- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepimartin
tag
Sziasztok!
Ma nekem is megjött a V3-am. Nagyon tetszik, 1.0.8-as rommal érkezett. 850/2100-as. Mielőtt belaknám szeretnék készíteni róla egy teljes körű mentést. Tehát, hogy az IMEI és minden egyéb legyen mentve. Ha jól tudom ezt MTK Droid Tools-al tehetem meg. Viszont ez a leírás alapján nem tudtam megcsinálni. Először jöttek a problémák a driverekkel mert Windows 8.1 x64-et használok. Majd ezeket a drivereket nehezen, de felraktam. Most ha factory mod-ba van a teló akkor egyetlen drivert nem talál a windows: CDC Serial. Nem tudom, hogy ez mennyire fontos neki, de ezt sehogyan se sikerült feltennem. Aztán az MTK Droid tools nem akarja megadni az ideiglenes root jogot, tehát nem tudok mentést se készíteni.
Én vagyok a béna vagy más is 4-5 óra szarakodás után se jutott semmire ilyenekben? Szerintetek mit tegyek? Van valami megoldás a mentésre máshogyan?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest