Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Köszi!
Gorneck23: Néked is! Mi a fenéért keltél már fel? (én indulok utamram..)[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gorneck
legenda
Jó napokat mindenkinek.
Gorneck#1239
-
kulerr
őstag
A 4830 erősebb mint a 9600gt... a két 4830 között csak a kimenetekben van különbség....a 4850-seknél pedig a hűtés.
Én is cserén gondolkodom és az egy slottos hűtésről én is lebeszéltem magam mert a tapasztalatok szerint nagyon melegszik már alapon is(eléri a 90-100 fokot is)...ha pedig húzni is akarnád akkor már majdnem jobban járnál ha egy sütőt raksz a gépedbe.Vagy várd meg a 4770-et ami két héten belül megjelenik és 30k alatt lesz, vagy ha mindenképpen most akarsz venni akkor a dualos 4850 Vapor-X-el.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #7187 üzenetére
Bele is haltam volna!!!!
Komoly kérdés !: A 4830-as vga jobb mint a 9600Gt?
Mi a különbség [Ez] és [Ez] között? Valamint..[Ő] és [Ő] között?
Teljesítményben is van, vagy csak a hűtés? S ha a hűtés, megéri a pluszt a drágább ver.???Ma nem leszek gépnél csak du. 2 körül, s akkor már döntenem is kell..SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
shteer
titán
felb@szták az agyam, megyek aludni
szerintem jónak tűnik..
-
lipi67
nagyúr
válasz kicsigeri #7174 üzenetére
" nem akarok a csajtól semmit, csak hogy ne keljen a teljes albérleti díjat kifizetnem." - S ezért mit kell tenned? Így 50-50%, ez ok. De ha este kedveskednél...Kérdés: Mi olcsóbb?
Fél havi albi, vagy a pia, ami kell, hogy esténként szebbnek látsd!(#7176) fekeandras : Mér, pasival jobb?
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz kicsigeri #7171 üzenetére
Na és? Te tudsz!
(#7173) kulerr : Nocsak! Dől a lé? Lehet, vissza kéne menni..(Csak nagyobb létszámmal). Ha netán összefutnál a feleségemmel, mondd már meg neki légyszi, hogy ha nem egy Dvsc buli közepén tfonálgat akkor talán értené is amit mondok, vagy éppen aki felveszi a tfonom.-Kioktatott, kérdőre vont, hogy éjszaka mi volt velem. Köze persze egy szál se nem van, ki Ő? Tán a feleségem?[ Szerkesztve ]
-
kicsigeri
senior tag
válasz fekeandras #7176 üzenetére
Aha
-
-
kulerr
őstag
válasz kicsigeri #7162 üzenetére
Nincs semmi bajom..mindig elolvasom mi van veletek..most értem haza, és nem érek rá mert ketté kell pisáljalak bennetek nehogy mán a fejemre nőjjetek...
hogy miért nem irogatok?...... mit irogassak? sok meló már a hivatalos mellett is....[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
-
kicsigeri
senior tag
Nu lépek nézek 1-2 albit, addig is legyetek jók
-
lipi67
nagyúr
Az én gépembe meg AMD proci jön! - Majd ha piros hó esik...(hogy maradjunk a csapadékoknál)
-bár ..írhattam volna akkor azt is, hogy össze is pisálom magam, ha AMD-s gépem lesz..--mennem kell..jön a törpe..-
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #7164 üzenetére
Te? Te jönnél a buliba? Ugye igen!?
-Majd viszek lázcsillapítót Neked, ne nevessenek rajtad ha lázadban ilyen AMD-s dolgokat beszélsz[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Amd-s szép napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
válasz kicsigeri #7160 üzenetére
Már Te lövöd az övét? Szuper! Hiába no, Szegény Aemdésnek még a seggét is lövik.
Hát Kulerr? Vele mi a csuda van?Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
kicsigeri
senior tag
Igen, már megint sztrájkolnak, az kifejezetten jó lesz, mert a legtöbb középsuliba péntekre tették a ballagást Nekem is kell menni, az ok, de az csak egy fél nap. Még a végén kénytelen leszek nekiállni tanulni, ha nagyon unatkozom. Vagy ha nem lesz túl meleg kitesztelem a GTS végét. ez az azt csinálom, mikor éppen nem Gyuri picsáját lövöm szét
-
lipi67
nagyúr
válasz kicsigeri #7158 üzenetére
Hát.. Én sem vagyok oda a hosszú hétvége miatt. Máj.1-én halt meg apám, ilyenkor rokonság-temető..
(meg úgy hallom lesz egy kis sztrájk is, vonatozni se lenne célszerű)Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
kicsigeri
senior tag
Látod, hiába a válság De azokat az eredményeket már 2 hónapja csináltam, mikor még új volt a proc. Most a VGA val szarakodtam múlthéten, hogy most a hosszú hétvégén mit csinálok nem tudom, mert haverok nem érnek rá, egyelőre úgy néz ki. De aztán ki tudja.
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #7156 üzenetére
Az bizony. El is vittem sörözni, nőt is szereztem neki, de.. asszem még máshol kalandozik.
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #7153 üzenetére
Persze Hermann Otto (ahova beadta oda mindenhova felvették, de ezt jelölte 1-nek meg)
shteer Ha meglenne, h ki jönne, akkor ez lenne a köv. lépés. Én spec. rugalmas vok, én tudok alkalmazkodni. (taljavízhez is).
Gerinek vhol van egy pincéje kben
felőlem lehetne a IX.-ker is, bár..asszem inkább bezárnának a kocsmák, de a XIII-ban még sztem jó vagyk[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Én most ébredtem (tudatomra). Mit mondjak, nem kellemes. Reggel 10-re Miskolcon kellett volna lennem, elnéztem. Krisztián megkapta a hivatalos értesítést, hogy felvették, más nem történt.
Geri: Be is kellene bizonyítanod..NEKÜNK ! Ugye jövöl?
shteer: Remélem, Rád is számíthatunk!!! Pincebuli? Tán kutat ástál, ha valakinek, Neked kell a víz![ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz fekeandras #7147 üzenetére
Nálunk 11 fok van... És még csak most készülődöm melóba... Pedig már nagyon túl lennék rajta.
Gorneck#1239
-
fekeandras
őstag
De rohadt hireg van... 16°c
amd-s nap... (+ másnapos)
-
kicsigeri
senior tag
Szebb napot a dolgozó népnek
Miről beszéltek itt nagyba? Milyen bogrács, meg milyen virsli? Én tök jól tudok tárcsában sütni, szombat este tárcsapartit rendeztünk.[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz fekeandras #7132 üzenetére
üdv a gyümölcsöskosárban nekem megvolt a szombati pincebulin... de így még soha
szerintem jónak tűnik..
-
Gorneck
legenda
válasz fekeandras #7143 üzenetére
Jahhh értem...az más akkó!
Remélem összekapja magát a napocska, mert egész hüvi van kint...szép napot mindenkinek.
Gorneck#1239
-
fekeandras
őstag
válasz Gorneck #7135 üzenetére
Áhh... Én raktam ki.Szarom le az egészet csak az dühít, hogy elpazaroltam az életemből 2 évet rá...
Összeültünk páran, piáltunk egy jót + billiárd + eszmecsere az élet "nagy" dolgairól...
Már hiányzott egy kis züllés csak kár érte, hogy éjfélkor bezárt a kocsma...Húzok tusolni, reggel kelni kell...
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #7139 üzenetére
Van 1 tippem! Ha emlékeim nem csalnak, van ott egy jánygyerek, mutatós darab. Itt a meleg, kevesebb a ruha is..Szóval: Megigérnéd Neki, hogy este simized a hátát, cserébe, alig ruhába jön-megy melóba és..VELED. Beülteted előre, s mikor vége a műszak, kérded: Ki jön arra, ha beszáll (benzin), elviszed. Még az is Veled fog utazni, aki nem arra lakik,s hamar bejön a píínz!
Na??? Tok, mi?Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
No Te "jány"! Nagy baj lenne ha szervezgetnéd egy kicsit akkor? Te vágod az ilyen témákat!
(ugye a na ja azt jelentette, h gyövöl(gyüsztök)) Ha ok, igérem, külön főzök Neked, hogy meg ne hódd magad!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #7134 üzenetére
Miért Te! Szerinted hova készülünk?
Nem kell nagy összegekben gondolodni, szerintem.
na, itt a napos idő, megy a [Tuning]Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #7129 üzenetére
Te? Te jönnél é?
Tildy: Hát kegyed? (a pörkölt meg..Nálad valahogy nem jól sült el. )
András : Tedd, az se árt jobban mint az AMD!
Chaser: Hát ja, csak ha balul sül el, kicsit..kötséges.
-teszt lefutott, most kaphat többe, baja egy szál se-Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
fekeandras
őstag
Szingli lettem! Fasza...
Most megyek és bebaszok mint egy disznó...
Lipi remélem igazad lesz és megszépül kicsit ez a rohadt világ. -
Chaser
legenda
Ez a jó hozzáállás Én azért féltem a cuccaimat Nálunk jó hűvös van, itt adhatnál neki
#7130 tildy: Akkor hiszem el, hogy isteni pörköltet főz, ha kaja után legalább 102kg-t mutat a mérleg, mert az eddigi földi kajáknál ez mindig max 100 volt bakancsostól
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tildy
nagyúr
Ha kaja kell:
grillhez tescoban isteni szalonnás virslit kapni hozzá.
Bográcsozás esetén pedig lipi isteni pörköltet tud összecsapni."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #7126 üzenetére
Ezt kéne kiagyalni, ezért kérdezem. Hol? Nemtom.Mikor? Jó gyorsan. Gorneck23 is tarthatná a szintet, ha sietnénk
Gorneck23 : Ugye Rád is számíthatunk?[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Baszott másnapos vagyok...
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #7123 üzenetére
Ahogy érzed! Te amúgy jönnél topikbuliba?
Chaser: Nem. Ő van értem (egyelőre) és nem fordítva. Az x-y max feszek meg..
Most biosból 1,6v-ot kapott ,majd amit elveszített menet közben, azt pótoltam easi Tune 6-tal.
Egész pontosan, valós 1,62v-ot kapott.Most pont a gépre süt a nap, du. ha nem így fog sütni, kap valós 1,68 körül asszem.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
A ramot nem akarom bántani, a proci fog 11x100 helyett 11x133-on botorkálni a RAM-mal szinkronban..hogy ne kelljen vennem 1400-es p3 procit tudod, válság van inkább elisszuk a különbözetet
Nem semmi a procid- meg Te se Amúgy nem félted? Milyen feszen ment ennyit?
-
lipi67
nagyúr
Sose voltam jártas a chipek terén, de ha nem tuning, megbízhatóság a fontos, azért a kingston sose hagyott még szarban.
Én meg ..berágtam, kíváncsi voltam, hogy léggel, ebben a melegben mit sikerül kihozni a gépből.
[Ezt].Még kellene 120MHz, de megvislte szegényt, most pihen, s addig kap egy új biost.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Chaser
legenda
Mire új bankszámlát nyitottam hogy megszabaduljak az otépétől, az elhatározástól eltelt 2 hónap de majd összekapom magam
Ti melyiket tartanátok meg 512-es SD-ből..infineon chipes infineon, vagy elpida chipes kingston? ha jól rémlik az elpida jó név volt régen..vagy ma is?
-
lipi67
nagyúr
válasz kicsigeri #7118 üzenetére
Szép napot!
De-de, segít! Igyál hideg feketét, az szépít, vagy hideg sört vodkával, az meg a világot szépítí meg.Chaser : Ok! Majd szólsz, ha úgy adódik.
-
kicsigeri
senior tag
Jó reggelt mindenkinek.
Mi az hogy az ivás sem segít, miért?
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #7116 üzenetére
Más az óda, s más a valóság. Jó lap ez de 2-3k val ér többet mint egy fapados Abit IP35-E. Azt 20k alatt lehetett venni, ez 32k körül van, tehát ..szar vétel.
A ramok mennek x-y visszosztásban 1400 felett is, a gyári 2,35-245v helyett 2v -on atomstabilan ketyegnek 1200-on, de 5:6-ban (ezt szeretném használni) nem mennek csak 1240 körül, akár 2,4v-on. tehát..számomra irreálisan drágák.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Csináltam egy [őszinte hirdetést]. Rám is fog rohadni asszem, de legalább nem szidnak miatta..Jó éjt!
-
kicsigeri
senior tag
Na hali. Megyek iszom tovább, mert a többiek várnak
-
lipi67
nagyúr
Szeged jó lesz! Ha kell majd, akkor szólj, adok tfonszámot,s Ő elmondja, h ki lehet a Te embered(asszonyod). Sőt! Meg is látogatlak,(feltéve ha túléled )beversz vagy 10 gombóc fagyit műtét után és minden ok is lesz!
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Na látod, még azt se tudom
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #7101 üzenetére
Van akiknek tartottak valahol, valamikor.
Á! Már nem Wow. Követni se tudom, de nem játék. Szervezkedik 1000-rel .Chaser: Pest az elég tág. Meg kellene egy nagyobb hely is, gondolom nem 1 nap lenne. Persze sokaknak 3 már sok, de pl. 2 nap ideális. Szombat-vasárnap. (hétfőre akinek kell, szabi) -Majd forralt bort iszol
-
Chaser
legenda
Nyilván arra legyen, amerre a legtöbben laknak, gondolom Pöst. 7vége nálam nem mindig van, legalábbis szombat. Szabadsággal megoldható, de ált akkor is dolgozok valamit Meg a legrosszabb, hogy 1-2 hónapon belül mangyulaműtét, még annak is függvénye a dolog.
-
fekeandras
őstag
Híradó:
Bodzás gyerek jogsi nélkül szándékosan elsodor 2 rendőrt aki őt meg akarta állítani és még fel vannak háborodva a rokonok, hogy ezután rálőttek a kocsira... (igaz a gyereket találták el)
Hmm... Sűrűbben kéne lőgyakorlatra járni.Miféle világot élünk...
mivan Lipi? WOW szünet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest