- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Végkifejlet a WIN8.1Pro vs. T500 csatában:
Ha lemondunk a switchable graphicsról, akkor a legújabb power managerrel megy a töltésszabályozás... Nagyon úgy néz ki, hogy vagy a pm driver vagy a pm szoft nem szereti ha be van kapcsolva a switchable graphics.... (a detection menü nem érdekli, de ha be van nyomva, akkor vissza akarja erőltetni a rendszer minden újraindításkor switchable-re a beállítást, így azt célszerű kinyomni).
Nem BIOS gond ahogy néztem az ok-okozatokat. Nekem nagyon "korai" BIOS-om van, nincs vele gond, főleg nem cserélem le ha a későbbieknél hangosabb lesz a venti és nincs nyeremény se cserébe.
Ez a kompromisszum nekem belefér. Kézzel is át lehet azt az egy menüt kb 10 másodperc alatt nyomni, főleg SSD-vel (V300 rev, a korai szériából, a gyorsból...) nem mértem a boot-időt, de nagyon serény a gép, így nem gond ritkán ezért belenyúlni a BIOS-ba, számomra legalábbis.
Ha WIN8-ban még megoldható mind a töltésszabályozás, mind a szoftveres vga váltás, akkor esetleg megfontolom azt. Ha ott is ugyanúgy dönteni kell, akkor maradok itt. Mondjuk itt döntésem nem volt, mivel switchable graphics bios beaállítás mellett a pm több verzióját próbálva mind BSOD eredményt produkált (mellettük a W8.1es driverrel, az újjal végig - ezt lehet érdemes lenne még másikkal nézni, de nem tudom milyen elvek mentén kéne másikat nézni, mitől lenne jobb másik pl). Az összeset nem néztem csak párat... legújabbal van töltés-szabályozás, a matrixosat nem néztem, de van azzal is - nagyon "hátrébb" nem érdemes menni mert ez a funkció megdöglik. Így itt nincs mozgástér. A power manager driver legújabbját használtam, nem tudom hogy annak a változtatása megjavíthatná-e a switchable graphics-ot... az elvileg win8.1-hez való, ki tudja...
Egy random régebbit ki lehetne próbálni, letiltott driver signature check mellett, mivel a koraiakból az hiányzott, hátha - de most legem lett a szutyok kékhalálokból, az estémet elszúrtam ezzel, csak mert a tesómnak W8 kell. Nem hiszem ,hogy nagy eredményre jutna, tán a power manager szoft a nem megfelelő ide. A vga driverekkel sincs nagy mozgástér, de kétlem, hogy az lenne a ludas...
Új hozzászólás Aktív témák
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kompakt vízhűtés
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T14 GEN2/14''UHD(3840x2160)i7-1185G7/48GB RAM/512GB SSD/Nvidia MX450 2GB/eSIM/4G LTE
- Latitude 7410 14" FHD IPS i7-10610U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest