Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-rock-atona
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget Mindenkinek!
evone: akkor megnyugodtam, ezekszerint a lenovo-tól rendelt CD-vel akár ,,pucos'' gépre is felmegy a WIN7. Csak mert azt hittem eddig, hogy feltétlenül kell lennie a gépen egy vista-nak, s a lenovo CD-je csak azt képes ,,tuningolni" W7-é.
tomi.tomi: Igen, én is néztem, hogy nem engedi a dolgot, de a jogi ,,feketeséggel'' azzal tisztában is voltam. Remélem sikerrel zárul majd a frissítési procedurám, még gondolkozom, hogy milyen utat válasszak, lehet felnyomok egy jogtiszta Campus-os W7-et, amint lehet szerezni, ami 64 bites, s akkor mindenki boldog...
Még1x köszi!
Egyúttal pedig hadd kívánjak Minden Fórumozónak többek között ThinkPad-ek okozta örömökben is gazdag Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest