Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Amint írtam tetszik külsőre a rom, de csak tetszett, mert 1 órát volt fent.:-( Direkt kérdeztem a görög csávót, hogy Miui romról van-e szó, hát nem. Az egész egy Miui skin-es Android, minden Miui ikon az eredeti Android alkalmazást hívja elő. A Miui telefon alkalmazása miatt tettem volna fel. A flip tok nálam nem működött, ezek után ment a levesbe. Az air gesture működik, de talán azért nem tette bele Inew, mert elég béna. A kezeddel 5 cm-en belül kell lassan elhúzni, így 3-ból 2x működött a ficsőr. A közelség érzékelőt használja, de csak ott lehet ahol beállítottad: launcher, galéria, stb.
Azért a következő frissítésben szívesen látnám, de szerintem karácsony előtt a 3A fog kapni, majd utána leghamarabb januárban kapunk mi is valamit, reméljük már nyakókát.:-)
Az awake ficsőrt nem tudtam működésre bírni ennyi idő alatt, lehet, hogy jó az, csak hát 1 óra kevés volt rá.
A felrakás egyébként az 1.0.13 scatter fájljával ment. A régi Sp F Tools-ban ment rá a Recovery.img Download only-ban, majd leírás szerint recoveryben a zip fájl installálása.
Download only-val sinán ment vissza az 1.0.13, de a root-ot geniusroot-tal tudtam visszacsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest