- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Nem szük keresztmeteszet a ht maradjunk ennyiben. Biztos van rá valami szintetikus szar, de máshogy ezt észre nem veszem. Amúgy mi a lószart akarsz a 4 magos prociktól?
Mire azok jó árban lesznek lesz megint olyan 2 magos ami többet tud. Persze ha olyan alkalmazásokkal dolgozol, vagy játék közben letöltesz és konvertálsz akkor megértem.
Márpedilg valamivel olcsóbb.Amd-s szép napot.
-
Chaser
legenda
Keni-vágja valaki közületek a szintetizátorok világát?
CTK-230 és CTK-700 amiket nézegetek, drágábbat nem akarok. Nem igazán találok róluk érdemi infot, szintis topik meg halott. -
kicsigeri
senior tag
Jó reggelt, már megint itt a munka hete
-
Gorneck
legenda
Jó napokat mindenkinek.
-
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #9673 üzenetére
HT kisebb? 4 magosnak alá vág? A 785g direkte am3 chipsetnek készült, am2+-ban is kisebb lenne olyan lapban a HT?
Én nem tapasztaltam, hogy olcsóbb lenne am3 lap, meg alig van még választék. DDR3-DDR2 árfordulásából meg ki tudja mire lesz valami, intelnél főleg az i7-hez kell, az meg nem tömegcikk még de nagyon, sztem az i5 se lesz az. 1600mhz CL8-on, vagy 800mhz cl5-n, vagy akár cl4-en olcsóbban, hát lehet utóbbi jobb választás.
-
bolcsodal
addikt
Nem értem mi volt a baja. De inkább ráhagytam. Csináltam egy 1,28V-os (BIOS 1,35) prime-ot. A RAM-ok elég szégyenlősen működnek, de turbo-ra kapcsoltam őket, hogy érjenek azért valamit.
Nekem végülis mindegy, hogy hogyan van meg a 3.6GHz...
[link]
Bakker mindig elfelejtem, hogy új monitorom van. 1680x1050-ben baromnagyok a screenshotok.....
-
#TOTTI
őstag
ASUS 4670es DDR3 VGAt mennyiért lehet eladni mert akkor megbeszem egy 10esért ha többér..?
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #9673 üzenetére
Szeptembertől megyek, kijárom az 5-6-6-7-8 -at. Talán akkor majd megértem. Kben..Én is leszarom a cefrét, nem hat meg engem sem. Viszont olyanra képtelen vagyok, hogy 2 sör meg 2 fél. ASnnak nincs értelme, semmire se jó. Néztem sokszor a melósokat. Minden nap meló végén 1-2 sör meg kabóca..Én..van, hopgy hónapokig semmi, de ha pia akkor legyen földig. Így emlékezetes marad(másoknak). Viszont ha osszeadnán..Ha mindenki annyit piálna mint én, bezárhatnának a kocsmák.
(#9674) bolcsodal: Ok! Várom!
-
Gyuri27
félisten
Alapvetően a ht ami különbözik. A split power-t mindkettő tudja. Annyi, hogy am3 csak ddr3 és am3 proci. Lesznem 785-s lapok am2+-s foglalatta. Amúgy a ddr3-s ramok még most drágábbak, viszont az am3-s lapok olcsóbbak.
Nyilván ha a drr3 ára is esik azoknak jó vétel lesz akik most szereznek be mindent.
Lipi: nincs kedvenc italom. Eltérek az átlag züllöt magyartól. Azt mondtam ha sört kell inni akkor heineken, ha rövidet akkor unicum. Ha soha többet nem innék akkor se érdekelne. Remélem érted a lényeget.
Amd-s szép napot.
-
-
fekeandras
őstag
Jó reggelt
Végre ma reggel
nincs rohadt dög meleg.Már a ***** tele volt a tetű hőséggel...
-
bolcsodal
addikt
Mi az istent akar jelezni a lapom folyamatos csipogással? Ilyen hibakódot nem találok sehol. Boot közben folyamatosan csipog, majd újraindul, megint, majd default-tal újraindul.
Annyit csinálok, hogy 11x330-helyett 12x300-on akarnám indítani 1.3V-on. Kevés a fesz?
Pedig az órajel dettó....
-
lipi67
nagyúr
Györgyöm! Mielőtt megsértenmél jelzem: Mi, Lipták Zoli 12-en vagyok
-nem elírtam, 1edül 1 tucat..ezt próbáltam érzékeltetni.-Miért nem van senki??? Na "majmolok" és olvasok okos dolgokat akkor. Legyen már nekem is eszem..
-
lipi67
nagyúr
Elaludtam....
Szép és nem is kicsi( 56x56x22) Semmi csicsa, de belül...Én ha nem kapok olyan corsairt, akkor Sharkon vahgy fel fordulok.
Mi a baj a vizeddel?Te nem veszíthjeted el, bele is halnál..
(#9664) Gorneck23 Bele ne ess a tűzbe!
(#9665) Gyuri27 Hát..ha más nem, izlésem mindíg is volt, csak szart se ér, ha kevés a lé. Persze, hogy különbözőek vagyunk, jól is van ez. Gondold csak el, ha mindenki olyan lenne mint én..Se Mónika Show, és társai, se többpártrendszer. Nem tennénnek csipketerítőt a számítógépekre, Mexico és Brazililia (ha lenne), nem szappanoperákat gyártana, csak szappant hazai anyagból. Ész nélkül nem vennének fel sehova, s mindenki le tudná írni, hogy mi akedvenc itala
Gondold el, minek élnél akkor, Se tv-t nem néznél, szavaznod se kéne járni. Mi a fenét csinálnál a sok szabadidőddel (mert ugye munkanélküli lennél
).
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #9665 üzenetére
Tévedsz, épp dícsértem a 240-est
de még nem tudom mi lesz belőle, 785g-ből is van ddr2-es, gondolom pár hét, meg az ára is érdekelne, meg legfőképpen az, hogy butítás nélkül megy-e benne am3 proci minden fícsőre. Vehetnék nagyobb procit is, de értelmét nem látom 2 magosba többet fektetni. ddr3 igazából nem létszükséglet, jóval drágább azért mint egy ddr2-es, 800-as bd 2x2 volt 14k bruttó,1600-as ocz ddr3 2x2 lenne 20k, de időzítést nem ír, gondolom nem cl7-es, töübb értelmét látom +14k-ért még 2x2 bd-nek összesen 28k-ért, mint 20k-ért 2x2 ddr3-as ocz, mást ilyen árban nem is találtam.
-
Gyuri27
félisten
Mindig is tucat ember maradsz komám.
Ill az hogy másnak valami tetszik és nekünk nem, nem illik így minősiteni. Megőregedtél jó pajtásom ész és kultura nélkül. Higgyj az ujjászületésben hátha a következő életedben jobbra sikerülsz.Chaser: jah, fölösleges. Beakartál szólni. Rendezzük le gyorsan. Én is bekapom, meg te is kapd be.
-
Gorneck
legenda
Lassan indulok részegedni...
És kész a szobám tatarozása...még az íróasztalomra kell várnom és a szekrényeket kell feltölteni...
-
shteer
titán
de majd vmikor... sőt. most a vizem is veszélyben
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #9660 üzenetére
S Te beszélsz minőségről?
Ez a ház..Nem gagyi parasztos, mint a vásári musiccenterek. Nincs 100 buzi dudor, turbina méretü lapátok. Letisztult mint egy 3millás erősítő.
Tápok: 50A az jól hangzik 12v-os ágon, de én inkább Corsair..(nem tudom, hogy mit tudnak ezek (a második táp piszok ronda, mint egy tál kihányt spenót), de hogy a Corsaír jobb, az tuti.
620-as Corsair erősebb (specifikálok) a 750-es meg..Nézd már meg a két tápot meg [Itt a 750-est].
A Zafírod egy búgócsiga, karécsonyfa dísz, a másik jómadár meg egy lefosott fűcsomó a 750-es szolít, erőt sugárzó matt eleganciája mellett. -
lipi67
nagyúr
[Hát nem gyönyörű?] _szerelmes vagyok
-
lipi67
nagyúr
Amit szeretnék: Egy szuper, NAGY!!! házat. Jó lenne u.úgy alul tápos mint a mostani, csak ne ennyire alul..(pár cm-t hagyhattak volna, a porszűrő szinte az asztalt éri..Honnan szívjon szerencsétlen táp ..)
Moduláris tápot, mert hiába kábelezem precízen, zavar a többletdzsungel.
Még ramot, mert bár Win7-hez még 64bit-re is elég 2giga (és gyors is!) azért 8giga patriot nagyobb "biztonságérzetet" adott.
Hűtés: Hdd-t, ramokat, erre értettem. A procim mindent csinál, csak melegedni nem melegedik, a THRu120 Ext. tökéletesen teszi a dolgát.
Amiket felsoroltam, így is 100k körül mozog..
A meglévőket meg eladni..
Most néztem, a házamat 1 helyen láttam 25.000-ért, ami azt jelentei, hogy én makulátlan állapotban, szűk 1 évesen, mindennel, dobozával kb 10k-ért ha eladom itt.Tápomra van 4év gari még,s doboza, matrica, gyorsszarok, kis tasak, köny b, doboza stb minden megvan, itt sose adom el, vagy codegen áron.
Ramok: Nem Ph-s Team Xtreem ramok. Rendelve lettek, 40k lett fizetve értük. Én Ősember révén (Ő rendelte egy srácnak, aki megvette majd meg is gondolta), kedveznénnyel jutottam hozzájuk. Volt 1-2 zeszt 2,2V-on, azóta 2v-on járnak 1066-on vagy éppen 1,9-en 800-on. (1200-as ramok, 2,35-2,45V a gyári érték.)Természetesen doboza stb s a ram is hibátlan. Na ezt kb 15-17k -ért tudnám eladni, itt meg 10k-ért. Rohadjon akkor meg a gépemben. Ok, hogy sok ram megy 1100-1200-at tizenakárhány ezerért, de..ez 1200-ről indul alulfeszelve,s ahol azok szétfeszelve kifulladnak, ez akkor kezd éledni..
Amit meg vennék...
Crucial B. 4x2GB
Ház ..Huhh most láttam egy Corsairt..van vagy 50-70k
Táp Corsair 750-es mod. is túl van 30k-n jóval, s hol van még a hdd hűtése..(nálam valóban hardvercserénél van csak kikapcsolva a gép, jó ha hűtve van a hdd) -
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #9653 üzenetére
Hát nem Te írtad pár hete nekem?
AMD: Nem, kizárt, több (2) okból is.
1. Visszafelé nem mennék, előre meg i7 lenne, de az nekem sok, felesleges.
2. AMD nem kellene mert nem szimpi, s mert nincs kedvem beletanulni a tuningjába, ha van neki olyan (800MHz-1GHz -es tuning nem érdekel, csak felette)Inkább csinosítgatom,(ház) erősítek táp, ram, hűtés vonalon.
Szép napot!
(#9654) Chaser:
Kben Win7-nél nem ezért kérdeztem, majd priviben leírom ha kell, hogy mit tegyél telepítésnél, ha "örökbe" akarod
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #9648 üzenetére
De még a fogyasztások is mindenütt másként alakulnak, nem nagy eltéréssel, de kb 1ikben intelt hozzák ki jobbnak, másikban éemdít
MSI-ből láttam egy nagyon fasaza lapot, 785G+ddr3, szép fekete, de kapni nem lehet, nincs is ddr3 ramom, szóval mind1
lipi67 : Nem hiszem, a vezérlő win alatt tökéletes, most is
szerk: "Win7-nél a futtat/winver -nél mit ír?" Nem lehetett telepíteni, mivel nem látta a vinyót
na persze előzőleg a drivert letöröltem a floppyról, kerestem másikat, de kiderült ugyanaz ami blade winen volt, csak a floppy nyilván megmurdált
na szóval ez van...
-
lipi67
nagyúr
Gyuri! Reggel azt hittem, megtört az átok, de nem, csak pisilnem kellett.
Jó reggelt!
-Bakker már hajnali 1/3 3kor lefeküdtem, s tessék..Nem bírok most aludni!
-
lipi67
nagyúr
Hát..Hardverhiba lesz ott sztem.
Anyám eltörte a fagyasztót, azt szereltem (ok..barmoltam) Móni elhozta a gépét..(ujraindulós) 14:50-től megy folyamatosan, Bogim nyomta vele a sims3-at, én gyilkoltam..Képtelen vagyok hibára késztetni. Nem értem.
Most akkor a Blade meg aWin7 is megadta magát ??? (Nézz már meg vmit!) Win7-nél a futtat/winver -nél mit ír? (csak , hogy ne érjen meglepetés) Ha van dátum..(2010 március) akkor kicsit foglalkozz vele..(#9644) Gorneck23 : Hát..vszínüleg attól is felébredne, de csak óvatosan! Drága a fogász, meg jó dolog az oral.Maradjon a fejéből vmi!
-
Gyuri27
félisten
Te romlott életű. Honnan tudnád mi a jó. Aki borsodit iszik
Chaser: [link] azt monjuk nézzük el a tesztnek, hogy az intel procikat p45-l tesztelték az amd-t meg 770-l! Mocskos faszkalapok azok is (meg ugye 800-s ramok
). De mióta inteles lettél a guglizás sem megy.
Geri: nem.
Amd-s szép napot.
-
Chaser
legenda
Azt a drivert rakta fel a wined, amit én is használtam volna..sajnos nálunk olyan faxa a kábelnet, hogy csak azon a lankártyán él net, amelyik MAC címére telepítve volt, az nem is baj, mert át lehet írni - a szervízes megadott 10 számot, kiket kell felhívni hogy átállítsák
-, csak ennél a winnél nincs ilyen opció, nagyobb baj hogy második bekapcskor már csak villogó kurzor kacsingatott
megfektette a win7-et is a vezérlő
-
lipi67
nagyúr
Szép jó reggelt! Már félig meg is főztem, igaz..annyira csipás vok még, nem nagyon tudom, hogy mit
Krammerka: Kékhalál az ram. Esetleg egy szar fesz, vagy..Hibás hdd szektor.
(#9640) shteer: Na..Most vagy az anyám vagy, vagy valamelyik feleségem bnőm, mert Ők is ezt mondják mindíg
Szép napot!
Majd gyüvök, csak befejezem amit elkezdtem -
kicsigeri
senior tag
Jó reggel. MI van itt emberek. Érdemes visszaolvasni azt a 200 hsz-t amit nem olvastam?
-
shteer
titán
jó reggelt!
egyre biztosabb vagyok benne, hogy lipi komp akart lenni
-
lipi67
nagyúr
válasz
fekeandras #9629 üzenetére
Tedd akkor ezt!
Chaser: Ha a küldött XP felment, akkor az nLite-tal nem sikerült az integrálásod, gondoltam..De..A floppy se ment..Lehet más driver kellett volna. A másik meg az, hogy ok, hogy felment, s baj, hogy nem tudsz hálózatot. Barátom! Nézd vissza, leírtam itt is, a Blade nem tud!!! Az a Blade hiányossága. Mikor tuningban ezt nyomtam, (mert abban is kiváló!!!), a másik Krisztián (fiam) útált érte, mert a hamcsi se működik alatta..
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #9627 üzenetére
"De majd rá jössz édesapám minőség. Sörben is és számtechben is" _Te számtekben már rájöttél, kerülöd is.(#9628) Gorneck23: "Méhecskédet" csókold már meg, az a jány is csipkerózsika álmot alszik, jó lenne felébrednie!!!
(#9630) shteer Mikor egyszer "kicsit" bekávéztam és rossz buszra szálltam, ott kötöttem ki. Jött egy kis suhanc űrizé AMD feliratu pólóban.Mondtam is neki: Bakker Te kocka vagy! Kővédermedt...
-
Chaser
legenda
Az am2+ és am3 annyiban különbözne, hogy am2+ kezel am3 procit de csak ddr2-vel, am3 meg ddr-mal is?
Bocs az offért, most nincs kedvem olvasgatni
-
Chaser
legenda
Ennyit találtam róla: "Very fast for what you get. Boots vista in less than 20 seconds from power button to desktop. Runs very cool, idles at 22C, 38C max load. Ambient temp 20C.
If you are looking for a good budget AM3 chip, this is it. Vista feels much quicker than my old e6750 DDR2 system it replaced." Ha ez tényleg így van az túl szép lenne -
Chaser
legenda
válasz
fekeandras #9618 üzenetére
Core prociknál nem sokat dob a latban a DC, max 20%, de nagyon max, átlag 10. Nf730/gf7100 singlechip annak lapnak a szíve, nekem is volt, full felszerelt, olcsó, alig fogyaszt valamit az a chipset...szóval nekem jöhet, főleg ingyé'
20k alatti átbaxás az szabálysértés jelenleg, igazából nem foglalkoznak vele, max polgári peres úton érhetsz el valamit törvényesen, "szerencse", ha több emberkével is eljátszotta és feljelentették, akkor már többszörösen elkövetett csalást mívelt, és úgy már bűncselekmény és talán foglalkoznak vele, de pénzt abból is csak polgári per útján láthatsz. A "rangokat" meg soha ne nézd, nem az számít
Én ezt nagyon gyorsan megoldom, aki hasonló "paraméterekkel" rendelkezik itt mint én, annak utalok előre, aki nem, az küldi előre a cuccot, ha nem tetszik neki akkor megtarthatja, 20-ból 19-en belemennek.
lipi67: ide is ért a pakk
szerk: x2 240-ről meg dobjatok már tesztet/teszteket, megt fasza GB lapot alá max 20k-ig
-
shteer
titán
az Ősmátrix nem is a Földön veszett el
indulok is, mielőtt Megatron is olvassa az indexet
-
fekeandras
őstag
Egyenlőre várok még hat napot aztán (nem fizetés esetén):
1, rendőrségi feljelentés,
2, a személyes adatait nyilvánosságra hozom a lehető legtöbb témába vágó topikban + berakom aláírásba is (még ha végleg bannolnak is érte az sem érdekel)
3, lehet megkeresem és pofán is verem a gerinctelen viselkedése miatt, úgy is megyek Pécsre 3hét múlva...... egyébként nem az összeg dühít mert még 15k-t sem éri el.De csak idén már a harmadik ilyen gerinc nélkül született lénnyel találkozom.Nem tudom mi lehet az itteni nick neve mert e-mailben keresett fel.De arra hivatkozott a ph-n látta, hogy pont olyan terméket keresek amilyet ő is árul.Lehet nem is regisztrált vagy volt valaha regisztrációja de kib@xták innen mint a macskát ... Majd a rendőrök megmondják a tutit.Nehéz dolguk minden esetre nem lesz.A címét kb 10perc telefonálgatással én magam meg tudnám szerezni, de nem lenne jó vége.
Egy biztos én ezután senior tag alatt nem fogok "szóba állni" senkivel a hardveraprón ha elad, ha vesz akkor sem.
Ha fizet nem jelentem fel csak az adatait hozom nyilvánosságra, nehogy másnál is próbálkozzon.
Ekkora szar embert már régen láttam.
-
Gyuri27
félisten
Megint hülyeséget beszélsz. Látod ez van ha az ember vakitós pálinkát iszik meg lőrét.
De majd rá jössz édesapám minőség. Sörben is és számtechben is.Csigi: mer milyen chipset van rajta? Na látod olyat meg ingyen se kell elfogandni. Hiszen egy lapát lószart sem fogadsz el bármilyen szivéjesen is nyujtják át.
Amd-s szép napot.
-
Gorneck
legenda
Szép napot mindenkinek.
Eléggé álmosító egy idő van...és végre van ma munkám is...
-
lipi67
nagyúr
válasz
fekeandras #9623 üzenetére
Mit vettél (volna) amúgy? Mennyiért?
-
#TOTTI
őstag
válasz
Nem tudja.. de nem baj már eladtam az egyik ramot belőle..
igy nincs is rá szükségem..
-
lipi67
nagyúr
válasz
Miért nem szeressed azt a Nagy Istvánt?
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gorneck #9610 üzenetére
Ezért kellene néha hallgatnod rá(is)
Krammerka: Mivel már a pínzt gondolatban elittuk itt, enni nincs mit, így fosni is csak szavakat tudok-lehetnél kicsit aktívabb!- (Ha nő mondja vigyázz! Ő nem a ph-ra érti majd!
(#9612) Gyuri27 : Nem Györgyöm, nem! Csupán nagyon szellemes vagyok
S halkan megjegyzen..lehet az is közrejátszik, hogy Intelt használok, jó a kedvem
Igaz..Neked is annak kell akkor, hogy legyen, ill. jó humorodnak. Mert ugye az AMD..egy vicc!
-Hurrá! De jól jöttem ki belőle, pedig a közepénél majdnem elvesztettem a fonalat-
(#9613) tsigalko87 Nekem a "mosogatós"..az, az kéne!
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Egysszerű és finom. Akkor majd 1ütt eszünk 1et, utána rúgúnk csak be!
Mod: Nem is mondtam a mai "alakításomat" Mikor Móninál voltam ma, hívott anyám, hogy a feleségem küldött csomagot,de nem vették észre a postást, most találta meg az értesítőt. Menjek el Mónival (vigyen el kocsival) az értesítőért,s ugorjunk be a postára érte.
Útálom ezt. Útálom mert mi a fene köze már hozzám(hozzánk) annak a csajnak. Max, hogy a feleségem. Anyámmal szervezkedtek , ez tuti. Nem lepne meg, ha arra jönnék haza 1x, hogy itt van.
-Morogva, de szóltam Móninak, s mentünk haza. Látom a szelvényen feladó Lipták Zoltánné
a címzet özv. Lipták Lajosné...
Bemegyünk a postára , ott egy kis vörös pina (30 körüli) Mutatom neki a papírt, s kérdezem, hol a kukimba adják ezt ide nekem. Mondja, hogy nála.
" Én: Szombathelyen adtálk fel? Ő: Te kije vagy? Én: A feledó férje. Ő: A fia? Én: A feledó férje, anyámnak meg a fia! Egymásra néztünk és úgy röhögtünk..-De nem? Kinek a kije vagyok? a feladóé vagy a címzetté? Neki is fura lehetett, hogy feladó és címzett is Liptákné...
Mind1, hazahoztuk, s odadobtam anyámnak.. (mindíg így kezdődik,meg a tfonokkal..,s immár 5. éve nem tudok válni..) -
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #9599 üzenetére
Igen, meg a szokás hatalma. Én valóban a Borsodit szetretem a legjobban! Hiszed vagy sem, mikor mentünk haverokkal Szegedre (kis koromban) Vettünk 2 láda sört a vonatra, mert mi van, ha nincs ott más? (Bevettük 1-2L vodkával, a vonaton már a rekesszel fociztunk. Megérkeztünk, Ittunk még valamit az állomáson, és lövésünkse volt, mi is volt az uticél.
Hideg kaját se szeretem, s ha ilyen felvágottfélét kell ennem, csak parizer! Téliszalámi ..gyá.Mi a fene jó abban? Én már igy halok meg, ezért is van szerintem, hogy megtanultam főzni.Nagyon leveses vagyok, bab-sima gulyás stb..sok csípőspaprikával. "másodikat" se variálom túl, rántott hús karajból, nekem több nem kell(#9600) shteer : Itt volt a mai nap mondása!
(Szívesen tökönrúgnálak")
Ebben a pillatantban: Bogi kérdezi:Apa mi ez a karomon? Hátranézek, egy anyajegy félére mutat. Mondom: Anyajegy. Bogi erre: Ilyen formájú anyajegy szerintem nincs! Én: Akkor meg bőrrák, de most nem érek rá! ...
(#9601) Gorneck23 Eleinte biztos. Csak kérdés, hogy mennyi az a "pár sör", svan-e mellé kabóca, mert ha 5nél több és felseel, utána már oly mind1 Neked is, hogy ihaj!
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gorneck #9597 üzenetére
Hát..Ha nekem is lenne rakáétám, én is vigyorognék! (s persze..máshol meg lenne nagy sírás-rívás)
Imádom a Borid!(#9598) shteer: Szia! De 1-re gondoltunk!. Reggel jött a jány értem. Elmentem. Bekapcsoltam ..óment mint az ágybaszarás. Azt hittem, hogy szívat, s direkt rohangáltat magához, becs szó.(régebben "máshogy" is ismertem. Viszont jön afia(kis dezentor) s mondja: "Mikor tegnap Zoli bácsi(
) azt írta anyának msn-en, hogy ÜTLEK AGYON, a gép úgy megijedt, hogy ki is kapcsolt. A tesója is mondta, hogy volt, hogy kikapcsolt magától, s nem tudták bekapcsolni. Próbálkoztak , majd kimentek a kertbe., s arra jöttek haz, hogy megy a gép...
Én is arra gondoltam, hogy ragadhat a power. Kiszedni nem akartam a házból a cuccot, így lehúztam a kábelt és megmutattam, hogy csavarhúzóval miként indítható. fél 2 ig ott voltam(előtte persze "elem ki"-s összeétintős cmos. Most otthagytam őket, nézzék, hogy csinálja-e. A baj az, hogy ez magyarázat lehetne arra, hogy beindul magától, mert pl szorul az a kva gonb, nyomkodják, betagad sb, s mikor magára hagyják, lassan enged s s mikor visszacsúszik, beindul a gép....de Mitől kapcsol ki, s indul újra? Mostz már 1-2 naponta akár 4x is?. Néha meg hetekig ok. Mit küldjek az Iponnak? Még ha pl az alaplap is a hibás, felküldöm, tesztelik x ideig, semmi , s jön vissza a deszka egy 4000FT-os számlával", meg a futárt is fizethetem. 6400 és uott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged