Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikkire
csendes tag
Hello mindenkinek

Egyik osztálytársamnak van Inew v3-ja, nagyon megtetszett a telefon, és olcsó is. Én is szeretnék egyet rendelni. Most jelenleg egy Samsung Galaxy S2-m van. De nagyon tanácstalan vagyok, mert nem tudom, hogy van-e garancia az Inew v3-ra!? Valaki kitudna oktatni? Nekem egy telefonos (apám jó spanja) azt mondta, hogy ha nincs rá garancia, ne rendeljem meg (a Galaxy S2-met eladnám hogy legyen ár pénzem) mert akár mi lehet az Inew-val, és akkor nem tudom sehova se visszaküldeni, és nem lesz telefonom. és akkor bebuktam az egészet
Meg hogy nem nagyon lehet megbízni a kínai telefonokban. Valaki kérlek szépen, tudna választ adni a kérdéseimre/kétségeimre? És amúgy honnan tudnék rendelni egy Inew v3-mat? Milyen oldalról?
Válaszotokat előre nagyon megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg hogy nem nagyon lehet megbízni a kínai telefonokban. Valaki kérlek szépen, tudna választ adni a kérdéseimre/kétségeimre? És amúgy honnan tudnék rendelni egy Inew v3-mat? Milyen oldalról?