- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
FoxiestFox #102419 üzenetére
Nyilván, ha elrontom mindet, akkor anyagi bukó, ez világos. Nem is azt mondtam, hogy minden egyes alkalommal új alaplapot akarok venni. De ezt az X220-at már hatszor szereltem, háromszor alaplapkivétellel, két kijelzőcsere, és csak egyszer volt belőle baj. Ha hatszor szervizbe vittem volna, az sokkal többe lett volna, mint most alaplapot venni. Ennek ellenére nagyon nem örülök neki, hogy így alakult.
Mostanában nincs ezzel szerencsém, másfél éve egy Latitude alaplapot nyírtam ki, igaz ott ténylegesen is kockáztattam, mert a 35W TDP-s M-es proci helyett egy 45W-os QM-es procit tette bele, ami nem támogatott. Bár a net szerte írt tapasztalatok alapján sokan használják így 45W-os procival a gépet, az enyém nem bírta. Pedig ez egy egyszerűen szerelhető Lati volt, semmi alaplapkivételt nem kívánt meg, csak az alját kellett pár csavarral leszedni, hűtőt lecsavarozni, új procit beletenni. Ezt tényleg nem lehet elrontani, de nem élte túl. Az sem volt egy happy end.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Poco F7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Borderlands 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB RTX A3000 6GB (1,5 Millió)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest