- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
válasz
adorjant #12872 üzenetére
Ez nem az ssd. Nem onnan jön a hang, hátulról, a proci környékéről, kicsit hátrébbról. Gondolom, mivel arra van az akksi, a tápáramköröknek is valahol ott kell lenni.
lapa: Nem vagyok egy hőtani zseni, de miért ne lehetne? Kifejtem:
100%-ra terheltem a procit orthossal, tpfannnal pedig manuális módban lekapcsoltam a ventit, figyelve a hőmérsékletet. folyamatosan emelkedett, aztán63 fokon egyszerűen megállt.Természetesen a hőtermelés folyamatos, tehát a processzor a megtermelt hő legnagyobb részét ideális esetben átadja a rátaknyolt réz blokknak, ami pedig a levegőnek kéne átadja, és ezt meg is teszi, attól függetlenül, forog-e a venti, vagy nem. Gond ugye akkor van, ha a levegő is fölmelegszik ami benne van, ekkor kellene a venti, hogy kicserélje a meleg levegőt szobahőmérsékletűre. Viszont úgy gondolom, hogy ha nincs venti, akor is működik a folyamat, csak lassabban, ugyanis a meleg levegő térfogata nagyobb, mint a hidegé, ezért távozni fog a házból, viszont törekszik a nyomás kiegyenlítésére, így a helyére vissza kell, hogy áramoljon a hideg levegő. Természetesen így lassabb a csere, tehát magasabb lesz az a hőmérséklet, amin a körfolyamat fenntartható, de ha ez tolerálható határon belül marad, akkor miért ne?
Közben indítottam megint egy orthost, hogy a hőmérséklet görbe screenshotjával igazoljam magam és tényleg nem áll be 63 fokon, valamit benéztem a múltkor.
BobChemisrty: az ezen oldal alján található verziót használom win7 alól, megy 64 és 32 bites win7 alatt is, vistával sem szabadna hogy baja legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- Lenovo LOQ 12600HX // 16GB// 512GB SSD// RTX 4050
- Lenovo LOQ /Ryzen 7-7435HS 16GB 1000GB SSD RTX 4060 8GB Garancia
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest