- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Amd-s szép napot.
geriboy: mi a szitu?
-
lipi67
nagyúr
Na,asszem,h akadt egy kis dolgom..majd jövök
-
-
lipi67
nagyúr
Gorneck23
Ahogy mondod!
Geri: Jobb ha be se nézel ide!Megront az az indinián.Geribaba meg hasonlók.Fogadjuk,tele van cukorral a zsebe!
-
kicsigeri
senior tag
Üdv mindenkinek
Mikről társalogtok ti itt. -
lipi67
nagyúr
Hát akkor nincs más hátra:vagy postára adod,vagy meghívsz vendégségbe.-csak gyere ki elém a nagyváradtérre,mert sose talállak meg..
-
Tényleg imádom a kütyüidet,s mindíg eltervezem,h majd én is...
Ja!keresni fog egy srác!Mondtam neki,h Te vízügyi szaki vagy.Engem kérdezett,de én annyit értek hozzá,..Bár meg egész rutinosan nézegetem a képeidet.Igaz nem tudom,h néha mit látok,de tetszikGyuri: "Csigi is sértetlenül, szüzen távozott"--is?Olyan volt mint az AMD?Húznád,de nem engedi
-Látom,kulerr-nak is szemetszurt...
-
kicsigeri
senior tag
Kedves Györgyünk, egyelőre úgy néz ki hogy nagyon nem tudok ma feléd menni. Ezért kérek egy pü-t az első lehetőséggel.
-
lipi67
nagyúr
A fiam most jött haza,s közölte,a huga nem vitt 1 órára felszerelést,de ő szünetben írt neki egy felméntést.
-
Gorneck
legenda
Inteles szép napot!
-
lipi67
nagyúr
Asszem megyek..elegem van..
szar napom volt -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #6054 üzenetére
Főnök ezt hagyjuk, mind2-en mondjuk a magunkét
Mediabox nevet én találtam ki
Minek lehet hívni egy olyan csodát? Én mondjuk azért nem venném mert ált. 1 év garral adják, ha meg te dobsz össze magadnak gépet, abban optimális esetben 3 év van az alkatrészekre..tv mögé bevágsz valami micro konfigot, 720p-hez nem kell durva hw, intel vagy éemdí az meg ízlés szerint
Kicsit más..ma szerelgettem ismerősnél gépet, olyan tua konfigra cseréltem a gépét mint nekem van, próbából beindítottam az 1100-as cerkát 11x133-on, ment, az enyém nem, csak 11x120-on. Na mondom fasza, ezt cserélem is ki
, úgyis kellett még ez az a géphez, nála meg alapon lesz, mind1 neki. Hoztam másik procit, az is ment 11x133-on, 'zanyádat, itt voltak az ágyneműtartóban, ki se próbáltam őket, az első eset hogy 2 jó proci közé nyúlok és egy harmadik gyenguszabb köt ki nálam
-
kulerr
őstag
üdvözlet mindenkinek...ma megint sikerült belefutnom egy reggel 3-tól este 6-ig tartó műszakba
-
lipi67
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
Basszus lemaradt. Amd-s szép napot.
-
kicsigeri
senior tag
válasz
Gorneck #6051 üzenetére
Igen jó is volt, csak az 5 napból 4 en ne lett volna szar idő. Szakadt a hó, fújt a szél, és még köd is volt. Extrém síelés volt, nem láttad hol vagy, és hogy hova tartasz
De negyon tetszett. Szombaton nagyon szél idő volt, sütött a nap, és jól le is égett az arcom olyan síszemüvegesen.
-
kicsigeri
senior tag
Jóreggelt, megjöttem
Leégett az arcom, elestem jópárszor, de semmim nem törtem el. Egyedűl a fekete pályákon nem mertem lejönni
Ja és 6 napja nem gyújtottam rá.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #6041 üzenetére
Nem értem hogy jön ide dualcerka, letöltő gépről beszéltünk nem? Te se x2-t mondtál, letöltőgépnél meg igp oly mind1, és azért nem annyira xar az, meg 10k-ért te nem nagyon kapsz 780g-s lapot, max gar nélkül, de úgyse nagyon.
Ha nem akarod hurcolni a gépet, akkor építesz egyet a tv mellé, vagy veszel egy mediaboxot, ilyen egyszerű
-
Gorneck
legenda
válasz
Gyuri27 #6041 üzenetére
Már egy ideje...
4-5 éve alig vártam a hétvégét...mostanában meg...hogy is mondjam...szóval semmi értelmük...általában azzal megy el, hogy pihenek otthon...mert a hét gyakran 6 munkanapból áll...mind1...majd csak alakul ez is, ha már megjön a jó idő és az életkedvem is...
-
Gyuri27
félisten
Igen az e1200.
A tv csak hd 720p. Már megvan egy idelye. Nagy összegeket és sem akarok rá költeni. De egy egy filmet megnéznék ily kiválló minőségben, ennyi az egész.
A rákötés faja dolog, de a szobából nem hurcolom a vasat a nappaliba.gorni: úgy látom én a boldog békeidők elmultak. Most csak a silány hétköznapok vannak.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #6038 üzenetére
"De az 1200 drága, hiszen 12k." E1200?
HD-ra teszek, nekem is HD tv-m van. Egy dekóder műsorokhoz 30-50k, vagy filmekhez mediabox 60-70k külön...meg akkor legyen már 100-105 centis fullHD tv, mert 80-ason elég tré 1080p..ilyen tv meg 150k-tól indul...na most őszintén én annyit nem filmezek, hogy ennyit ráköltsek, + még akkor legyen mellé egy tényleg fasza hangrendszer is..ááá...majd 5 év múlva, amikor a HD már rég alap lesz, és a fullHD3-at nyomják
2500p
1ébként meg van fasza 780g lapod, rákötöd a gépet és kész, annál olcsóbb megoldást nem találsz.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #6032 üzenetére
Arra gondoltam, amit te szeretnél egy htpc, ha nem is azt szeretnéd
A linkelt kütyükhöz hasonló megoldásnál olcsóbbat/jobbat nem találsz. Én xarok a hd-ra, jóminőségű divx 5.1-ben elég, kiderült viszi a dvd-m a lemezeket, csak a magyar ékezeteket nem tudja helyesen megjeleníteni, és lemaradt egy menü
3.5k/db jó lett volna, ha nem 830ft lett volna a posta mellé és nem 5-5.5k lett volna akkoriban a bolti áraNem tudtam volna eladni, akkor meg minek legyen? Mondjuk most el tudnám adni
#6033 lipi6: Én se gondoltam sokra, bár láttam 8-10k-ért is menni, lehet veszek egy konfigot, abból kéne kiszuperálni, helyébe meg egy 5200-est.
#6035 fekeandras: És természetesen gdr3-ast
-
fekeandras
őstag
válasz
fekeandras #6034 üzenetére
Elírtam, természetesen HD4650-re gondoltam.
-
fekeandras
őstag
válasz
Gyuri27 #6029 üzenetére
Mert tejelnem kell állambácsinak és nincs rá most fölös lóvém.Ha már játékra is alkalmas kis fogyasztású gép kéne összedobnék egy ilyet.A64 X2 3800+ (35w TDP!) (bár ez ritka mint a fehér holló), 2x1G/800 GeIL, HD4550 + valami jó hatásfokú kis táp 'oszt csókolom.Amivel én játszom az rendesen futna rajta és nem buknék havi szinten több ezer forinton az avuláson.
( #6033 ): Lexarom már úgyis mindegy.
Ha lúd legyen kövér !!!
-
lipi67
nagyúr
Tudsz élni!
fekeandras :Abból megint bajod lesz!
Chaser: D930+asus lap+cpu hűtő+512ram,ezt adtam el 12k-ért.Meg hozzá 10k ért egy MSI 66GT-t(dobozában 12dvdv-jével ,kábeleivel és egy zalman 1 hónapos réz hűtőt)
Kben elvileg vannak árai ezeknek a prociknak.
Megnéztük everestben(nem sok idő volt)a 2180/2GHz meg ez 3GHz-en.Fölösleges összehasonlítás.van ahol csak 50%-kal jobb a 2180-van ahol több mint 100%-kal.. -
Chaser
legenda
Valami ilyesmire gondoltam, van ebből kis millió változat és gyártó olcsóbban, drágábban, ipont úgyis szereted, nézelődj rajta
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #6029 üzenetére
A mostani átmeneti gépem 15k-ból megvolt:
asus tusi-m lap, nagyon pici, 17x24cm, 1100-as tua celeron, 2x256mb sd, 120GB vinyó, új pio 116d, micro ház meg enhance 200W-os táp, aminek darabját 3k-ért adtam el..letölteni meg netezni bőven jó, és a régi gameimet is viszired alert 2, dungeon keeper 2, quake 3, mi kell még?
Szóval össze lehet szedni használható gépet jó áron, amit mondtál az mellé kell még egy táp, 4-5k, vinyó, optika, házikó..erősebb az ok, de letölteni fölösleges akkora és kevesebbet se fogyaszt, gamehez/konvertálni meg kevés.
Amire én gondoltam player az direkt hd-hoz van, de játszik mindent, többfélét láttam már belőle, nem tudsz összehozni olcsóbban htpc-t. Gondolom előerősítő van benne, meg a legtöbben optikai kimenet is van, de hangfalat erősítő nélkül nem fog meghajtani nyilván.
szerk: sempron prociról jut eszembe, tavaly nyáron bruttó 3.5k-ért volt ez boltban
15-20db volt benn, meg akartam venni mindet, de ez esetben nem számolták volna le a 2k-t a gyári hűtőért
jó lett volna, 1.5k/proci
szerk2: meg ha új akkor már g31-es lap, újan is van 13k-ért GB, meg egy conroe cerka, 5-6k-ért, alulfeszelni oszt' gyí
proc tutter megáll 30W loadnál
-
Gyuri27
félisten
válasz
fekeandras #6027 üzenetére
Mért nem raksz össze egy jó gépet, garisan?
AMD Sempron LE-1250 AM2 BOX (45w-s és új ára 8k). Alá valami msi-vagy asus használt (garis) int vga-s lap 10k körül. 4k-ért van 2giga ddr2 oszt csókolom. Ennél olcsóbban a retró cuccokat sem veszed meg szvsz.Chaser: milyen playert? Na. Legyen olcsó. A hangfalakat amit a házimozihoz adtak hajtsa le (a lejátszóhoz ilyen csiptetős dugós rendszerrel csatlakozik).
Ha ilyen nincs olcsóé (nem vennék külön erösitöt) akkor egy olyan hd lejátszó kéne amit optikaival össze tudnék kötni a mostani lejátszóval. Tudom kicsit nyakatekert, de haz ambernek nincs pénze ilyeneket talál ki. -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #6014 üzenetére
CSak a mandulám nem bír magával már megint..van mép pár hónapja, aztán repül
Milyen playert keresel? Olyat amiben nincs optikai, 50-60k-ért láttam, mindent eszik, wifi stb, kisebb mint egy miniITX-es htpc meg olcsóbb is, pár W fogyival.#6017 lipi67: Ez is egy megközelítése a dolognak
#6027 fekeandras: Loadon ehetnek a p3-ak 30-35W-ot, nekem sok passzívan ment, a mostani tua is menne közepes hűtővel loadon 50-52 fok, de elékötegeltem egy 12-es ventit, az lehűti az NB-t meg a vinyót is
15-20 fokot csökkent a vinyó és proci hőmérséklete
Ha kell úgy néz ki lesz olcsón egy p3-as GB lap+667-es proc hűtővel+128mb sd 3k-ért postával, pár nap múlva kiderül.
szerk: Egy D830-as procit mennyiért lehet eladni kb?
Tudom hogy megeszi egy 2180-as, de ez 945-nél régebbi chipes lapban is megy.
-
Gyuri27
félisten
Amd-s szép jó reggelt.
-
lipi67
nagyúr
válasz
fekeandras #6023 üzenetére
Mi a fenének neked olyan?Mazoista lettél?
s3Trio64 esetleg?
Én is lelépek rögtön..
Joccakát! -
lipi67
nagyúr
válasz
fekeandras #6021 üzenetére
Milyen napod volt? -
lipi67
nagyúr
Senki sincs?
-
Gorneck
legenda
Mi van manapság a nőkkel? Vagy csak nálunk a cégnél zizis a többség?!
Mondjuk ma nem csak nekik volt xar napjuk...
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gorneck #6011 üzenetére
Ok.Azért megjegyeznék vmit.(nem vicc!!!)1x bezonoztam!nem húzom az időt,lényeg:Éreztem én,h hiába kevergetem,valahogy másnál nem ilyen darabos.Megszenvedtem vele.Jött 2 haver és rávilágítottak a hibára
ihagytam a vizet!
Mentségemre:20 se voltam.
ma már tudom,h kell bele,csak a többi összetevő..
Itt tart a pc,h playerek kellenek?A Winmplayer 6.4-es motorja..sztem mindent visz.(én nem ma néztem filmet gépen,ez igaz.)Az meg,h mit tud lejátszani a beépülőktől függ,nem?vagy elszaladt felettem a médiavilág?Asztaliban én a legszarabbat venném.Ami minőségi,ahoz illik egy normális erősítő,hangfalak(nem ez a házimozinak csúfolt 100k-s hangkütyük-az kb sokolrádió min.)
Filmre meg ennyit...?Mert zenén ..egy rakást szart nem ér az egész.Sose nem értettem,h mire valók. -
Gyuri27
félisten
Természetesen egyik playert sem próbáltam mivel most érdeklödöm.
Na de ha itt tartunk (meg a totyik is pörögjön) asztali dvd lejátszó ami hd-fullhd-ban tud lejátszani. Legyen olcsó (megfizethető) és koreai vagy japán (samu, lg ilyenek). Link is jöhet.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gorneck #6007 üzenetére
A mostani?Hát ütős!S mi lesz Te!!!
Lehet,h kiköltözök a házadba,apránként felépítem a maradékotr,legalább lefoglalom magam,és senki se talál rámshteerMegvilágosodtam,értem már!!!Szóval az a 10 vagy mennyi higany,amit valahová beöntöttek is médiahazugság."Józsikának"nem bootolt az AMD-je oszt'belevágta a patakba.Ha nem tudnám,hogy annak idején nem volt AMD..elgondolkodnék,mitől is haltak ki a dínók...?
Chaser: Túlélted a névnapodat?remélem gargarizáltál!!!!
-mennem kell dóógozni kicsit-
-
Gyuri27
félisten
Amd-s jó reggelt.
Mondjatok olyan ingyenes lejátszót ami a 720p x264-s filmeket lájátsza. Vagy olyan codeket ami winplayerhez, vagy bsplayerhez kell.
-
Gorneck
legenda
Inteles szép jó reggelt mindenkinek.
Tegnap sikerült egy kicsit beájulnom...jó kis vilmostól...
Ma persze meg alig látok...de legalább nyugi van melóba...
-
fekeandras
őstag
Még tíz percet kell kibírni és vége a napnak ...
Péntek 13.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elden Ring
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- OLCSÓ MONITOROK
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest