Új hozzászólás Aktív témák

• buvartacsko

addikt

válasz lapa #27926 üzenetére

egyébként, arról beszélek, hogy composite kikapcsolása után, inditok pl egy terminalt, és átméretezem azt, és miközben átméretezem, az egész ablak villog agybafőbe. az micsoda? jézus isten.. [link] <<< ha epilepsziás lennék, már rohamot kaptam volna. nem a csodás animációkra kell a gpu gyorsított desktop, hanem hogy egy ablak méretezés ne legyen már 100% cpu terhelés.. meg laggos ennyire.. windowson ha egy ablakot méretezek semmi villogás meg laggolás nincsen. 60FPS minden.

nekem a fícsör a csomagkezelő, az hogy ha kell 10 perc alatt komplett szervert (vagy desktopot) csinálok gyak vakon (copy paste-tel), az ssh, az rsync, a tmpfs, a mentés-visszaállítás, a logika, a minimalizmus (ami hatékonnyá tesz, mert szemben az eye candyval az én teljesítményemet növeli) és az hogy az én igényeim szerint rakhatom össze a dolgokat.

ez nagyon jó dolog, csak kár hogy desktopon ezzel semmire se megyek. jó itt szar, de legalább ha egy szervert akarnék felhúzni, az fasza lenne !

egyébként az elég sokat mond a gondjaidról, hogy ez a gpu-gyorsítás meg az animált menü a fő issuelist tétel. adj neki egy kis időt és egy kis nyitottságot és akár össze is melegedtek.

estefelé már nem szopni szeretnék, hanem élvezni a technika által nyújtott lehetőségeket. :) nem pedig azt bámulni, hogy jé, ez se működik. jé AZ SE! nahát, ez se működik, ez így laggol. az úgy laggol. hopp ez el crashelt... :(

sokat elmondd a linuxról, hogy hupon is a legtöbb ember már windowst használ DESKTOP os-nek.. mert megunták a szopást..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés