Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Kár, pedig már jelentkeztem volna szívesen, hogy ha van is pár profi fotód, Richard Castle-t megszégyenítő irodalmi leírást kapsz a hirdetésedhez
Viccet félretéve, majd ha kész a hirdetés akkor rakd be ide.Így van, pár hónapig én is csináltam úgy ezt a melót, hogy még teljesen más külföldi melóból volt pénzem, addig jó volt, de amikor az elfogyott, akkor az ingatlanos lelkesedésnek is el kellett
Alapjövedelemnek meg szerintem sokan örülnének.
"Szoktam is mondani, hogy inkább kevesebb pénzt, de több szabadidőt." - tudod mi a durva? hogy én már 20 éves korom óta így vagyok ezzel, és ez azóta sem változott bennem*. Sőt, ezzel nem csak mi "idősebbek" vagyunk így, mert nem említettem még a jelenleg munkaképessé érő generáció hozzáállását, akiknek az elképzeléseik már túl mutatnak azon, hogy heti 40-50 órában a munkahelyükön rohadjanak. A legtöbbje már heti heti 25-30 órát sem szeretne dolgozni, és véleményem szerint ez egyre inkább érthető és indokolt is. (Gondolok itt a megnövekedett termelékenységre, automatizációra, AI-ra ... Plusz felértékelődik az egyre több mindennel és jobban eltölthető szabadidő miatt is).Ugyanakkor ma sokan nincsennek ezzel így, van az emberekben egy olyan is, hogy mindig csak a több felé mennek. Pár éve végeztem egy érdekes kísérletet : egy csomó ismerősömet megkérdeztem, hogyha választhatna, hogy napi 4 órában dolgozik a fizetése 80%-ért, vagy 8-ban a 100%-ért akkor melyiket választaná? és nem fogod elhinni, elsöprő többség mondta azt, hogy persze, hogy a fizuja 100%-a kell még akkor is ha kétszer annyit kell dolgozzon érte. Sőt, volt aki 120%-ért 12 órában (+50% idő + 20% pénzért) is dolgozna. Engem ez teljesen meglepett. De ez lesz az a kategória, aki ... - De kezdünk elég messze kanyarodni a topic eredeti témájától.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest