Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

No újra itt. Sikerült vennem egy T60-at, T43 sajnos nem jött össze logisztikai gondok miatt, de majd talán legközelebb.
    Eddig volt egy T42-sem, azzal tudom összehasonlítani.
    Zsanér: T42-nél nem mozdul el ha nyitva van, T60-nál van egy kis holt játéka, de csak ha 90 fok vagy fölötte van kinyitva. Magától nem mozdul el, csak ha megfogom.
    Bill: T42-nél is jó volt, de T60-nál még jobb. Olyan mintha beton lenne alatta:)
    Touchpad: Mind2-nél ugyanolyan pontos, az ergonómiai kialakítás T42-nél jobban bejött.
    Kaszni: T42-nél itt-ott egy kis recsegést össze lehetet hozni, ha nyomogattam a gépet. T60-nál csak bal oldalon, a pcmcia v expresscard feletti részen sikerült öszehozni, persze üres, nyilván ha lenne benne valami az is masszív lenne.
    Design: touchpadról már szóltam, a thinkvantage és hangerő gombok is jobban teszettek a T42-n, de ez szubjektív.
    Hang: T42 rendkívül halk, T60-nál állandóan megy a venti, hőfokok még úgy ahogy elmennek, 50 fok körül a cpu alapon, de terhelve is alig több, főleg hogy alulfeszeltem:) T42-nél is hasonló értékek voltak, csak az halkabb volt, persze a T60-ban egy x1400-as van ami befűt neki rendesen gondolom.
    1400x1050-es panelja van a T60-nak, brutál jó. Oldalsó betekintési szögek nagyon rendben vannak, alulról/felülről már van torzulás, de érthető, nem IPS panel..sajnos:) Hangzásban is jobb a T60, összességében nagyon elégedett vagyok vele.
    Sztem egy cpu pasztázás référne a gépre, de odáig még nem jutottam. Nem volt rajta OS, hirtelenjében feltoltam rá egy W7 home-ot. Minden szép és jó. De OSD most sem akar összejönni :( T42-nél is coptam vele, de itt tanácstalan vagyok. 1 órát olvasgattam, felraktam mindent amit írnak, de semmi. 5let?

szerk: franc0: Én is jobban szerettem volna intelest, de ez volt. Nálad barátibbak a hőfokok:)

szerk2: Gondolom nálad is T2400 van, én 10-es szorzóhoz 1.05-öt adtam, alatta 1V-ot, összes többihez a legkisebb adható 0.95-öt, stabil és terhelve se megy az egekbe így :N

Új hozzászólás Aktív témák