- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
egyébként, arról beszélek, hogy composite kikapcsolása után, inditok pl egy terminalt, és átméretezem azt, és miközben átméretezem, az egész ablak villog agybafőbe. az micsoda? jézus isten.. [link] <<< ha epilepsziás lennék, már rohamot kaptam volna. nem a csodás animációkra kell a gpu gyorsított desktop, hanem hogy egy ablak méretezés ne legyen már 100% cpu terhelés.. meg laggos ennyire.. windowson ha egy ablakot méretezek semmi villogás meg laggolás nincsen. 60FPS minden.
nekem a fícsör a csomagkezelő, az hogy ha kell 10 perc alatt komplett szervert (vagy desktopot) csinálok gyak vakon (copy paste-tel), az ssh, az rsync, a tmpfs, a mentés-visszaállítás, a logika, a minimalizmus (ami hatékonnyá tesz, mert szemben az eye candyval az én teljesítményemet növeli) és az hogy az én igényeim szerint rakhatom össze a dolgokat.
ez nagyon jó dolog, csak kár hogy desktopon ezzel semmire se megyek. jó itt szar, de legalább ha egy szervert akarnék felhúzni, az fasza lenne !
egyébként az elég sokat mond a gondjaidról, hogy ez a gpu-gyorsítás meg az animált menü a fő issuelist tétel. adj neki egy kis időt és egy kis nyitottságot és akár össze is melegedtek.
estefelé már nem szopni szeretnék, hanem élvezni a technika által nyújtott lehetőségeket.
nem pedig azt bámulni, hogy jé, ez se működik. jé AZ SE! nahát, ez se működik, ez így laggol. az úgy laggol. hopp ez el crashelt...
sokat elmondd a linuxról, hogy hupon is a legtöbb ember már windowst használ DESKTOP os-nek.. mert megunták a szopást..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Videó stream letöltése
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest