- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Sziasztok spanok.
karammerka: mi lett az újjaddal?
tsigalko87: nem adod drágán. Viszont ennyiből a higomnak egy teljesen mást raknék össze. Persze kérdés mennyi léje lesz. ha kevés elbarteroljuk az én cuccomat.
Csak a zafir laptól nem nagyon akarok megválni.
Igen egy vén szenilis b.zi vagyok és már egy deszkához is ragaszkodok és ismét sírok a bambin. -
krammerka
őstag
Szevasztok pajtik!!
Szépen tellk a táblázatunk,gyűlnek a 8xxx-es eredmények,de jöhetne még a 21xx-es szériából is
Hétfőtől vége a betegállománynak,bár még nem tökéletes az ujjam,de talán menni fog a meló................
tsigalko: az a kamera dolog most kva jól jönne nekem,csak sajnos nincs rá kesh
Ültettem a házunk elé 3db tök szép tuját,és pár ki f@szkalap este amikor már nagyon keménycsávó,a tujáimmal bírkózik,meg letépi,eltapossa...................De csak amíg egyszer el nem kapom -
#TOTTI
őstag
Mondj egy árat.. mennyit adnál EZÉRT de meg ne sérts.. lehet bolintok...
Komplett rejtett kamerás rendszer rögzitéssel internetes live müsorral nem érdekel valakit komplettem 40Kért ebbe benne van egy számitógép egy rejtett kamera (anyajegynyi helyen kilát) meg egy geovision kártya.. meg egy sz.pás meg egy basz.s..
amit felvettem vele.. igy igencsak elhanyagolható a 40K.. neem..?
MÁS..: OLCSO 22" monitort vennék.. valaki..?
-
kulerr
őstag
persze h jobbak és többet tudnak. Nekem volt szerencsém közelebbről is látni ilyeneket mert én készítettem elő őket a belföldiesítésre, meg kell hagyni a gépkezelő majd a menyországban érezheti magát. Full kényelem légkondicionálás, pollen, porszűrés stb. stb. Ha valaki fehér ingben beül ledolgozik 40 fokban 10 órát hidd el nem izzadtan és ugyanolyan fehér inggel fog kiszállni belőle. Ezzel együtt mert pont tele van komoly elektronikával, hidraulika rendszerrel, sokkal nagyobb a meghibásodás esélye amit mejdnem tuti nem lehet 10 perc alatt elhárítani arról meg h mennyi az alkatrész hozzá és mennyire szerelhetőek arról inkább ne beszéljünk.
-
Gyuri27
félisten
LOL a földeken nem kellett rá papir. Valóban mennek, de lássuk be ezek az új gépek már mások. Mindent tudnak. Az 516-ba meg megrohadtunk a melegtöl. Mikor meg árpát aratunk meg durva volt. Ugyanis az árpa porja csípi az izzadt bört. Szóval egy ilyen uj csodát is kipróbálnék ám.Egyrészt, hogy milyen, másrészt meg nosztalgiából.
-
-
kulerr
őstag
Vazs-Vát-Bő-Zanat-(sajna Mucsaj nem itt van)-majoron túl, a legelőnél balra ahol sok-sok marha van! na nem ott vagyok...csak gondoltam kíváncsi vagy rájuk.
Onnan vissza Szhely, majd éles kanyar jobbra metrónál. Elmész a gazdabolt előtt és addig mész míg a kukoricás eltűnik. Na onnan már kérdezősködnöd kell mert a madarak is iránytűvel közlekednek erre.
De ha szólsz lemegyek eléd -
#TOTTI
őstag
Belöttem 2.33ra 1.35V és kihalt kékhalálllal a win pedig ismertem a lapom.. amikor eladtam.. amugy dombovárra ment el egy kurdi srácnak... csak ott lakik...
Szoval jah szar.. a proc is az enyém volt.. nalam se ment.. akkor jöttek az M0ások azok már mentek 3.5öt volt 2 is volt ami 1.4V körül.. stabilan... de ez szar... elcserélhetném vele az alaplapot procit de akkro ott lennék hogy jobbat jobbat.. intelböl tuning stb.. és akkor vinné a pénzt amd nem fogja.. mert igy elzörög nekem... azt kész.. még 2-3 napig biztos..
bocs h kusza de nincs monitorom tvn vagyok földön könyökölve.. 22" monitorja nincs valakinek olcson vagy egy 19"es még olcsobban..?
pl neked...?
-
kulerr
őstag
Nnnna Tildy most, hogy betöltötted 18-dikat is, és már végre akár alcoholt és Cigarettát is vásárolhatsz
Kívánok BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!
fero02 most látom te is
akkor neked is HAPPY-t!!
-
#TOTTI
őstag
OFF => 5000+ AMD X2 @ +3Ghz Ezt hozza ki belölem a sok melo... majd megyek feljebb is itt elsöre bebootolt.. nyomok egy Primeot... de sztem nem fog behalni...
-
Chaser
legenda
válasz
fekeandras #548 üzenetére
Unalmasnak nem nevezném, inkább fárasztó..este 6-kor elmegyek, reggel 8-kor jövök...
#549 lipi67: Szombaton költözünk, nincs pihenés
-
Gyuri27
félisten
Sziasztok szépségeim.
tildy: hepibörszdéj!!!
pipikém: a szaros villa most is nálam. tehát a paraszt felkelést hagyjuk mert az egészségedre igen ártalmas
Valamint nem 21 hanem 27fekeandras: nem vagyok magyar foci drukker. Hiszen 86.ban a magyar foci megszünt barátom.
-
lipi67
nagyúr
válasz
fekeandras #554 üzenetére
Én UTÉ-s vagyok!!!
-
lipi67
nagyúr
válasz
fekeandras #552 üzenetére
Melyik részét?
-
lipi67
nagyúr
válasz
fekeandras #550 üzenetére
Lefordítom:Ő ugye Gyuri az meg egyenlő=György.Dózsa,alszik -felkelne..
DÓZSA GYÖRGY FÉLE PARATSZFELKELÉS!!!!!oK? -
lipi67
nagyúr
Akkor NEKED IS SOK BOLDOG SZÜLINAPOT-Ha a szivem lemarad,remélem nem bántalak meg vele..
Te is 23:45-kor születtél?Akkor kajakra befarcolok..
Chaser: Pihenj akkor barátom!
fekeandras: Most mondhatod nyugodtan!Nem hallja meg!(György barátunk éppen Dózsa drukkelekkel tárgyal álmában,s fel akar kelni!!!) -
fekeandras
őstag
Akkor jó reggelt!(napot vagy éjszakát ahogy tetszik) Rühelltem éjjel melózni.Áhh...Halál unalmas volt.
Mod:De most komolyan ha lenne s462-es táblázat akkor neveznék.Csak egy proci kéne + 1jó procihűtő kéne...
De mielőtt Gyuribá megörülne azért nálam még az Intel marad a favorit!!!Mert az AMD már nem elég Inteligens! -
shteer
titán
válasz
fekeandras #529 üzenetére
nem tudok róla h lenne, de úgy néz ki csak jövő 7végén tesztelünk
jövő 7en upgrade-eljük a gíípet, 1600+ -> 2600+
-
lipi67
nagyúr
Próbáltam javítani,2x dobott el.Elfáradtam magam(18 órája szarakodok..)Mén aludni(ha tudodk)Joccakát!
-
lipi67
nagyúr
Na Jányom ez egy előszülinapi,nem sok rohangál itt a ph-n belőle(sztem 1se)
Majd meg fagytam magam,de olyan határeset volt a procinak(érzi azt az ember).Télen..lessz itt 4,6GHz
[E8400 3GHz@4518MHzPrimestabil]-Az utolsó 2 szám nem az életkorod
-
lipi67
nagyúr
válasz
fekeandras #529 üzenetére
Bármi ami tuning,nincs diszkrimináció!(Huhh,ezt én írtam
)Mér nem aluszol?
jerj hát [IDE] -
fekeandras
őstag
Részemről is Boldog Szülinapot.
-
lipi67
nagyúr
Másodika van.Na akkor:Ezen a napon megszületett Tóthék jánya,azzal a feltett szándékkal,hogy az őrületbe kergessen,s feladatát szinte maradéktalanul végre is hajtja.BOLDOG SZÜLINAPOT szivem!Hanyadik is?18?
A többit majd holnap ha tuningolunk...
-
tildy
nagyúr
Kicsit everesteztem
Alaplap:
CPU típusa AMD Athlon XP, 2000 MHz (15 x 133) 2400+
Alaplap neve Chaintech 7NJS ZENITH (5 PCI, 1 AGP, 1 ACR, 3 DDR DIMM, Audio, LAN, IEEE-1394)
Alaplapi lapkakészlet nVIDIA nForce2 SPPAthlonXP 2400+ 2000 MHz Chaintech 7NJS ZENITH nForce2-SPP Dual DDR400 3-3-3-8 CR1
Memória olvasás: 2087 MB/mp
Memória írás 2117 MB/mp
Memória másolás 2055 MB/mp
Memória késleltetés 128.6 ns
CPU Queen: 3148
CPU PhotoWorxx 6424
CPU ZLib 10803 KB/mp
CPU AES 2544
FPU Julia 1385
FPU Mandel 544
FPU SinJulia 2625
Gondolom én vagyok leghátula sorban -
lipi67
nagyúr
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Szivem!Hogy a francba ne vettem volna észre,hisz ha elkerülte volna a figyelmemet,Te naponta elmondtad..Bár írni..azt nehezen tudtam,mint minden notin.Miért szidnám?Intel...
Kva élet!Elvitted az kártyaolvasót?F@sza..Bogi ki fog készíteni.Szép ez az élet!Vagy Ő vagy Te..
-
kulerr
őstag
Én ma totál! Mindjárt csapra verek egy 7 decist az idei 52 fokosból.
Gyuri junivörz vetőgép! Arat-szánt -vet...saját fejlesztés...A legnagyobb gondom az volt hova kerüljenek a marhák!
De paraszt gyerek nem szarozik: a kombájnra kerültek. Közvetlen a vezetőfülke melléHogy otthonosan érezze magát a drájver
-
Gyuri27
félisten
Nevess jobban. Kombájnon nincs vetőgép te sarlatán. Átakarsz verni úgy látom én, te aszfalt betyár.
pipikém: a földművelő nem paraszt és nem büdös. Az ujgazdag kö..g az igen, büdös paraszt.
tildy: (szép úrnőm) ott nem volt legalább angol kiosztás? Itthon is kapni kinait is meg oroszt is kis utánjárással.
-
tildy
nagyúr
Höhh... Jobban tudod mint én.
Amúgy ha nem vetted volna észre, bár norvég a bill (azért norvég, mert ott vettem, ott 2 év világgar volt rá, én is ott éltem 3 hónapot, meg valamin szakdolit is kellett írni. DVD író azért jó lenne bele) , de vannak rajta szép ungarische betűk (ragasztva).
Bár furcsállom, hogy nem szidod ezt a notimAmúgy, nem, nem csinált még ilyet a kütyü,a memkártyaolvasót meg elhoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest