- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #297 üzenetére
Nemtom meddig maradok,minden bizonytalan körülöttem.Kicsit kibuktam,ez tény,de hidd el barátom,nem volt véletlen.A tfonom lemerült,én kimerültem,eltünt mindenem,Tildy 1 órán át kereste a vácin-meglett.Szombat de.11-től itthon,tegnap estétől 1edül.
Majd alakul valami..Lehet,h Szhelyen kötök ki,de az csak menekülés lenne..
A procim asszem ha most nem ég el,soha.Több mint 1,5V a 45-nek,s megy a prime...
"Élni-élni sosem félni,minden vágyam ez.Élni-élni,csak remélni,..az igazság szabaddá tesz!" -
lipi67
nagyúr
Sajna azt nem olvastam
Én máshol láttalak,ahol manapság nagy a forgalom..
Az"úrnő"...hm..1időre igen,hogy végleg vagy csak idéglenesen..nem tudom.
Akarok egy 4,5GHz-es primestabilt.órák óta szívok,vagy megcsinálom,vagy gépem se nem lesz.
fekeandras: Meddig maradsz?(se rá fütty!!!)
-
fekeandras
őstag
Majd kib@xnak megint pár napra.Csak idő kérdése
De nem izgat, felszívom magam és megoldom, hogy egyszerre akár 5 felhasználónéven is tudjak ide beírni.
Persze ezt nem fogom megtenni, de a legutóbbi indokolatlan "kényszerszünet" után már komolyan megfordult a fejemben ez a megoldás is... -
No-kia
addikt
úhh most láttam az összefoglalóban mi történt a boxban, fogtam a hasam a röhögéstől, ALONSO
!!!!!!
-
kulerr
őstag
na jellemző....vége lett a Forma1-nek aztán mindenki megélénkült.
-
#TOTTI
őstag
táp 400W fsp legyen 5K.. amugymeg ingyen lapnak ne nézd a fogát... Proci az opcijó...
még nincs meg szabadon konfigurálhatod nekem hogy milyen kell.... Sajnos NVs alaplap viszi rendesen a DOSban azt a grafikus modot aminek nem tudom a nevét ATi nem... ezért kell Nv hogy vigye...
-
No-kia
addikt
jóh azt nem iskomolyan terveztem hisz legjobb haverom tesójáé a kocsi, am nem akarok semmi komolyat csak amin mi jót nevetünk ők meg nem, ennyi
-
No-kia
addikt
ez megint nagyon unalmas egy másik toikból másolom, de úgy idegesít a dolog, elég nehéz túl tenni rajta magam:
b@szátoasdfgjvxbb a csaj akivel próbáltam összehozni vmit már 2-3 hete egy büdös kurasdfcasdhjsbdchjvahgvgh@!%=!, nem hiszem el , legjob haveromnak mondtam hogy küldje már el a naplózott beszélgetéseket a bátyja gépéről, mert már éreztem vmit, és egyik délután velem van , másnap délután meg megy a gyerek a csajhoz kocsival és mennek a határba ba..sdffdgfdvfdv szni
gondolhatjátok, most vmi szivatást akarok kitalálni,(a csajnak , mert a gyerek helyébe én is kihasznltam volna az alkalmat) várom az öteletek, edig az van hogy rájuk gyújtom a kocsit egyszer ,de most olyan szar még jópofizni a csajjal miközben ilyeneket tudok
-
No-kia
addikt
ez jó
nálun kolyan van hogy gyereket minig elkapja a rendőr hogy 3 an mennek motorral, meg jogsi nélkül( kb 20szor kapták el) és jött oda a presszóba délután(épp biliárdoztunk) és látom hogy tolja a motort, mondom mi lett veled? áhh ne is mond a körzetes leengedtette az első kerekem és a pipát is letépte,mint a múltkor, mondom hog ymész haza? erre annyit látok , hogy kiszakítja a lámpának a vezetékét vmit molyol a motorral majd elindul és mondja: Mindegy akk körbe megyek a hegyen és úgy megyek a másik faluba!
mondjuk azóta már küldték pszihológiára is
-
kulerr
őstag
tudok egyet baráti áron..és adnak hozzá gipszet is
de van egy storym el kell h mondjam mert besz@rtok.(akiket nem érdekel előre is elnézést érte)
Felénk a müszakin az a divat h a kocsi alján gyanús helyeken csavarhúzóval nézik meg nem -e rohadt a lemez...Ezt tudván delikvensünk akinek egy Renault Super 5-re tellett mivel a küszöb már totál elvolt rohadva,( sőt több helyen nem is volt ) gondolta a csavarhúzós tesztet bevállalva kiönti betonnal a küszöböt. Meg is csinálta és lekenték alvázvédővel gondolhatjátok h a csavarhúzó szikrázott mikor a "teszteket" ejtették
Na minden ok átment a vizsgán...használta is az ember de eljött a következő vizsga ahol már ugye rázópadra került ahol gondolhatjátok a rázkódástól meg a tekergetéstő meg gondolom a beton 250kg-os súlya is jelentősen nyomott a latba egyszerűen leesett mindkét küszöb kompletten...Ilyet még nem láttatok alulról beláttak az utastérbe
Mondjuk azt mondta az ember az autó jól is feküdte az utat -
No-kia
addikt
ez 2.3-as biztos hasít találtam billenő platóst is de az majdnem félmillió
-
#TOTTI
őstag
Nem inteles krém vagy hanem a topik krém tagja... Kemény vagy az nem vitás..
Ha akkora AMD barát vagy biztos vannak haverjaid akik nem tudnak ellenálni egy ilyen ajánlatnak: ÍME
Amugy teherautó vásárlás elött vagyis benne vagyok ha tudom hogy van egy ilyen zsuk itt a körforgásba..
Nem keresgélek.... De sajnos már lefoglaloztam az én Zsukomat... igaz ez cask 2.0 de dizel..
-
kulerr
őstag
persze ahol lik van behegesztem...az én hegesztőtudásom bőven sok is neki
, de jó h felhoztad halottam mástól is már h nem igazán jók ezek a közvetlen festékek. Uh. marad a flexxes drótkefe rozsdaoldóval majd alapozó meg valami frankó egyedi festés...na azt nem mondom h metal lesz, vagy freskót tetetek rá de hadd bámulják
-
kulerr
őstag
áááá! srácok közvetlenül a rozsdára megy a mázolás Hammerite-tal vagy amelyik tudja ezt, vagy rozsdaoldó utána meg mehet a fényezés
olyat szeretnék mint a reklámban
három sebességgel szakít a 2,2 literes volga motor mint állat...szorosan is kell fogni a gyeplőt mert szétszaladna a sok paci
tsigalko87 ide miért ne jöhetnél? mi sem ott vagyunk...jah és itt magunk között nem kell sztem az Off gombot sem használnod
-
#TOTTI
őstag
Tudom hogy nem szép dolog offolni de amióta volt ez a balhé nem született hozzászólásom... és töröltek is bőven régieket ami viszont nem szép dolog... Kicsit értelmetlen lett a topik így... De nem is merek semmit írni... mert nem az hogy féltem a szaros regem... procim sincs már söt asztali gépem se vagyis van de nem conroe... Ugye átérzitek a nyomorom..
-
kulerr
őstag
a drágaszágom, de majd készül róla portfolio is
meg le kell mázolni is kajak zöldre h beleolvadjon a hegyi környezetbe -
No-kia
addikt
nah most találtam ezt a topikot, és csak beköszöntem hogy én is egy ilyen proc tulaja vagyok,
nah csak ennyit akartam, sok hszt-t
-
kulerr
őstag
válasz
bolcsodal #229 üzenetére
Jaaa, nekem nem 5xxx-esem van hanem 7200-esem...hát igen ezek melegedősebbek általában mint a 8xxx-es nagytesók. Nézegttem én is de ahogy elnézem úgy 3,5 gigáig azért nem rosszak 15K-ért
meg akik ezt veszik nem éppen 10K-s radit raknak rá, talán ez is lehet magyarázat...
-
bolcsodal
addikt
-
Chaser
legenda
válasz
kavicssli #219 üzenetére
Egészségükre....
Tudod mit? Esetleg "meg fognak írni", ahhoz hogy szóljanak találkozni kéne, csak ott rájönnének, hogy nem működik a bann ha épp nem tetszik valami, meg nem tudnak hsz-t törölgetni....ebben a valóságban lehet félistent játszani könnyen, abban a valóságban meg kicsit másképp alakulna a történet...
"Most a 8 illetve a 9-szeres szorzók között mi a különbség?" Ha még járnék a topikba azt mondanám neki, 1 b****meg....
#220 Gyuri27 : Inkább a csajom mejjét
-
bolcsodal
addikt
válasz
kavicssli #218 üzenetére
Először is fixáld le a PCIe frekit 100-ra. EIST disabled BIOS-ban. Aztán a RAM-okra nézz rá, hogy milyen frekit bírnak szinkron emeléssel, ha kifinganak, akkor vissza kell osztani a DRAM/FSB osztó beállításával. Vagy emelni a DRAM feszültséget...
Az alacsony szorzó csak a legnagyobb FSB elérését célozza, azaz megnézni, hogy nem-e "wall"-os a proci teát szozótól függetlenül nem lehet átlépni vele egy bizonyos FSB frekvenciát. Nyugodtan kezdj el max szorzón emelni...
A P35-ös lapoknál talán ennyi elég is. P45-nél mindenféle fiszem-f*szom feszültséget kell még állítgatni.
Ha mindez megy és még nem nyúltál az alapvető feszültségekhez, akkor apránként emlegetheted a RAM és a CPU feszt is. Szerintem innen tök felesleges már továbbmenni...csak gyorsabban kifingik a cucc, ha túlfeszeled..
Ja és mégvalami, nézd meg mennyit dropp-ol a lapod. Valamilyen progival nézd meg a procid VID értékét (Realtemp pl.) és nézd meg, hogy default beállításokkal EIST nélkül mennyi feszt ad a lap a procinak (CPU-Z). Ha van Vdrop, akkor korrigáld annyi emeléssel BIOS-ból, amennyi kell neki, hogy VID-re emelkedjen.
-
kavicssli
addikt
Ha már a szakmai topicot nem látogatátok
..."próbálgattam" a procit de 8*250-et már nem szereti a proci!
Most a 8 illetve a 9-szeres szorzók között mi a különbség?
Hol tudok erről bővebben olvasni! Nem szeretnék lámáskodni ezért inkább utánna olvasnék az ilyen dolgoknak
-
bolcsodal
addikt
-
kulerr
őstag
Szevasz Gyuri bátyám! itt kapsz választ a kérdésre...commentár nélkül...
-
Gyuri27
félisten
fekeandras barátunkat miért bannolták kicsit
-
kavicssli
addikt
Valaki átnézhetne a szakmai részbe! egy zöldfülű láma kérdezni szeretne!
Akkor most kezdésnek milyen beállítást ajánlotok?! Jöhet a szakmai részbe
-
Chaser
legenda
Kukucs
Szóval ez lett a sziget
-
Gyuri27
félisten
Örülök a közös nevezőnek.
De isten igazándiból itt nem a pénzről szólt a vita. Hanem a köbevésett szabályokról és a szerintünk néha tapasztalt rugalmatlanságról. Itt kell majd a szvsz változtani.
Azt, hogy mi módon még nem tudom. Nagy vonalakban arra jutottam, hogy az 1000+ naposaknak és modiknak kellene valami féle fórum ahol meg lehetne vitatni merre, hogyan.
Jó hétvégét. -
re: 4. pont ezért csináltunk a Logoutot. tudtuk, h nem fog pénzt hozni, már az elejétől, de úgy gondoltuk, h a sok olvasó együtt "többet lát", mint csak mi. mert ugye hiába vagyunk mondjuk tizen, a Logoutot írhatják több ezren. ergo biztos lesz olyan teszt, amit mi meg sem csináltunk volna, ráadásul ott tényleg lehet olyan anyag, amit fél éves tapasztalat birtokában írnak a userek.
azt sem bánnánk nyilván, ha lehetnének rajta hirdetések, egyszer talán lesznek is. csak azért hoztam fel példának, h lássátok, h finoman szólva túlzás az a szemlélet, miszerint a genya elanyagiasodott ph! stáb mindenhol a forintokat keresi, és a levet csavarja szerencsétlen usereiből.
csak ennyit szerettem volna mondani. annak örülök, ha jól érzitek magatokat, tényleg igyekszünk mindent megtenni ennek érdekében. no, ahoi!
-
Dyno
veterán
válasz
fekeandras #202 üzenetére
Ment PÜ.
-
Dyno
veterán
válasz
fekeandras #199 üzenetére
Mire gondoltál mi 64 bites? Mert se a Windows se az ESET nem 64bites.
Miért te hogy jártál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged