- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Amint írtam tetszik külsőre a rom, de csak tetszett, mert 1 órát volt fent.:-( Direkt kérdeztem a görög csávót, hogy Miui romról van-e szó, hát nem. Az egész egy Miui skin-es Android, minden Miui ikon az eredeti Android alkalmazást hívja elő. A Miui telefon alkalmazása miatt tettem volna fel. A flip tok nálam nem működött, ezek után ment a levesbe. Az air gesture működik, de talán azért nem tette bele Inew, mert elég béna. A kezeddel 5 cm-en belül kell lassan elhúzni, így 3-ból 2x működött a ficsőr. A közelség érzékelőt használja, de csak ott lehet ahol beállítottad: launcher, galéria, stb.
Azért a következő frissítésben szívesen látnám, de szerintem karácsony előtt a 3A fog kapni, majd utána leghamarabb januárban kapunk mi is valamit, reméljük már nyakókát.:-)
Az awake ficsőrt nem tudtam működésre bírni ennyi idő alatt, lehet, hogy jó az, csak hát 1 óra kevés volt rá.
A felrakás egyébként az 1.0.13 scatter fájljával ment. A régi Sp F Tools-ban ment rá a Recovery.img Download only-ban, majd leírás szerint recoveryben a zip fájl installálása.
Download only-val sinán ment vissza az 1.0.13, de a root-ot geniusroot-tal tudtam visszacsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Apple iPhone 6/6 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest