- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadeyrn
aktív tag
"ubuntuból csak lts-t, a többi béta minőségű"
Ezzel vitatkoznék eléggé. 8.04 jó volt, de amikor jött már akkor elavult volt rajta sok dolog, még a szerver verzión is.
10.04 szerintem megint egy gyenge kiadás volt, upstart hibákkal és hasonlókkal, pont, hogy 10.10-ben lett fixálva.
A 10.10-ről egyébként már sok fórumon mondták, hogy annak kellett volna LTS-nek lennie.
12.04 szerintem megint tele lesz csudákkal, maradok a Mintnél és a Cinnamonnál, a RAMot ugyan eszi, de még így is van 4-ből 3 szabadon úgy, hogy fut minden, szóval had egye.Apropó, on:
T400-ba melyik gyártóé a legtartósabb bill verzió?Und még valami:
Voltam usanotebook-ban pöckös billentyűzetért, egész jó, az áréért (3 év garral) meg pláne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Villanyszerelés
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Microsoft Outlook topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz cserélném amd-re
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest