Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #1598 üzenetére
Nézegettem én is azt a deszkát,nem tudom,h miért ,de kvra kilógott a sorból(DFI-nél,mint mindíg)Meglepően nekem tetszett,a többi dfi sztem ronda.A 4fázis,a %-os feszemelés..Én simán össze merném engedni a lapommal.Pl.fogsz 2 manust 1iknek Abit IP35-E,másiknak Infinity,1-1 farkas és 2 nap tuning.Szerintem..Infinity barátunk még a beállításokkal tökölne..
(Ok ,ez nem mérvadó,de tudod mit?Nánditól árazzatok le egy deszkát nekem,s másnap megmondom)-Több a szolgáltatása,ez nem vonz..tsigalko87 : Szerintem a ds4 még pont az a kategóriai határ ami nem luxus,nem flancolás..Pontosan jó!Felette már..státusszimbólum
Ha tudsz,vegyél ds4-et![ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
#TOTTI
őstag
válasz Gyuri27 #1598 üzenetére
P35-DS4 lesz remélem kapok rev. 1.0nál ujabbat mert arra nem megy fel az AC Freezer Extreme... ez 23-24 K ennyit még áldozhatok rá jo alapja lesz a procicserémnek... vagy maradjon a DS3..? nem tudom... majd ott kiderül... lesz e ujabb reves..=kisebb borda.. ha nem akkor DS3
-
lipi67
nagyúr
p35-ben nekem tökéletes ami van,p45-ös abit nincs,DFI(ami jobb is)drága nagyon,s ez elmondható az asus-ra,Gigára,XFX-re,biostar-ra is sajna..
Felszereltségre meg nem adunk.
Nekem olyan deszka kéne..bele lehessen tenni a procit,ami vagy 12valós fázisról kapná a delejt
4 memfoglalat,vagy 6 külön fázissal
2 sata csati,lan,estleg 1 usb a vendég hdd-nek.1es lépésekben 800-ig állítható FSB,biosban adható 2,2Volt a cpu-nak.
A cpu környéke szabad,hogy bármilyen hűtés elférjen rajta.
böhöm bordák a hidakon,fet hűtőn.
1pci Exp.
esetleg 1 pci,ha netán kellene hangkártya,mert integrált ne legyen még ide vez.se.
S ez kerüljün 50k-ba,5év garral.S az 50k a minőséget képviselje.Ja legyen acélkék,matt koromfekete slotokkal ,bordákkal.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
#TOTTI
őstag
válasz Gyuri27 #1594 üzenetére
Igen de tudod MSNezek csak.. arra meg elég az 1Mb cache meg a 9x400 1.65Von.. Meg a gigát ismerem ez a 4. P35-DS3am.. mindig visszatáncolok.. Bár a G33M-S2 sem vallott szégyent fej fej mellett teljesitettek... és igy lehet G33M-DS2R lesz belőle mert abban mehet 1.8V a procinak.. bár az is lehet h P35-DS4 csak az meg nem 16 hanem 23-24K annyit megér..?
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #1594 üzenetére
DFI?
-asus p5p deluxe 8400 és lőn világosság-
(Persze a dfi jó(kinek ,hogy)de van ára is.A Wolfok meg kvra imádják a 965-öt!
Én a p45-öt 1az 1benkihagyom ez tuti.Az eltévedt bárányka meg hazatalált már,beszéltem vele..
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gyuri27
félisten
Szép szeles amd-s napot.
Csigi: egyszer vegyél egy jót. Mondjuk dfi (blood iron az nem is drága) meg valami 8200-t és nézdmeg leszoksz az üzletelésről. Így a gondok is elmulnak.
pipi: zsukok istene ki vagy a mennyekben és a roncstelepeken áldassék meg a te neved jöjjön el megint a te szocializmusod...... ilyen imára hamar elökerül.
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
Ok,szuper.Akkor a pénz már rajta van?
Asus...inkább giga 1000x(kivéve ha nem max.formula 2 kaliberü)Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Oké!
Cim megvan?tildy : Valami műanyag szálat(nyalóka pálcika is lehet )Azzal belecsöpögteted.
-Alaplapot ki kell venni!-
Kben..a hátsó az jó!!![ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Na,jól elbeszélgettem magammal,megyek főzni!
Képtelen vok elérni a debreceni klinikátGeri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
tsigalko87 : A feleségem 11-kor utal Neked.(kb)
-
lipi67
nagyúr
Nem lehúzom!Jobb a sata,visszafelé ne menj már!A hűtésed:Nem a zalman hűtéseddel van a baj,hanem a rögzítése.Az is ok,de a procidnak kicsi a magja,s 2 oldali rögzitésü cooler billeg rajta.Ha négy sarokban rögzítené,az lenne a jó az érintkezés miatt.Volt pár 965-ös lap aminek szintén"lötyögött"a sata csati-kábel.1xüen beöntöttük műanyaggal.Nálad a hátsó stabil.De tudod mit?Igazad van,én se mondok semmit.Csináld magad van.Arról viszont se én,se a hdd-d nem tehet,hogy szarul van összerakva a lapod.
-
#TOTTI
őstag
Én is csak sata.. mivel csak 1 vinyom van semmi más... de amúgyis arra esküszöm..! Nekem is kell driver a P35-DS3hoz ha a külsp vezérlőre kötöttem és nem nativba... állitólag gyorsabb.. nem tudom biztos...
Volt már hogy megsütöttem egy vinyot mert nem pörgött rendesen... SATA1re volt téve a jumper..
-
Chaser
legenda
Régebben nem is használtam sata cuccot..mára már csak azt használok Ha a lap is támogatja, akár menet közben is lehet a gépre le/fel csatlakoztatni a vinyót, azért nem rossz ez. Ráadásul keskeny a kanóc, most meg vettem 1m-seket, likvidálom a gépből a vinyókat valami dobozba, aztán kusshadás is lesz
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
tildy
nagyúr
Hogy te mindig csak lehúzni tudod azt amit én szeretek, én vettem, stb...
Ezt inkább nem mondom milyen effekt...."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
lipi67
nagyúr
Ha a többesszám a szomszéd vénasszonyra is vonatkozik akkor Te már elértél odáig régen!!!
Pü.ment
-
lipi67
nagyúr
Kétségbeesve keresem kulerr-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
lipi67
nagyúr
Na akkor: Ha ribanc effekt(fekve jó csak),nézd meg a hűtést is!A "calmanod"nem kimondottan arra a procira való,egy tx2-es amd jobb lenne rá!A Zalman jó hűtő,de 2 ponton rögzít,s a procid magja pici.Olyan hűtőt kellet volna venni rá alapból ami 4 sarkon rögzít,s nem a márkanevet fizetni meg .
A hátsó csati(alsó)masszívabb!!!Dugd oda![ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Édes, a piros sata kábellel is(amit te adtál) csinálja az okosságot
Ha lefektetem, akkor nem Akkor jól működik, 100%osan....
Szóval ... a megoldás szerintem az lesz visszatérek idére... Csak olyan szép windowst csináltál már nekem[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #1569 üzenetére
Kapott egy piros sata kábelt ami ok.Csak..piros.Aki szinre megy..az rasszista
S ne pc-t,koncentrációs tábort építsen![ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Gyuri27 #1565 üzenetére
Itt az alaplapi sata csatoló... khm... kicsit mozog. Nem öleli körül a csatit amit rá és nem bele dugok...
Zoli meg tud néha olyanokat mondani....
De szerintem pont ezt szeretjük benne."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Gyuri27
félisten
-
#TOTTI
őstag
válasz Gyuri27 #1565 üzenetére
Én úgy jártam már dell szervereknél hogy ott a drivert adott könyvtárba kellett rakni... és csak ugy talalta meg.. Régebbi lapokon meg minden satahoz kell driver.. vagyis na a vezérlőhöz mindenképpen mert teljesen BIOS független... gondolom neked ez nem újdonság.. csak már leirom ha elkezdtem..
-
Gyuri27
félisten
Sata cuccal nekem se, csak vinyóval.
tcsigi: én próbáltam, de valamiért nem szerette, se a floppyt se az integrálást. Aztán értekeztem tudorokkal és azt mondták vagy sikerül vagy nem. Vistára sem feltétlen megy fel! Na ez a lol: Majd talán az új 7s-re. Viszont vista alatt lehet idében telepiteni utánna regisztri piszka és megy a sata.
tildy: azért ez nem rossz duma.
fekeandras: London. London? London. Szar idő, szar kaja, Tom Jones, délutáni tea kibaszott Mary Poppins London.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
fekeandras
őstag
Jó reggelt kívánok.Jó szar idő van itt ma is...
Lehet visszafekszem, és csak tavasszal kelek majd fel. -
tildy
nagyúr
Csak azt akartam mondani, köszi hogy segítesz nekem
(Utálom a sata csatolót )
Gyuri: képzeld lipi beszót, hogy gyorsabb a satám mint aprocesszorom[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
lipi67
nagyúr
Holnap du.1kor már Szhelyen leszek,kíváncsi vok,bírom e,s meddig...
-
kulerr
őstag
válasz Gyuri27 #1551 üzenetére
Ez nagyon Jóóóóó! Te mi lenne ha beraknám aláírásba?
hát ha ez igaz bátyám (a 2 év) se nem éppen a legjobb ómen...de legyünk túl ezen minél gyorsabban az lenne mindenkinek a legjobb. Én bizakodom...mondjuk akkor is bizakodtam amikor 120-nál lakott területen lemeszelt a rendőr...de utána rájöttem, naív voltam
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
majd szétnézek..szhelyen..Ok?
Gyuri27 : Nem lehet véletlen!Más is ismer,nem csak én!!!
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz Gyuri27 #1544 üzenetére
azokhoz mindennek köze van sajna....A cégbe ahol melózom azt mondják, illetve arra számítanak h tavasszal nyár elején kezd el normalizálódni, lassan fog javulni és kell másfél két év mire visszaáll az egy hónap előtti szintre minden
Úgyhogy valószínű még a veleje hátra van sajnos...még minimum fél évet jósolnak h ilyen vagy még mélyebb sz@rba leszünk...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz krammerka #1545 üzenetére
Erős? Nézdmeg a hiteleket. Az euró-frank a szar árfolyam miatt drágul. A forinthitel meg a magas banki alapkamatt miatt félév múlva. Barátom itt nagy gondok lesznek. Nem kicsik bazi nagyok. Hasonló képp fog besokkolni az ország a hitelektöl mint az usa ennek hatására!
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz krammerka #1500 üzenetére
Nemrég az 5200 volt 15-16. A lényeg, hogy nekünk nem sürge az euró zónához tartozni.
Szeretel itt élni. I love abszurdisztán.pipi: bizonyisd vagy ne állisd. Egy jelentéktelen nimand vagyok csak. Szerintem keversz valakivel, de kivel?
kulerr: tudtam. De ha eladom azt csak soké. Mivel felmentek az árak és másikat nem tudok venni. De mivel pipi span így marad minden. Nem tudom ez a lószar meddig lesz és nekünk mi közünk az iq2 gyökér amcsikhoz.
tsigalko87: megint csalódtam benned. Nem ez az élet, nem ez a követendő út.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
#TOTTI
őstag
ezt a vörösfejű huszárt ütöttem ki.. ott is ideges mert más karolgatja a csaját.. ö meg kimarad a körböl..
-
#TOTTI
őstag
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
[ Szerkesztve ]
-
-
lipi67
nagyúr
Rögtön keresem!Köszi!(Bandi most nyírt ki egy macskát )
tildy : Köszi,de azt add el,csinálj pénzt belőle!!!!!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
kulerr
őstag
Lipi-nek---: Wazz Tsigának pont van ...nem akartam lecsaklizni előled. Beszélj vele biztos olcsón megszámolná vagy ha nem fenyegesd be, ha nem adja oda akkor....megitatunk vele egy üveg pályinkát ...vagy táncoslyánt fogadunk de nem engedjük a közelébe, vagy még valamit kitalálunk csak szenvedjen
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
A hiba itt van.. ez egy cinikus NEM..:9
-
#TOTTI
őstag
Ez csak vicc..
de ha így alakult ha legalább 3an utaltok 10Kt és ha megvan a 3 utalás a leggyorsabb megkapja.. a cuccot a másik 2 vígaszdijat..kis háziverseny...
-
#TOTTI
őstag
Nekem olyat mond lakótársam hogy.: " gyerünk be az éjjelnappaliba..." mondom jolvan nyugi bemegyünk.. nálunk ez menjünk be... a gyerünk az felszólítás...
Ugyan az az "..odavoltunk vásárhelyen..." Mondom hova..? nálam ez elvoltunk vagy nem is tudom de nem odavoltunk.. azaz másképp mondanám..
csalánm bogár itt is stimmel...
-
Chaser
legenda
Amikor katona voltam, akkor hallottam érdekes megközelítéseket..azt mondja a srác megcsípett a csilán..mondom miva? Mondja a másik mit nem értesz ezen, megcsípte a csólán..lol Én csalánnak ismertem
Egy nyregyi srác meg amikor azt mondta, hogy elmegy xy-hoz, így mondta: " Elmegyek xy-nál" A bogarat meg csíborgnak hívta, azóta én is
XY-ról jut eszembe, az első napon mondta a századpk, hogy mutatkozzunk be, demonstrálta is: Feáll, XY honvéd, visszaül..felszólítja az első gyereket, azt mondja XY honvéd vagyokDDDDDDD Azt hittem leesek a székről...
-
#TOTTI
őstag
E4300 valakinek..? esetleg MSI p35 lap.. 10Kért..?? nekem az MSI nem jön be egyetlen eőnye hogy szép.. nem tudok belőni rajt értelmesen semmit felülfeszel.. valakinek esetleg bejön vagy ismeri ezeket.. annak jó lehet.. de valamiért a 4300assal nem stimmel..
jah és 383 FSBtől megemeli automatikusan az NB feszt 0.2Val..? ez nomális..? nekik biztos nekem nem...
-
Chaser
legenda
válasz fekeandras #1497 üzenetére
Háhülyeazénemvagyok' hogy annyira olcsón adjam Ahogy kihoztam másnap 2k-val drágább volt Nem tervezek rajta buktát.
"Én.: Ott körül akarnék venni .." ha helységre értetted, akkor talán értem..szentes-Kecskemét azért elég nagy intervallum
-
lipi67
nagyúr
válasz krammerka #1500 üzenetére
Micsoda?nem néztem az árakat,de..nekem is kell egy gép Szombathelyre!S 2180-as!!!
Kulerr : Nézz már szét!
Reggel meleg volt,de a reapetreket kipróbáltam.
Jók ezek a ramok![1320]Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
kulerr
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest