- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-rock-atona
csendes tag
válasz
Mészike #2475 üzenetére
Szia! Azt hittem, azt írod, adja a locsolóknak! Hát jobb ajándék lenne, mint egy bocicsokinyuszi.
Egyébként én is 38-42-ben töltögetem, de csak azért, hogy ha kell majd a kraft, akkor ne haljon el annyira hamar, amennyire hamar elhalna... Jól megmondtam...
Egy másik kérdésben Hozzád fordulnék segítségért, ezt pedig a Lenovo Executive Leather Case táska ügyében tenném. Írtad, hogy Neked nagyon bevált, s én is ezzel szemezgetek egy ideje. Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudod-e véletlenül, belefér-e kényelmesen egy t500-as 9 cellás akkuval a hátsóján, illetve, hogy mennyi cucc fér kb. a hátsó kis tároló rekeszbe.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -40% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Dell Latitude 9440 2-in-1
- Lenovo T580 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- HP PROOBOOK 445 G10 ELADÓ
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest