Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpac
őstag
válasz lipi67 #24091 üzenetére
Ha igen, akkor 17-es BIOS-al vinnie kellene. Mondjuk, ha R0, akkor kérdéses. Olvastam, hogy az M0 ment egy lapban (nem emlékszem milyen volt), majd az R0 meg nem.
BIOS ID:17
Fixed 45nm CPU compatibility and support CPU half multiplier.
Fixed the Wake Up by WAKE# of PCIe function abnormality.
Fixed system hang when used Intel PXE CPU series.
Fixed CPU temperature abnormality when S3 return.
BIOS compiled date: 05/26/2008.[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #24089 üzenetére
Bakker.. Lehet nem megy az 5200-es proci az Abitomba, ha nem, akkor vehetem vissza. Tök ideg vagyok, mert pluszba nem vettem volna most egy UD3R-t..
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
darál0w
Jómunkásember
joreggelt
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
lipi67
nagyúr
Szép napot!
Itt a lapocska, már arról írok! Több mint 2 év garival, számlával, mindennel.Estére kész a rendszerem, benézek majd
Legyetek jók! (ha tudtok)
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
hackeeeee
Jómunkásember
Itt meg ónoseső...
Véleményem szubjektív...
-
Gyuri27
félisten
Napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
shteer
titán
válasz Gorneck #24065 üzenetére
most láttam írtad h a genius 5050 bevált neked. nagyon afelé hajlok, hogy nem fizetek rá a 6000-re, úgyis lesz majd 5.1 erősítő hangfalszettel és aktív sub-bal előbbutóbb
sajnálom az 5005-öt... az utódját miért nem forgalmazzák hifi black színnel?
szerintem jónak tűnik..
-
Gorneck
legenda
Szakad a hó...Fehérváron legalábbis nagyon, de sztem már Tbányán is...hogy hogy megyek haza még nemtom...
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
Jó reggelt!
Rögtön szedem darabjaira gépet, ma itt kell lennie a lapomnak.
(remélem)Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jóreggelt.
Véleményem szubjektív...
-
shteer
titán
-
Gorneck
legenda
válasz dízelracer #24053 üzenetére
Ezek dekibaszott nem normálisak... És van egy olyan videójuk is ahol rendes gumilövedékes cuccal lövik őket...mármint puskával aszhem...
Gorneck#1239
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #24041 üzenetére
teljes mértéékig
-
darál0w
Jómunkásember
-
Gorneck
legenda
válasz dízelracer #24041 üzenetére
Egyetértek.
Nekem is bent van egy jófajta vascső az ülésem alatt...mert nem is ilyen, de hasonló szituba voltam már, ahol igenis jól jött volna egy kis támogatás...mondjuk érdekes mód csak én mertem kiszállni a kocsiból...pedig az a társaság vegyes volt, mármint aki kereste a bajt...
Nem vagyok verekedős fajta és nem is tudok, mert sose kellett/volt rá szükségem szerencsére, de ilyen helyzetben nem biztos haboznék...bár ahogy leírta srác, jól döntött...Gorneck#1239
-
dízelracer
őstag
válasz Gorneck #24037 üzenetére
Előre leszögezem nem vagyok szélsőséges, nem vagyok rasszista. Vannak cigány barátaim mind normálisak.
Egy ismerős csaj hasonló esetek miatt hónapok óta sokkolót tart a kocsijában. Totál illegális. És? Mit tud tenni a 160centijével meg a 58kilójával ha egy ilyen primitív kancigány ráront? Semmit. Ha úgy adódik lesokkolja az illetőt és nyer 5-10 másodpercet, ami pont elég arra, hogy elhúzzon onnan. Idén nyáron a barátnőjét egy kisbolt előtt ütötte le két kis szar 17éves takony gyerek a robogójáról. Ököllel szó szerint leütötték a lányt. Ő elesett ezek meg felpattantak a robogóra és már ott sem voltak. A boltos nő hívott neki segítséget. Ott is 50perc volt mire 2kilométerről kiértek a rendőrök. Fél órát ott toporgott a családjával együtt mert "ne hagyja el a helyszínt". Felhívod a rendőrséget. Minek? Semmit sem tudnak (akarnak?) tenni. egyébként a fentebb leírt eset is annyira tipikus. Jön egy hőscincér (12 másik ugrásra készen figyel az út széléről) és ha nem hunyászkodsz meg neki hanem esetleg kiállsz magadért szempillantás alatt körbe vesznek 2perc alatt összerugdosnak, hogy mozdulni nem bírsz lehet kicsit meg is szurkálnak és helló. Mire a jard odatolja a képét szétszéled a 'kiccsálááád' és persze a 40-50 bámészkodó szemtanú ellenére senki nem látott semmit. Így megy ez. Én azt mondom, az ember minden körülmények között meg kell tudja védeni magát és a szeretteit. Nem kell válogatni a módszerekben. Sokkolóval? Akkor azzal. Viperával? Akkor azzal. Kerékkulccsal? Akkor azzal... Illegális? Ballisztikus ívben szarok rá. Az egészségem adott esetben az életem mindennél többet ér. Inkább ülök érte 1-2 évet ha olyan sérülést szenved a másik fél mint, hogy anyám ott zokogjon a temetésemen, hogy ok nélkül agyonverték a fiát az út szélén holmi jött ment orkok. Itt a kerületben is már most mik mennek. És bazdki mire a kölköm felnő addigra mi lesz itt... Belső kerületekből meg pár éve szépen pucolják kifelé a külső részekre a balhésabb cigány családokat. Egy egyedülálló középkorú nő azért költözött (inkább menekült) el több milla bukóval mert ilyeneket telepítettek a közvetlen szomszédságába egy üres önkormányzati ingatlanba. Még a tv -ben is benne volt anno az eset. Beverték az ablakát mert az poén, átmásztak a kerítésen fényes nappal úgy, hogy otthon volt a nő és ledézsmálták a gyümölcsfáit mert az poén. Kővel dobálták meg légpuskával lövöldözték a kutyáját mert az poén. Mire hazaért a munkából eltűnt a fűnyírója, eltűnt a biciklije stb. Kihívta a rendőröket mondta, hogy biztos benne, hogy a szomszédai voltak és lám nem mentek át hozzájuk szétnézni. Röhej. Akkor minek van a rendőrség? Egy alkalommal a saját háza előtt cibálta meg a "kedves szomszéd hölgy" mert a saját kertjében! rá merészelt kiabálni a pulyákra akik éppen az egyik mellékhelyiség körül ólálkodtak. Érted a saját területeden rászólsz és még téged vernek meg érte. Áhh botrány, hogy mit meg nem engednek maguknak ezek, és nem tudsz mit tenni velük mert primitívek, agresszívek és sokan vannak (sőt egyre többen). A nő hónapokon át heti szinten járt be az önkormányzathoz panaszt tenni de ott is süket fülekre talált senki nem tett érte semmit. Megunta szedte a cókmókját és elköltözött. Elüldözték. Mindez 2009-ben történt. Ez előfordulhat "ma" magyarországon, hogy kiüldöznek az otthonodból és senki hivatalos személy nem véd meg téged.
Magyarország én így szeretlek...
szerk: "Ami azóta megváltozott: az Alfám kapott egy új szélvédőt, én meg tervezek beszerezni egy riasztópisztolyt, hogy a következő ilyen eset után kérdés nélkül 1 méterről a fejre célozva kiürítsem a tárat."
Maximálisan egyetértek!
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz darál0w #24038 üzenetére
Látod, látod. Használd a fejed. Fejeld meg úgy, hogy a plasztikai sebész ne tudjon embert csinálni belőle.
De komolyan. A szellemi sérültel, cuccossal nem tudsz mit csinálni. Ezeknek nem fáj semmi. Mit gondolsz az usában a zsaruknál miért van a pumpás? Mert sima skulóval ezeket meg nem állitod. Csak ha dögre lövöd, vagy leszakitja a sörétes a lábát.Napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gorneck
legenda
Gorneck#1239
-
darál0w
Jómunkásember
jo reggelt.
-
lipi67
nagyúr
Jó reggelt Dezentorok!!!!
-
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #24031 üzenetére
Mármint proci?
Az alaplap Debiből jön, az enyém meg Miskolcon (Arany Corvin) van. Számon tartom, mert ha rájönnek, hogy nem nekik való, nagylelküen visszaveszem. Ott van a 8400-es, 8500-ös és a q9400-es procim, 4x2 Giga Patriot Viper, 2x1 giga 1150-es reaper is.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gyuri27
félisten
Estét.
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz krammerka #24023 üzenetére
Úgy legyen..
(#24024) darál0w : A lapra sincs pénzem, azt is részletbe fizeme neki majd, proci marad a 6420-as egyelőre. Abitban teszteltem, 2928MHz-et ment Vid/bios-on (Vid 1,35V). Kívábcsi leszek, gigában mit megy
S ha lesz pénz
akkor egy 9550-es 1,1xxx valamennyi Vid-del, 830550-es FPO-val
vagy qx 9650-es vagy nagyobb.(#24026) Gorneck23 :
Na..lépek mosni, kutynámak főzni meg iylenek..A 2 gyerekem itt alszik a hátam mögött. Krisztián beteg, Bogi meg 4:30-kor kelt mert nulladik órája is volt, fáradt
Szép estét!!!
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz krammerka #24021 üzenetére
Az más
Remélem. Most mint bárki másnak
úgy fáj neki
csak neki minden léguti megbetegedés nagyon veszélyes, ez a baj...Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #24019 üzenetére
Igen, tudtam, hogy ez lesz, sajna megszoktam már. Ha elfogadni nem is, de élni meg kell tanulni ezzel a betegséggel, mese nincs..
Szép napot!
-
lipi67
nagyúr
Jó reggelt!!!
Kedden Yolan postázza a Giga p45 UD3R-es lapját, számlával és garral (2012-ig). Ős micronjai itt vannak mennek 1100-et a 800-asok, lassan jöhet a tuning.
viszont..Sajna a fiam nagyon beteg, kézülünk a dokihoz, éjszaka semmit se aludtunk. Félő, hogy kórházba töltjük a karácsonyt. Enné meg a fene.
Szép napot!
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Havernak csinálok egy gépet,egyedül a vga-val vagyok gondban,mert fogalmam sincs,mit vegyünk bele.Játszani fognak,mert két kiskölök is van.
Pár tippet mondjatok,úgy nagyjából 30k-s ársávban.Mi a picsámnak van ennyi fajta vga?Ma szabin vagyok...............
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz Gorneck #24008 üzenetére
hogyapicsábanelehetne de ez az egy méret elérhető csak, 10mm-es belső nyílás
szerintem jónak tűnik..
-
Gorneck
legenda
válasz shteer #24007 üzenetére
Báááázzz...micsoda luxus...
Nos...ha már erre jártál...vannak házakon vízhűtés csőveinek kivezetések...olyan gumi vackot külön nem lehet kapni? Pl vmi ilyesmire gondolok...
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz TeeBee73 #24001 üzenetére
Jól megy! EZ a 6420-as (bár nem foglalkoztam még vele igazán) nem egy tuningbajnok. Sajna előző tulaj nem tuningolt, vkon vettem. Viden ugyan megvan +1GHz, de utána..már sok fesz kellene neki, hogy pörögjön.
-
TeeBee73
veterán
válasz lipi67 #23999 üzenetére
Igazad volt Törppapa, bír ez többet is, de számomra már túl sok fesz kell neki. Jövő héten cserélem/ném Q9650-re.
MODejött egy darázs a szobámba. Ezeknek nem kellene még aludni?
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest