Új hozzászólás Aktív témák

• laci06

senior tag

Sziasztok!
    Egy kis segitségre lenne szükségem, ill többre is..:)
    Van egy T400-asom, azonban a vinyó, nevezetesen egy 160as 7200rpm-es seagate van benne, ami haldoklik, jelenleg két bad sectora van, és van vmi más nyűgje is, 68%ot ir a hd sentinel és még kb 800 napot ad neki...
    De sajnos valamiért elkezdett haldoklani a vista is, gondolom a két bad sector bezavarhat, és állandóan lefagy...
    Tehát áttérnék Win7-re méghozzá vinyó cserével együtt (vagy Wd5000bevt, vagy pedig egy 128as samu ssd menne a helyére), a kérdéseim a következők:
    -A vinyót nyilván szeretném gariztatni, ehhez elég elküldenem a vinyót, vagy géppel együtt kéne vinni? Remélem elég a vinyót, mivel ha jól tudom azt garvesztés nélkül ki lehet szedni, ill elég egyszerű, tehát kb egy perc, és nem szivesen hagynám ott a gépet, mivel azt nagyon szeretem, csak a vinyóval van a gond...
    -Másik, ha vinyót ill win-t cserélek, akkor a lenovo szarjait, ill drivereket a lenovo oldaláról le tudom szedni mindet? (vga driver, wifihez nem tudom mi kellhet, ill az akkufigyelés stb cuccok) Tehát egy normál asztalis wintelepitéshez képest mennyivel bonyolultabb?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés