- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
messzitávol
újonc
Segítségeteket kérném.
A napokban eladtam W510-es, i7-es, nVidiás, 2x2 GB rammal felvértezett gépemet. Az eladás előtt Intel 180 GB-os SSD-használtam, amit megtartottam. A vevőm vett a gépbe 2 db 8 GB-os ramot, illetve egy szintén Intel SSD-t, valamint szűz Windows 7-et telepített rá, az összes szükséges driverrel, plusz amiket a Lenovo Update felkínált.
Az a problémája, hogy a gép időnként rettenetesen belassul, mintha valami behúzná a kéziféket. Aztán megint felgyorsul, majd ismét belassul. Kipróbálta hagyományos HDD-vel is, azzal is ugyanez a gond.
Találkoztatok már ilyen jelenséggel?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest