Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Tikakukac #73377 üzenetére

No igen, netezésnél pont nem jó. De nézd más szemszögből, kedvedre nagyíthatod, van szélesség-tartalékod. Ezerszer jobb oldalt a leszálló, mint amikor oldalra is scrollozni kell. Ja, igen, és tudsz egymás mellett két ablakot, 4:3-on ez kb. alapból bukó.

(#73378) hcl: Azért macerás, mert egy hatalmas tepsi vele a gép. Ahogy írtam, olyan magas a 15"-os 4:3-as, mint a 17"-os 16:10-es, óriási. Kinyitni is gázos emiatt kis helyen, a mozgásban is jobban akadályoz. Úgy mondom, hogy nagy ormótlan, hogy én sem vagyok éppen kistermetű.

Érdekes amúgy, amit írsz, én pont szövegszerkesztésnél, nagy táblázatoknál, és programozásnál látom hatalmas előnyét a széles képnek (no, meg képszerkesztésnél), be tudok rakni forrásanyagokat a kép oldalára, jobban tudok nagyítani is. Programozni pedig kifejezetten nem szeretek 4:3-on, nem szokták jól kiadni vele a kezelőfelületek. :F

(#73379) ivana: Abban a felbontásban kész kínzás lehet programozni. :Y Egyszer próbáltam 1280*800-on, már az is egy katasztrófa volt. :C 1440*900 már elmegy, 1600*900 már egész kellemes 14"-on.

(#73380) hcl: Hát igen, mondjuk 1-1 rétegmodell jöhetne talán 4:3-asban időnként azoknak, akik valamiért mégis erre vágynak...

Új hozzászólás Aktív témák