- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Változások a Prohardveren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tikakukac #108163 üzenetére
Én is meglepődtem, mennyire tartják az árukat.
Mikor én eladtam a magamét, drágábban tudtam eladni, mint amennyiért vettem. És drágábban, mint a plusz RAM és SSD, amit beletettem, ez a durva.
Itthon ha fel is bukkan pár, majdnem annyi, mint mikor eladtam egy éve.... wtf.
Németektől lehet normálisabb árakon szerezni, de résen kell lenni.Arra tudok gondolni, hogy kialakult egy kis kult státusz a vas körül, mert a kijelző-nézeteinket félretéve az a gép az utolsó, gyárilag is használható, klasszik billzetes brutálisan felépített workstation a TP-k között.
A W530 még hasonlóvá tehető, de én azért a 20-ast preferálnám.
Ha kell hűvös, ha kell, gyors, throttlingot hírből sem ismeri, betyárosan bővíthető, és még ránézni is jó.Ganz, ha elég olcsón adod, boltolhatunk, még palmresetet se kell vegyél rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 10
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest