Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
"a proci úgy néz ki nemigen fogyaszt többet, legalábbis eddig meglepően egyforma eredmények jöttek ki. nyilván a futási idők lényegesen eltértek, de összességében ugyanazt a számításigényes feladatot ugyanakkora fogyasztással teljesítik"
Ezt támasztja alá az AnandTech cikke is.
audi100td:
"Egy rendszertelepites is joval idöigenyesebb, linux kb fenn van 10 perc alatt pendirve-rol +frissites utana ujabb 5-10 perc egy gyorsabb internetkapcsolattal es joforman nem kell telepiteni semmit, hasznalatra kesz a rendszer, mig win-nel elöször elkezdesz szarakodni a drivererekkel, majd antivirus, system upate, servie pack, warezolt office, szivas thinkvantage-el, stb"Szerintem is igaz, de gondolom meg lehet tenni, hogy egy bekonfigurált windows-t lement az ember egy image-be és onnan tolja vissza. Persze ez csak akkor jó, ha a telepítés és az image újrafelhasználása közt nem telik el sok idő, mert akkor a rendszer és a programok frissítése megint sok mecera.
sheratan:
"engem windows alatt leginkább az zavar, hogy a frissítések képtelenek egy lépésben felmenni. winupdate talál néhány frissítést, felteszi, újraindítja a gépet, aztán megint talál néhányat, és ez így megy akár órákon át"Ezért is szeretem én is a linuxot és a csomagkezelést. Nagyon kényelmes dolog, hogy a felhasználói programokat nem kell a netről lehalászni, hanem a csomagkezelő gondoskodik erről. Valamint rosszul is esne, hogy egy távoli gép frissítése közben újraindulgatna és mindig újra kellene kapcsolódni hozzá. Nem tudom, hogy windows alatt lehet-e az oprendszer upgradelni (win 98 -> ... -> XP -> Win7), vagy csak az újratelepítés játszik, de linuxban ez a szép, hogy a dist upgradek is szépen működnek. A jelenlegi desktop gépem már 3 ilyen distupgarde-n is túl van, szóval nem túl fiatal egy vas
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest