- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
FoxiestFox #121989 üzenetére
Végül úgy hagytam éjszakára, este 8 körül elindítottam és reggel úgy találtam h. sikeresen befejezte (az írás szerint 6:30 körül végzett). Tehát idle desktop, bekapcsolt képernyő mellett kellett neki vagy 10 óra h. végigfusson.
Az 50Wh --> 38Wh átállítást írt ki eredményképpen. Tehát kb. 75%-os állapotú jelenleg az akku.
Ezt a windows jegyzi meg ezek után, vagy az akku flash-be íródik be? UEFI most már ezt a 38Wh-t mutatja mint real capacity, az 50Wh design capacity mellett?Boccs, ha nagyon pedant, de azért kérdeztem korábban ilyen részletesen, h. hogyan lehet ezzel az akku kapacitással trükközni használt gépeknél? Mert gyanús nekem h. hirtelen így lement volna a kapacitása, hogy előtte meg 100%-nak írta UEFI-ban is. Eladás előtt ki tudták valahogy resetelni belőle az elhasználódás tényét, így amíg én ezt a kalibrációt tegnap este le nem futtattam, addig a nemvalós gyári 100%-os állapotot tudta magáról hírdetni mikor belenéztem a Lenovo UEFI Diagnostics tool-al?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Gumi és felni topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- ASUS notebook topic
- Fotók, videók mobillal
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- További aktív témák...
- Laptop Alkatrészek
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i9-12900HK RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest