Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gorneck
legenda
válasz kicsigeri #6898 üzenetére
Más nem a pénz az motiválhat...
Nekem is van egy technikusim, egy OKJ vackom és egy német nemzetközim nyelvvizsgám...de kb sokat nem ér...amit elértem az életben, azt csak magamnak köszönhetem és nem a papírjaimnak...sajna. Ezért kell a diploma és az angol...hogy legyek végre vki papír szinten is...
Gorneck#1239
-
kicsigeri
senior tag
válasz Gorneck #6896 üzenetére
Azon vagyok hogy rendezem őket, én is egyedül vagyok most, és gyakorlatilag a munkán kívül nincsen semmi más amivel kellene foglalkoznom, csak a tanulás lenne, de nehezen veszem rá magam. De nekiállok, már túl sokat fizettem be hogy abba hagyjam. Már csak azért is megcsinálom, hogy megmutassam magamnak hogy képes vagyok rá. Meg semmire se megyek a 2 technikusi bizonyítványommal, gyakorlatilag.
-
Gorneck
legenda
válasz kicsigeri #6889 üzenetére
Mikor haverjaim megtudták, hogy GDF-re megyek jól lehurrogtak...nem kell tanulni, milyen xar suli, befizetsz és átmész...gyorsan ki is derült az ellentettje...vagyis, ha nem tanulsz, akkor szívsz...első 3 szemeszter után már Én se éltem meg abból amit vittem magammal középsuliból és az OKJ képzésből...elkezdet halmozódni az elmaradt tárgyaim...majd szépen el is leptek...3 szak mellett minden órára nem tudtam bejárni...de mivel rutinos suliba járó vagyok így gyorsan rájöttem, hogy is kell ezt csinálni...fél év alatt 6-7 tárgyat pótoltam...persze sok volt a töltelék ami nem volt egy vészes dolog, de volt olyan is amire nagyon kellett tanulni, mert a tanár az követelt...
Röviden ennyi...Én a helyedben próbálnám rendezni a soraim és nem feladni...
Gorneck#1239
-
bolcsodal
addikt
válasz Gorneck #6888 üzenetére
Amikor még az én korosztályom idejében egyetemisták voltunk nem lehetett így szórakozni. Még önhibádon kívül is...elég volt egy tantárgyból hasalni máris félévismétlés lett az eredménye. Úgy, hogy adott vizsgaidőszakban lehetett egy tantárgyból 3 utóvizsgád (beleértve a gyakorlatokat is) és az egész egyetemi képzés alatt (5 év) lehetett 15 utóvizsgád összesen. Ha összejött kib@sztak az egyetemről...
Volt olyan, hogy 1 félévben 5 szigorlatunk (4 féléves anyagok) volt + a kollokviumok. 4-at vizsgaidőszakban a maradékot pedig Szeptemberben kezdés előtt csináltam meg. Összesen volt 1 UV-m az egyetemen, de amiatt majdnem kirúgtak végleg... Utolsó napra tettem egy fontos szigorlatot és az egyik tételt nem tudtam...a tanár nem volt elnéző..dékáni kérelem lett a vége...
Nem volt tökölés. Csak nézek hülyén a mostani szakdolgozókra. Nem elég, hogy pofátlanok, de elképesztően modortalanok. Azt hiszik övék a világ, a jogaikat jobban tudják, mint a seggüket törölni az egyetemen. A tudásuk pedig egy középiskolásét sem éri el...
Persze tisztelet a kivételnek...
They drew first blood....
-
shteer
titán
kérsz egy kütyüt? itt az alkalom h ne csak álmodozz róla és irigyeld tőlem
szerintem jónak tűnik..
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #6879 üzenetére
3x (asszem)
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gyuri27
félisten
Amd-s szép napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gorneck
legenda
válasz kicsigeri #6887 üzenetére
Nyugi, nekem is rengeteg tárgyam volt elmaradva és nem mind az Én hibámból (nem engedett az iginő vizsgázni, holott a tanár aszonta simán mehettem volna; vagy nem is tudtam, hogy vizsga lesz és óra után vagy előtt megtartották; de volt olyan is, hogy 3 évet vártam egy pótvizsgára)...
Szóval nyeltem egy nagyot és elkezdtem tanulni a sok más egyéb elfoglaltságom mellett...barátnőm ott is hagyott, mert keveset foglalkoztam vele...így csak 1 évet húztam rá, de az is csak az angol vizsga kései időpontja miatt...szóval ténylegesen fél évet buktam.
Szóval Én azt mondom megéri nagyon csinálni, mert nyelvek ismerete mellett ez is egyre fontosabb...persze mondom Én ezt úgy, hogy multinál melózom és látom mennyire nem fontos...[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
kicsigeri
senior tag
válasz Gorneck #6886 üzenetére
Jó neked, hogy már ott jársz hogy dm. Nekem az még fényévekre van rengeteg csúszó tantárgy, most is van 6 tantárgyam, mind cv-s úgy döntöttem ha nem sikerül ebbe a félévbe mind a 6 akkor hagyom az egészet a francba, már 4. éve járok, és hát még 2 biztos van. Mondjuk a 160 ember aki kezdte, azok közül 2 nek van meg minden tantárgya, nekik idén ha minden igaz lesz diplomájuk. Dehát munka mellet nagyon nehéz, mi lenne ha még család is lenne.
-
Gorneck
legenda
válasz kicsigeri #6885 üzenetére
Az meg nincs is olyan messze...Én meg még nemtom mi lesz és hogyan...lassan tényleg nyomtathatóvá kéne tennem a dipimunkám (a héten le szeretném tudni már végre, mert 2 hete tötyögök vele)...aztán kezdhetek készülni az államvizsgára, ami elviekben a dm leadástól számítva 2-2,5 hónap múlva esedékessé válhat...ne lennék ilyen lusta...már rég nekiállhattam volna tanulni...de ugye új munkahelyem lett cégen belül, nincs fix munkaidőm se, mert míg a benzines papírjaim nem írják alá, addig úgy utazok, ahogy nekem jó, no meg vhol be is kéne tanulnom nem csak bejárni semmit tenni...szóval kicsit sok minden szakadt a nyakamba...de ennél volt már sokkal rosszabb is a helyzet...
Gorneck#1239
-
kicsigeri
senior tag
válasz Gorneck #6884 üzenetére
Igen én is valahogy így vagyok vele. Már asszem 6 éve van nálunk. Nekem volt egy 1000 éves 1.6D passátom, és szegényke beadta az unalmast 2 éve. Anyuék meg éppen kocsit akartak cserélni, mondom akkor ez az enyém, ti meg vegyek másikat. Persze havi 20 at fizethetek nekik érte, de már csak októberig, addigra meg megkeresem az utódot
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz kicsigeri #6883 üzenetére
Mikor vettem, akkor alaposan át lett nézve a kocsi (hibátlan és első osztályú állapotban volt)...és nem volt ilyesmi rajta, a szerelő is el volt tőle ájulva...most egy kicsit ezé pipa vagyok...8-9 éves korba lenne a kocsi aszondom okka, de így 6 évesen picit furcsállom a dolgot...mondjuk ilyen a szerencsém...előtte egy fehér Corsa 1,4es Van-em volt, 99es...annál is hasonló gondjaim voltak...
Amit sajna sose tudtam kideríteni, hogy az első tulaj hol tartotta a kocsit...ha nem zárt garázsban, akkor akár teljesen természetes is lehet a dolog...de nem gond, mert haver sógora aszonta megcsinálja a kocsit 1-2 nap alatt...és nem egy nagy összeget (5k) mondott elsőre...persze, akkor még az ajtóívről nem volt szó.
De nem csak Én szívok ilyenekkel...haver 3 éves Fordja is pöttyöz 1-2 helyen a kőfelverődések miatt...
Nahh mind1, mert amúgy valóban nincs semmi bajom a kocsival...nem fogyaszt sokat, megy is ha nyomja neki az ember, nagyon kényelmes hosszútávon...szóval nem választottam rosszul...ha meg letelik a törlesztő, akkor lesz másik...Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz kicsigeri #6881 üzenetére
Amúgy semmi...a verda lassan 2 éve van meg (2003as)...volt egyik ismerősnél egy teljes átvizsgáláson...gömbcsukló és csapágycsere lesz a következő olajcserén...ez még az előző gazditól ragadt rám és lassan meg kell ejtenem (köv fizu).
Amit viszont meg kell csináltatnom vmikor, az a pár rozsdafolt...bal és jobb sárvédő alja [link]...és van púposodás az ajtóíven is...az a kép amit linkeltem csak 15 centivel feljebb és kb 5 centivel beljebb uezen elemen. Már vhol bánom, hogy fehér festésű kocsit vettem...metált kellett volna venni...azzal nem lenne ez a baj...bár mit is várok...5-6 évesen azért már egy kocsira költeni kell mind1 milyen az...Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz fekeandras #6879 üzenetére
Negyed 11 után picivel jó reggelt? Mondjuk van aki akkor éledezik, ha 8ra megy melóba... Nekem is annyira kellett volna mennem, de inkább DU-ra megyek...ha már egyszer mind1 a főnökömnek, hogy mikor esek be...
Szóval inteles szép napot...
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
Iponnál is 16k.
Igen, abba a szar szériába futott bele..
IGEN 450-es moduláris Corsair. Uolyan mint az enyém, csak kék a felirata és moduláris, azt hiszem az előző linkeden is van , 21k [Ő az][ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Chaser
legenda
Tudom mire gondolsz, az 550vx-ből volt egy gyenge széria, sok elpusztult, de olyat nem hallottam hogy vittek volna valamit. Mára ez már múlt, a hibát javították, és az elpusztultakra is ugye ott volt 5 év gar. 450-es moduláris corsair? Vagy nem értem egészen mire gondolsz
#6876 Gyuri27 :Itt, meg pár napja egy user is ennyiért vett valahol másutt. A tápos topikban sztem megtalálod a linket. Nálunk Kecsón 18k bruttó.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kulerr
őstag
-
lipi67
nagyúr
Mindenben 1etértek Veled!
Azért 1 mondat, de ne morogj..-tudtam, h Te utánanézel, s elmondod az 520-s. Én nem kerestem, mert lusta voltam) Volt itt egy kedves kis barna lány,Evelyn. Őt 1x rábeszéltem Corsair-ra Chieftec-ről. Vett egy 550-est..3 nap és meghótt. Akkor néztem a "miértje" után. Rá 1 évre Engusz vett egy 550-est.de. megvette, du. kicseréltette 520-asra a belő miatt. A gari meg..igen, tök jó az az 5év! Nekem is még több mint 4 év nam
Viszont!!!:::Van egy másik 450-es, arról semmit se tudok, de már az is moduláris. Annak milyen belseje lehet? S miért nem veti meg a lábát egy cég árlistáján sem? 1-2 hétig lehet kapni, azután eltünik, majd napokra bukkan csak fel..????Gorneck23: "Amúgy a csendes nyugis esküvők híve vagyok...adjanak össze és jól van..." -Szétröhögtem pici buta agyam! Olyan mintha kb havonta nősülnél!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Csak arra próbáltam reagálni, hogy gyakorlatilag a márkanév nekem mind1, ha normális belső van egy tápban Az 520hx-ben igazad van, rosszul emlékeztem az SS beles, kevertem az 550vx-szel, az CWT. Minimális különbségek alatt értem a hatásfokot, pár % ide vagy oda, védelem mind1ikben van, szóval kb 1kutya ebből a szempontból mind. Láttam én már 500-as döglött oem SS tápot, sőt én is szedtem szét Onnan van egy ADDA ventim, bármelyik meghibásodhat, benne van a pakliban, corsair mind1 milyen beles 5 év gart ad a tápjaira, szóval sztem mind1 melyik van benne ezek közül, csak a 400cx-re ad 3 évet, pedig az is SS beles.
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Kedvesem!
Igen, ezek igy vannak, ahogy írod.Bár sztem a seasonic jobb mint a CWT beles. (pl.550)
Kben az 520-as nem seasonic??? Azt akartam venni , de ha CWT, nem érdekelne..
Na meglesem mert sztem az seasonic. Engem se maga a márka érdekel, csak mikor vkivel..tápokat nézegettem ,s Ő (mivel sokkal okosabb vóót tanulmányai alapján, megnézegette nekem,elég mélyen belemerült, szabvány tűréshatárok stb..)A VX 450 -es nagyon jó. Viszont érdekes módon, a beszállító (seasonic) termékei nem produkálták uazokat a paramétereket,illetve ami igen, azt vagy itt kapni nem lehetett, vagy ha igen, akkor irreálisan magas áron. Pontosan nem emlékszem, ezért nem konkretizálom..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Chaser
legenda
válasz Gorneck #6862 üzenetére
Pontosítok: személyes tapasztalat érdekel Sztem is jó a speckók alapján, de ezzel nem sokra megyek 1 srác írta hogy neki régebb óta van, valami pár száz ilyen hasonló megerősítést várok
#6863 lipi67: A corsair se gyárt tápot, a tiedben épp seasonic bél van, amit corsairből vennék a 400cx- az volt is- szintén seasonic, vagy az 520hx moduláris +1-1.5k-val drágább mint a 450vx, az meg CWT beles. Ezek a belsők mind kb 1 szintet képviselnek, minimális különbségekkel..lehetne nekem az is ráírva egy tápra hogy túrórudi, ha a fentebb említett belsők vannak bennük De a vásárlás úgyis csak ősszel lesz esedékes, addig még van idő
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #6865 üzenetére
Be is kell!!! Nyáron fogod magad, megnősülsz és, hogy fogod végigtáncolni? vagy ..inkább egyél sok répát! S majd az asszony úgy táncol, ahogy Te fütyülsz
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
15k-ért valóban nem rossz (gondolom).Én ha táp kellene, én inkább azért Corsairt nézegetnék. Tényleg! Nem kell a VX 450-em.?
-
Chaser
legenda
válasz Gorneck #6860 üzenetére
Személyes nekem sincs, de akinek van jót írt róla, az AcBel meg korrekt gyártó, lehet nem 400cx lesz a következő gépben hanem ez
Jah el is felejtettem, van egy Crucial ramom, tuningot nem tudom Szépen fog mutatni az odd föött
-
lipi67
nagyúr
2x1GB Reaper 1150-es irreálisan magas áron, vszínüleg eladó.
Meglepő módon (hihetetlen de igaz) még a gyári feszét se kapta meg soha (sztem nem is szeretné).UD3R-ben 1200MHz/ 1,89v.(PL.10)
használva 1,86v-on PL 7-en, 1078MHz -en volt. rövid ideig..(fél éven belül: Muskin 1-2 hónapot, utána patriot kb uannyit, majd reaper (meghótt), s jött ez. Belezavarodtam, nemtom az idővallumokat.-besz@rok, milyen választékosan fogalmaztam!-azé' írtam ide, mert most nem sok van a piacon,s ha nektek kell, ne idegen kapja már meg..(ez is "válogatott"db..)
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Mind a 2 elsődleges?
(gyorsformázás meg jó, ha már tobbször formatálva lett, mehet.Meg..tudod ki várná meg míg 500GB-ot megformáz..-én nem az tuti! Akkor pusztuljon meg ott, ahol van..)Gorneck23: Keress ma is 1-2 üveg sört, húzz le filmet, kutyázz, dobd fel magad, szöntyönpölödötten nem ok. Ráadásul..lehet SEMMI okod se nem van rá.
(írj pl. IWIW-re !)
vagy..Hízz ma 2 kilót!este kereslek!
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Nem is láttalak!?
Ha nem lesz más, megyek oda az új épületbe rabot verni..Akkor majd talizunmk. ha nem, akkor is. ha reggel elindulok, 13-ra ott is vok. Közben meg elválok..(kellemeset a hasznossal)
bolcsodal: Na? Ugye ram!? Ha bármi hülyeséget ír a bios, itt keresgélj:
Performnce e.: Standart
extreme szarság: nem
(G)MCH: 200
5-5-5-15
Channel A/ B: Static tRead Value: 10
többi auto
Driving Strength Profiles: 1066[ Szerkesztve ]
-
-
lipi67
nagyúr
Eszméletlen vagy!!!
Na akkar még 1x!: Amióta nem Szhelyen lakom, teljesen hanyagolsz. Ezért kötekedek, mert ilyenkor legalább hozzám szólsz!!!
Érted!?Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
kulerr
őstag
hogy mi?? csak h ne menjek tovább a COD pl...
És töröltem a c-t majd formáztam (nem a fos gyorsformázással!!) és telepítettem, semmi új partíció semmi buzizás a kötetekben..ne nézz madárnak ennyire azért nem vagyok hülye hozzá!!
Pont azért kellet reinstall mert szarakodott a gép kidobált a programokból meg már elkezdődtek a kékhalálozások is, ezért volt totál gyalu és újra telepítés szőröstül bőröstül minden trükk nélkül.Egyébként engem nem izgat h nem c. mert arra sose rakok semmit. se progit se game-t...pont ezért nem értem mi a gondja...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Felcserélődtek, mert kis buta voltál. Megosztott HDD-n ujranyomtad a "c"-t, oszt' elcselszted. Tenni nem tudsz ellene..sajna.(kben én kipróbáltam direktbe, s az van, kvra zavaró, néha nem tudod, hogy hol is vagy, de..a progik leszarják ám. Mi az ami neked nem jól viselkedik alatta? (semmi, igaz? 1xüen kvra zavar..-VALLLLD BE!!!!-
Mitúől van?
(mikor előtte tetted fel csak c-t csináltál. Mikor feltelepítetted wint, utána csináltál 1 új elsődlegest.(lehet akár 4-et is) Mikor törölted az e maradt elsődleges és a c-t szarul formáztad.
Pontosabban:nem formáztad ..Igaz? megszüntetted ,s újra létrehoztad..[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz fekeandras #6843 üzenetére
Lesz. Ill lesz a nagykerbe én meg jól elhozom.
Most szólok. Az árakban nem tudok versenyezni azokkal a kiskerekkel akik milliós tételeket rendelnek egy nagykerből. Én amit javaslok azok a his vga-k. Miért? Mert azokra a nagyker azonnali cseregarit ad.Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
válasz bolcsodal #6830 üzenetére
Elméletileg azt hiszem, hogy turbo az alap. Na..Nálam sose volt.Vannak fura beállításaim, s ilyenkor a turbo inkább túró.( maga a megnevezése is giccses, s ha olyn okos..1 mikrofon elsuttogom mit szeretnék, oszt' csinálja 1edül) Standart.
(G)MCH Min áll? 2160-nál bárhogy tuningolod, 200 legyen. Nálam 590-es FSB-n is 333, jobb. (nem a ramhoz húzom a procit,Hiába kevesebb lehetőséget kínál fel, de többet nyersz vele, mint ha a ram száguldozna.)PLL 1,5-re fixálhatod. Elvileg vihetnéd 1,57-1,6 ig, de az is már magas (nagyon magas)FSB-nél jönne csak. Többire ..Szerintem 2xxx-nél MINDEN mehet normal-ra."(DRamV 2,1--ről 2,0-ra)" - ?
Pontosabban, kérlek! Ha kell MINDEN adatot. Ezek a lapok kvajók ramban, és cpu-ban se rosszak, de MINDEN tuning a ramokon bukik. (nap mint nap szembeszülök vele).
Tedd fel a memset-et,SPD/EPP lejegyez, biosba be és kézzel beírkál.valószínű(biztos), hogy nem a turbo mód. Nehogy már Ő szabja meg, hogy , hogy megy! Te add meg neki. (standart stabilabb).SZERINTEM ez történt:
4-4-4-12 -n természetesen gyorsabb a ram, de kvra nem annyival, hogy be tudná hozni azt a 300MHz-et. Viszont nézd már meg, hogy a memolvasás nem -e lóg ki a sorból. Ha az a jobb ,akkor turbo-n 4-4-4-12 -n a lapod a perrformance levelt szorosabbra veszi(7-8), míg 1111-en akár 12-re is "elengedheti"..Hogy mi az oka..rossz beállítás. . Hol ez, hol az. Sokszor hittem, h fesz, pedig a hülye ram szórakozik csak. (AZ et6 szép, jó és praktikus. Játszhatsz vele, de de 24/7-es tuningnál csak BIOS!)
Ha pontosítasz, mit ,hogyn ,s miért, akkor én is tudok pontosabbat
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz krammerka #6829 üzenetére
Szia!
Persze, tudom. Viszont az idő meg tud oldani dolgokat, s az arany..időálló!
(imádom a hasát! ) - emlékszel, mennyire "félt"..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
fekeandras
őstag
Te Gyuri. Kifejthetnéd bővebben azt a lehet majd nálam kapni ezt-azt dolgot. Nyáron beruháznék egy komolyabb vga-ba (sapphire -ba természetesen ) ilyesmi lesz nálad?
-
Gyuri27
félisten
Akkor sata telepités kavar. Nekem ez volt.
De mit szeretnénk? Hogy xp sp2 alapból egy alap sata telepitést meg tudjon csinálni? Áááá A pistának sem megy mindig. Bár ott ide telepités után átlehet lőni a regisztribe.
Van másil hdd-d. Javaslat. Rakj be egy satást. Telepits rá xp sp2-t. Rakd mögé az 500 gigásat oszt jónapot.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Ez nekem is volt a kölök gépén. Semmi nem segit rajta csak a reinstal.
Mitől van? A c-n mint elsődleges rendszer partición marad valami az xp-ből akkor a drága nem települ rá. Mert két egyforma os nem lehet egy meghajtón (asszem különbözö se). Ezért van az, hogy nekem a c-n csak a rendszer van. Így az gyalu és mehet rá a friss.
Ebbe amúgy belekavarhat még az is ha satamódba telepitettél.Amd - Radeon - Ryzen
-
kulerr
őstag
válasz fekeandras #6836 üzenetére
na ezt nem szeretném...de mi a xarnak cserélődött fel nem megy a fejembe. Billi csuklik anyu??
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
1,4 és 1,6 benzines sima...1,9es motorral nem nagyon tudnék fenntartani egy járművet se...még ha egész hónapban nem is ennék akkor se...ez az 1,5 90 paci is necces...
Félreértés ne essék...nem a motorral volt bajom...úgy az egésszel se külső, se belső, se semmi...nem volt "szerelem"...ez pedig nálam nagyon fontos...főleg, hogy majd 400kmert tekertünk le aznap az 1,4gyel...mondjuk nekem az előd se jött be...persze még mindig nem azt mondom, hogy ha ott lenne az udvarba egy 5ajtós ingyé vagy a mostanim árába kitolnám...mondjuk a Tied alapba kilőve, mert 3 ajtós...[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
kulerr
őstag
Skacok aki tudja az okosságot erre ne tartsa magában!!
XP reinstall után a partíciónevek felcserélődtek...most az e:/ a rendszer a c:/ meg az egyéb, és természetesen mezei módon nem engedi módosítani egyiket sem viszont van néhány alkalmazás aminek ez nem nagyon jön be..
valakinek ötlete, vagy tanácsa??
[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
A "performance enhance" kapcsolót milyen módban szoktad használni?
Tegnap kicsit optimalizálgattam. Feszeket vettem visszább (DRamV 2,1--ről 2,0-ra, MCH core 1,2-ről 1,1-re, CPU PLL, CPU ref. ezeket is normal-ra) és kipróbáltam a RAM-okat visszaosztva.
Azzal kellet szembesülnöm, hogy a RAMjaim 800MHz/4-4-412/Turbo beállítások mellett jobbak, mint 1111MHz/5-5-5-15/Standard beállításoknál.
Gyorsan csináltam is egy Prime Blend-et FSB333-nál az új feszekkel. 340-nél viszont BIOS checksum error fogadott....
Tényleg van valami oka, ha símán újraindulás helyett checksum error-t dob a gép? Ilyenkor a déli híd (ICH10) szarik be?They drew first blood....
-
krammerka
őstag
válasz fekeandras #6828 üzenetére
Menjél,ma még lehet,megéri
Lipi: tudod Te,hogy mire gondolok.......................,nem minden arany,ami fénylik
-
#TOTTI
őstag
válasz Gorneck #6817 üzenetére
Nem tudom milyet probáltál.. de a motoron kivül ebben mindenből a legjobb van..
IDS+ futómű, felerősitett felfüggesztés, legerősebb fék, 6 sebességes váltó, sok 3 betüs szar.. pl. ESP ami a 3 állású sport gombal kikapcsolható ha hosszan nyomom.. 25mm alacsonyabb 17" felni Pirelli P Zero Rosso gumikkal ,a motor pedig 1.9 CDTI dizel mert sokat szerenék vele járok és valamiért ezek nekem jobban fekszenek.... eddig 3 nap alatt 600km de csak falun belül.. és ami a durva hogy 150nél 2500at.. 200nál 3500at forog a motor.. 6.ban.. egyelőre ennyit probáltam.. Ennél már csak a turbos benzines és az OPC jobb.. de futómüben ugyanaz mint az OPC.. -
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #6821 üzenetére
"A pofátokra nem kaptok mert ver titeket a jó isten így is." - Veled?
Csere van? Nekem egy hosszú barbna hajú kellene, 2 középhosszú szőke beszámítással..
#6822) krammerka Tényleg..KHm.. Nem is kell üzlet Gyurival, maradnék a kedvencemnél.. . 2x1 giga reaper+Ági (alacsony költségvetésü! Ha nem adsz neki, nem eszik! ) = Kata ?
(#6823) Gorneck23 : Ne akarj Te csak semmilyen szőkét hátulról!!! Meg foglak mondani..
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
(#6812) Gyuri27 : Ölitek.. . Mindent árulsz? vegyesbót?
Geri: : Azt a feladatot maga végzi.. pénzért bármit!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Szép estét! Jó napom volt.Ősember segedelmével vettem ma 2x1Gb Team Xreem 1200-as ramot.Nagyon jó (több mint baráti áron).Csak.. Peti játékról kérdezett közben (én meg ugye hülye vagyok hozzá) és Krisztián kisegített.Elkezdtek dumálni, béta kulcsok ,béta teszterkedés ..és nem jutottam géphez.És.. Ez a Peti gyerek..úgy elvoltak krisztiánnal..Lényeg: Ő is teszterkedhet, nekem meg van jó ramom..
Visszaolvasok és írok..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gyuri27
félisten
Nem bazár!
Amúgy ez nem a hagyományos módon fog müködni.
Mondok példát. Rendelek valamit 30k értékben. Aztán meg bocs nem kell mert meg ellet a kiskutyám. Tehát ilyet nem játszunk.
Miért? Mert nem szeretek szopni és mert 30k-s cuccnál 3k burró a bevétel!A pofátokra nem kaptok mert ver titeket a jó isten így is.
Amd - Radeon - Ryzen
-
krammerka
őstag
Sziasztok!
A nyuszi Nektek is hozott tőlem ajándékot:
Autó Tuning Show Budapest-HungexpóNagyon rossz fényviszonyok közt kellett fényképezni,ennyit tudtam kihozni belőle
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz fekeandras #6816 üzenetére
Ezért kapunk a 'fánkra
-
Chaser
legenda
válasz fekeandras #6814 üzenetére
Szted? CSak intel procit fog árulni
-
lipi67
nagyúr
Ölitek?
(#6806) Gyuri27 : Én se értem, mit lehet Nálad nemsokára kapni???
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz fekeandras #6792 üzenetére
Nem tudod vagy valaki véletlen hogy lehet az email cimet átírni?
Nemsoká nálam is lehet ezt azt kapni (számlával, kisker garival). Bár ha bele gondolok az itt lévők 90% hardver gyilkos.
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest