Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Csigalakó barátom!Ez már vérlázító!!!!!!!!!!!!!! Betonyozd le,vagy ..adok érte 6k-t,hogy jó üzlet legyen Neked is!
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
#TOTTI
őstag
Annyira fasza laptophoz jutottam 5000Ftért...(20ért számolom be de 15öt rátettem a masik laptopra... ) 1.7 centrino proci 1Gb ram 1.4.1" Fujitsu-Siemens.. annyi a gondja.. hogy néha ha megrázom restartol... kb 30 perce gépelek és semmi restart meg fagyás remélem igy is marad... beépitem az asztalba ne tudjon mozogni.. vagy majd lesz vele valami... kicsit off de ugy jo üzletnek bizonyult... eddig...
-
lipi67
nagyúr
SSok "hülye"játék
krammerka: Lesz még 1,2V-on meg 1,35-ön valami,hogy mindenen javítsak.Kben meg..Hidd el,egy idióta barom vagyok!
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gyuri27
félisten
Az enyém cod2-k de már nem sokáig.
Viszont ihletésedre megleltem a win flest. Siker.
Amiért a szenvedés volt az az, hogy az overdrive müködjön (mert tiszta fölösleges teljes kraftal phz-ni) viszont a 2.1.4-s cucc ami kompatibilis a 780g-vel fagyizik xp alatt.
Na majd pistával is kipróbálom.Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
Az utility-ben lennie kell egy flashmenü vagy hasonló nevü proginak.Azt keresd,s tedd fel.Meg szedd le azt a biost amit fel akarsz tenni.A többit privi-ben
-
lipi67
nagyúr
Nincs az alaplapi cd-jén egy progi?Hdd-re lemented az új biost a progival meg win alól 2 perc alatt frissíted.Ha nincs(lennie kell)akkor floppyn boot+a bios és dososan ..vagy pendrv.-ról
-
Gyuri27
félisten
válasz fekeandras #788 üzenetére
Hogy lennék szarul. Multkor mindent ugyanigy csináltam és tittifitti volt. Most meg szopok.
A giga frissitése ilyenszempontból tökéletes. 3 mozdulatból meg csinálja magának és csak az új biosnak kell a lemezen, driven lenni. Ez az award meg meg gyilkol és a dfi is.Amd - Radeon - Ryzen
-
fekeandras
őstag
Nem élek valami egészséges életet.Ezt akartam mondani a "dolgozom rajta"-val.
Nyáron tényleg egy hajszálon múlt.Elmentem motorozni haverom mocijával és nem adta meg az elsőbbséget egy citroen-es vén picsa.Alig tudtam kikerülni a barmot.Még csak el sem nézett balra úgy fordult ki elém.140-el belementem volna mindketten meghalunk.
Mondjuk azóta nem ültem motoron.Gyuri27:tiszteletem Gyuri bátyám.Hogy szolgál az egészség?Van nekünk egy "okos" fórumtársunk kérdezd őt...
Viccet félretéve fingom sincs a biosfrissítésről .Mindíg ismerősöm csinálja a gépemen.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Sziasztok urak.
Gond van.
Award fönix bios frissitésben járatos valaki (only floppy)?Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #784 üzenetére
A szívbajt hozod néha rám!Addig dógozol rajta,míg én patkolok el.Nem Tóth véletlenül vmelyik ősöd?
TeeBee73: Tartsd is magad hozzá!!!
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Most láttam,ma vót a 4000 szalkmai .hsz-em.Most vagy okos,vagy pletykás vagyok
MIndenki meghótt?[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #780 üzenetére
Nem szeretném ha 1%politika is belekerülne,ez most így jött ki. Ide azé'nézek be(enyhe kifejezés)mert Itt vagytok,s mert jó a hangulat.Ökörködés,ami most...rám is fér.Nem akarok se komoly,se komOi! lenni itt!
eziskamu : Na!Alakul.Irj baromságokat Te is!
[ Szerkesztve ]
-
eziskamu
addikt
válasz fekeandras #780 üzenetére
Na de ennyire off? Csak egy kis kikapcsolódást szerettem volna, erre bumm belerántatok a nagy magyar valóságba.
Na ezért büntetésből ideírom az egyetlen saját szerzeményű viccemet:
-Miért nem használ James Bond betonkeverőt?
-???
-Mert rázva szereti, nem keverve. -
fekeandras
őstag
-
lipi67
nagyúr
válasz eziskamu #778 üzenetére
Az emberi éhezés nem poénos!-(átéltem hiszed vagy sem,tudom)Viszont a miértje!!!Az,hogy"emberek",mi okból.Vicc,hogy sok sok rendes ember kva szarul él erre,s a söpredék meg dőzsöl.Nincs befektető:Aki betéved,végigmegy az utcán,szakadt duhaj romákat lát,s lép is le jó gyorsan.Van itt egy kastély.Műemlék.Többek között e miatt is hever romjaiban.Akartak köré csótót,golfpályát stb..Ide?Minek?Hogy 1 nap után lejmoló,zsebes csürhe portyázzon,hogy mi csurran-cseppen.Mikor meg én vertem őket..rögtön év voltam a rossz,rasszista.Ők?Nem MAGYAR,nekik PARASZT.Én meg azt se mondhatom,h cigány?S városfejlesztés címszó alatt segélyekre megy el a pénz.Más!Az un.öcsém Itt Miskolcon tanult Rendészeti.Kérdezd meg Tildyt,nem hülye,van esze,csak a tisztin a pszihológus visszadobta,kicsit agresszív.Nem hittem mikor láttam,hogy mennyi szarságot kell tanulni ma egy ilyen palántának.Erre:Mivel a romákkal roma jobban szót ért,zsip-zsup csináltak "gyorstalpaló"roma rendőröket,azok majd megnyugtatják őket,ismerik a szokásaikat,tudják heves vérmérsékletüek.Hát...nem vicc?Tudod mit?:Jó napot!Mit menőzöl picihuszár?Felemelted a kezed?Durr!-Kb
S nemtom figyelted-e,végig azt irtam ITT!Nem általánosítottam,s nem a romákat szidtam(volt már bajon ilyesmiből,van rutin)csak azokat akiket ismerek,ITT élnek(még)körülöttem.
Szép napot!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz eziskamu #776 üzenetére
De kis komOi!-ak vagyunk..Kben meg:Én is ott lakok!Tudom miről beszélek! Bár ez nem az a topik,de elárulom:nekik kvra nincs is kedvük máshogy élni,itt ez a valóság.Segély,2 nap dőzsölés,majd jön az agresszió.Ha 1x is rá lennének kényszerítve,hogy máshogy éljenek..S ha mikor dőzs van,s bandákban rohangálnak a többi itt élő ne húzódna félre.Hát sose tettem,s nem is fogom.S fura,hogy azoknak is nehéz itt akik máshogy élnek.Miért?Mert Baz megyét leszarja az ország,s mert olyan a belpolitika,hogy itt megvethetik a lábukat,hisz a pmesteri hiv.-ba beviszi a gyereket,ráülteti az asztalra,s ott is hagyja ha nem kap segélyt.S kap.Na itt a hiba.Ha elhajtanák őket..Akkor jönne,hogy azért mert Ők kisebbség.Pedig lassan ITT a kisebbség a többség.ÁÁÁ,nem húzom fel magam.Gyere le,körbevezetlek.
[ Szerkesztve ]
-
eziskamu
addikt
Mert szerinted poénos ha emberek éheznek, mégha arról a csoportról nincsennek is jó véleménnyel ebben az országban? Mégha csak racionálisan nézzük a dolgot, akkor is nem csak nekik nehéz hanem az ott élő többi embernek is pláne ha tovább romlik a már így is romokban heverő közbiztonság.
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Él itt még valaki?
András! Mér mondod?Még nem is tudod mit tettemAnnyi szuflát kapott a farkas,amennyit vízzel is visítva..és:[4,9GHz felett][ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Nem telhetetlen Te!Kíváncsi!-S tudod jól,rég óta imádom a kütyüidet-
Krammerka : Igazad van,Mind1 min ugrik ki,ha meglát
Kulerr: Nem semmi!Azért ha van időd,nézz után a dolgoknak
tsigalko87 : Az Ákos 1xrübb mint a csigalakó-A háttered...Nem rossz,de egy Bill Gates nevü apukával jobban jártál volna...
[ Szerkesztve ]
-
eziskamu
addikt
Nem tudom jó topicban járok-e, van egy E2140-es procim.
Valaki mondjon már valami vidámat vagy poénosat, mert nem birok ma magamhoz térni, pedig tegnap nem is ittam az este, csak megnéztem 6 rész Fekete Viperát + 2 rész Joey-t+1 rész House-t.[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
A nevem az fehérorosz és tök könnyen érhető ejthető és leirható ha már kb 10 éve használod... mint pl én...!
Egy fehérorosz focimenedzsermenő játékosnak a neve..!
MAXIM TSIGALKOejtsd.: csigalkó ([ts] i galkó) írd.: tsigalko
... 87 nem feltétlen kell utána ...
más.: hátterem
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
Szia!!
Fenn vagyok én csak ritkán meg keveset...eddig qrvára ráértem most meg reggel 8-tól este 6-ig meló aztán haza 7-8 körül érek minden nap. A gép is megérzi h nem vagyok itthon csak ne hogy elqrvuljon...fehér ember akkor nem hirtelen szőke
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Most látom csak..Mire?Azé'sok vizet kapsz
Lassan tehetnél már fel vaqlami új kütyüt..(úgy értem,képet)Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz kicsigeri #755 üzenetére
teccik!
KrammerkaMost már értem,hogy miért lesz az Office 2010-be excel helyett Krammerka...Gyuri27 Neeeeeee!
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz kicsigeri #752 üzenetére
Persze!Amit kinai Ákosunk nem tud meglovasítani,majd Te beszerzed!ok?
Szivem!!: "Lipi: Ha te be(rúgsz) , akkor én ki(rúglak) "- Honnan?
Ágy?Látom,nem vesztegeted az időt,Krammerkától már kértél ajánlatot...Gyuri27: Himbecsúf.S oda,a közepébe mi a fenét kell tenni?Valami tűpárna?
[ Szerkesztve ]
-
kicsigeri
senior tag
Ezt nézzétek mit találtam ez valami
-
tildy
nagyúr
válasz fekeandras #749 üzenetére
Jobb alsó nekem is vóóót.Valamikor.Hülye voltam mert hugomnak adtam...
Lipi: Ha te be(rúgsz) , akkor én ki(rúglak) ...
Krammerka: nekünk jövőre kéne majd két ablak. Jó nagy. Ezt hogy lehet csináltatni?
Anyám valami olyan hülyeséget beszélt, hogy a tok maradna, de egy része ki lenne vágva abba kerülne az új ablak, de én ezt nagyon nem értem...
Majd küldjél már árajánlatot.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
kulerr
őstag
válasz krammerka #751 üzenetére
Sajnos begyűrűzött ide is elég rendesen...valszeg elbocsájtások leállások lesznek a gyárakban... és még örülni lehet ha ezzel vége van..
Azért az elég durva h a német autógyárak napokra leállnak, és még a 3 műszakos OPEL-ben is csak 1 műszak lesz bizonytalan ideig...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
krammerka
őstag
Krammerkacsinálna szuper bútorokat a pecóba,(nem halakat a vízbe!),
nem bútoros vagyok,hanem ablakos-ajtós
Na meg táblázatkezelő,amit frissítettem isEgyébként nem tudom felétek hogy van meló,de valamiért itt teljesen megállt az élet,nincs megrendelés,lehet ez a banki válság betesz itt mindennek ,nem tudom..................,kényszerszabival fenyegetnek
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Pipi írd hogy tcsigi. Így jár az akinek kínai a neve
A lényeg: ti intelesek semmit nem tudtok [link] tudom hogy nem fehér de az innen jön [link]. [link] és kettő kéne mert kell a kölöknek is
fekeandras: Linkeltem én is annak valót. Amúgy meg ezzel tolom [link].
Árakról meg annyit, hogy a magyar kereskedők köcsögök. Meg jön a karácsony is. Metró már tele karácsonyi cuccokkal.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
fekeandras
őstag
Háttérkép Gyuri bácsinak: [link]
-
lipi67
nagyúr
válasz kicsigeri #746 üzenetére
Köszi..vót is meló vele,csak fagytam meg kékszakáll..(Te mit szeretnél csinálni a bótba?)
András : tudtam,h érted majd,driver,NFS,1-2 akció,horror..
linuxon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
lipi67
nagyúr
-
lsc
nagyúr
Üdv
Múlt hét csütörtökön rendeltem egy komplett gépet, hétfőn elhoztuk, ugyanannak a cégnek a mai árlistája alapján már 6000-el drágább lenne ha most rendelném . Azért a forintgyengülés marha gyorsan "begyűrűzik" hozzánk, az gyártók csökkentései valahogy nem ilyen gyorsak .Az élet kegyetlen .
-
lipi67
nagyúr
fekeandras:Letöltené az új drivereket,hogy ne legyen gond 1-2 bios miatt.Gyuri27Ajemdézne,Szivem írná a progikat amivel számlákat kreálnánk..S még a felénél se tartunk.mycsoberúgna mint a szivacs,be-besegítenék neki...,Chaserbazinagy hűtőjébe (nappalijába fér csak el)hülne a sör...,Bagira anyagbeszerzó lenne(nagy "zsidó"),huhh..Ki mit szeretne csinálni?Szervezzük meg!
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
"Kirúgom lipit is, és boldogan élek, míg meg nem halok."-Úgy érted,1 percig?
Gyuri27: A fehér deszkát nem értettem .
Kben meg..Nem is hülyeség!Engusztól vennénk a hűtést,Ősembertől a ramokat,Kimondhatatlannevü tsxxxgalkó(legyen Ákos)minden mást összelopna,s Kulerr zsukja vinné az árut.shteervizezne,Krammerkacsinálna szuper bútorokat a pecóba,(nem halakat a vízbe!),[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Leszel. Vakvezető. Tudod, vak vezet világtalant
Amúgy meg te leszel a főbeszerző és amd részlegvezető, nekem elég a bolt honlapjának készítése is[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Ha én nem dolgozhatok, akkor hisztis leszek, ha hisztis leszek, akkor (ön vagy köz) veszélyes, ha veszélyes, akkor meg lipi morcos , és durva, és minnél inkább az lesz, annál inkább prögök tovább én is .
Tehát dolgozom, és punktum.
Ha sok részeg lesz... Akkor munkahelyet váltok Kirúgom lipit is, és boldogan élek, míg meg nem halok.[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
OK! Csináljunk egy bótot.Lesz AMD-s részleg,tuning részleg ,fizukor meg a sok részeg!
-Szivem!Látom figyelel...-Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Dúrva!
Gyuri27,shteer: Vennék egy házat,csinálnék magamnak egy mhelyet,s a"maradékból"építettnék 50méter magánutat.Ott Tanítanám meg Tildyt görkorizni,s azon húznám a procimat ha a gépbe már nem menne!
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
És.....
Hülyegyerek kérdi az anyját:
-Anyuuuu, kimehetek cseresznyét szedni?
-De kisfiam, hiszen tél van.
-Tuuuudom, sááál, saaapka.#696 shteer : Holnap feltöltöm és próbálkozzon aki akar, nekem valszeg csak 1.5 hónap múlva lesz vga-m.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Gyuri27
félisten
Megmondom a tuti nem szeretnék annyit nyerni. Szerintem meghülyülnék. Annyit szeretnék csak, hogy az összes hitelem (moci hitel, felni hitel) ki tudjam fizetni. Ha maradna valami + elég lenne nekem. De szerénységem ellenére az öreg kaporszakállú nem néz le rám.
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
Húúúúúúúúúú!Ugye barátok vagyunk?Szeretel még? Remélem nyerel
Irjam a listát,hogy mit szeretnék?Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Nem,nem ott!A dvd-im között!!!
Rettegni?Hm..A pénzhiánytól és Tóthék lányától félek,de nem emlékszem rá,hogy ez az érzés mással kapcsolatban előjött volna rajtam.(sajnos)
Illetve..Néha magamtól félek asszem.Ja!Meg a lányom(Bogi)hisztijétől,de ez alap,hisz Ő meg Tóth Ildi detto uaz a természet..TeeBee73: Köszi!
Basszus!hetek óta nem volt egy szakmai hsz-om se.Lehet,h tényleg gyagya vok...Na,ez ellen tenni kell.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
-
lipi67
nagyúr
most pill. van gépem.Miért?Azért lenne,mert szeretnék egy tuningot ami nagyot szól,s utána..8giga ram 8*500-on a proci,1000-ren a ramok és..szakítana.
De most..van itt 10giga ram,s képtelen vok haladni
XP telepítésnél megint kékhalál,mindíg más-más ürügy.Most felkúszott egy 32Bites business,ezzel nyomom(ki az ablakon).György: Találtam Neked valamit!(Ja!Hova úszik jutka?-Tényleg,én uszni se nem tudok,tériszonyos is vagyok és azt mondták 2 ember lakozik bennem!Angyalka-ez ok is-meg 1 ördög
-
lipi67
nagyúr
válasz TeeBee73 #711 üzenetére
Nagyon vicces tetszik lenni kora reggel .Több mint 24 órája szívok!
Krammerkának szólj már légyszi a másik topikba,én fagyogatok rendesen.shteer: Nem tudom Tény,hogy instabil.Igaz...A 64-es Vista..leszar 2Giga ramot,kb olyan,mint xp 256-tal.FOS!
De mit tegyek fel?Blade nem ok,mert nem támogatja ahálózatot(fiamnak kell)a többi meg.Mindíg 4G ramom volt,s minden oprendszerem 64bites.Van még a Carlosa,de az mostanában fel se megy a gépre.
Tudod..
A sok hdd-t kihajintottam,hogy ne terheljen(tuning)Corsair tápot vettem a bika +12v-os ág miatt(tuning).Az alaplapot szétszedtem,MINDENT MX paszta borít(tuning)Proci jó,hűtő jó és már lassan szélmalmok vannak a gépbe(tuning).Minden beállítást feljegyeztem,ember nem ismeri így az Abit IP35-ös lapot.Minden sata,hogy az idevez is ki legyen iktatva(tuning)Türelmem is van,hülyének se érzem magam.S most.........MINDEN SZAR LETT!
Meg vok átkozva[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Mondd neki: "Nefaggyá' le!"
MOD: A múltkor eltűntek a táblázatból az eredményeim. Újra tesztelgetni nem volt még időm, de itt vannak addig is a régiek. Kérem szépen visszarakni.
1.232V, 1.3V, 1.5V, Max.FPO: Q748A074, a többi az adataimnál.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
lipi67
nagyúr
Tegnap reggeltől ramokat tesztelek,megőrülök.KIhajintom az egész gépet a fenébe.Ha valakinek Abit lapja van,sose tegyen bele se Super Talent T1066UX1G5-ös se OCZ Reaper 9200-as OCZRPR1150GK ramokat..
Percenként fagyokGeri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
shteer
titán
-
kulerr
őstag
válasz fekeandras #702 üzenetére
...aha élvonalbeli élmunkást találtál.Kitüntetett kíváló dolgozót! Hogy mennyi pia fér bele a tejes bödönök mellé? SOK! Na annyitól már nem csak a májad dagadna
Gyuri bátyám gyúrjál akkor még arra rá wazze! ne engedj le mint a postásbicikli...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
krammerka
őstag
válasz fekeandras #706 üzenetére
"Nem a büszkeségtől dagad a májam..."
-
shteer
titán
-
Gyuri27
félisten
válasz fekeandras #701 üzenetére
Fertötleniteni jó, de fájdalom csillapitásra nem. Én a szászebészeten kaptam ilyen poros okosságot. Na az űt akkorát mint Mike fénykorában.
kulerr: nem birom én már, csak szeretem. Hiába no kijöttem a gyakorlatból. Viszont ezt azzal egyensúlyozom, hogy drága piákat iszom. Annó 5 sört ötszázé. Mosz 1 ötszázé.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
fekeandras
őstag
Na ebbe beletrafáltál.Házipálesszal öblögetem a pofám 2napja.Volt egy kisebb szájsebészeti beavatkozásom.Doki szerint folyamatosan fertőtleníteni kell.
Én meg hallgatok rá.Elvégre ő a szakember...
Most így nézek ki = .
De ha lemegy a gyulladás majd orvoslódik ez is.
Csak qrvára fáj! (nem úgy)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest