- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baland07
csendes tag
válasz MornKapitány #29884 üzenetére
Szia.
Állítólag azt mondták a szervizbe, hogy nem gazdaságos javítani és hogy táp IC-vel van a gond.
Ez javítható alaplap csere nélkül?
köszi a választ! -
törölt tag
válasz MornKapitány #29892 üzenetére
szűz telepítés közben is ez a hang
igen, most olvasok fórumokat... ez szégyen a hp-re nézve
felteszem a hpfan controlt, aztán meglátom -
félisten
válasz MornKapitány #29893 üzenetére
Köszi a videót, tudom hogy lehetne a DVD helyére berakni a vinyót, de a dvd-t szeretném megtartani szóval az inkább menne külsőbe a gépbe meg egy 64es samsung ssd az bőven elég lenne bele, de első körben csak legyen újra hideg és halk a gép
-
törölt tag
válasz MornKapitány #29882 üzenetére
megtörtént
lett egy erősebb fokozat is, ennyit változott -
félisten
válasz MornKapitány #29888 üzenetére
A zúgás igazából a ventit jelenti, hogy ilyenkor nagyon tekeri mert melege van a gépnek. Szóval egy takarításra mindenképp beviszem 2 héten belül Na akkor már csak ki kell derítenem, hogy melyik botlba vigyem akik nem küldik fel pestre egy takarítás miatt is.
HDD-t pedig kiderítem majd Ha már cserélni kéne lehet egy SSD-re is beruháznék
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz MornKapitány #29883 üzenetére
Ha nekem írtad akkor válaszolok
Szóval az a probléma, hogy a gépet 2011. augusztusában vettem Edigitalban, ahol 2 év garanciát írtak rá.
Ha bemegyek a HP support assistant progiban és ott leellenőriztetem a garanciát ott 2012. áprilisát ír garancia végének, tehát valószínűleg a 2010. áprilisában gyártották le a gépet és a rendszer úgy érzékeli, hogy le is járt a 2 év garanciám. Szóval ezt akarom valahogy lerendezni, hogy jó dátumot írjon ki a rendszer, vagy ha simán beviszem a helyi HP márkaszervizbe akkor ők a garancia jegy kiállítása alapján tudni fogják, hogy csak onnantól kell számolni a 2 évet?Amúgy meg kezd zúgni nagyon a gép, sőt le is kapcsol ha erőforrás igényesebb alkalmazást használok. Gondolom egy takarítást, pasztázás már rá férne a gépre.
Valamint van még a vinyó amin egyre több hibát ír a HD sentinel, ezt is meg akarom kérdezni, hogy cserélik e mielőtt elszáll az egész..
-
Vlaszij
csendes tag
válasz MornKapitány #29874 üzenetére
Nekem panasz még nem volt rá. lehet szerencsés vagyok, de még semmi panasz. Ugyanúgy kb 2 évig tartanak mint bármelyik amit itthon veszel..
De ezzel úgy vagyok, hogy ha csak urambocsá egy évet húzna ki akkor is 5000 forint volt és nem 17 000...
de amúgy ilyen jellegű panasz még nem volt rá.
Most is kettő útban van Magyarország felé..
-
félisten
válasz MornKapitány #29874 üzenetére
Ez engem is érdekelne, főleg az utángyártottak!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
őstag
válasz MornKapitány #29869 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Ezt a céget néztem. A leírás alapján korrekt munkát végezhetnek, és értenek is hozzá. Meglehetősen valószínű, hogy inkább ezt fogom választani, mint egy eBay zsákbamacskát. De azért még alaposan körülnézek magyarországi boltokban, hardveraprón ... stb.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
lcs10
csendes tag
válasz MornKapitány #29830 üzenetére
Nem tudom mi lehet a probléma, de valami van,m azért legalább egy filmet meg lehetne nézni rajta igazán. Fullon megy alatta a laptophűtő, más meg leteszi a paplanra, és úgy is megy simán...
2 év van rá, lehet az élek a garanciális szervíz lehetőségével, csak kíváncsi vagyok, nem e valami beállítás probléma. -
malwy
senior tag
válasz MornKapitány #29802 üzenetére
54 jaja, de csinálok illusztrációt mi a bajom
Pirossal behúztam ( bár kicsit rossz perspektívában, hogy szélétől mennyivel van beljebb. Majd nappal esetleg csinálhatok jobb fotót, de látszik ezen is.
Összehasonlítható a kép szélén látható usb-vel, hogy ahhoz mennyivel könnyebb hozzáférni.
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
válasz MornKapitány #29799 üzenetére
Bele is megy, stabilan bent van, szuper. Csak a hát szélétől számolva jópár miliméterrel beljebb esik. A laptop tetején a perem meg ugye alapból kijjebb lóg. Így csodálatosan rögzül, csak nehéz hozzáférni. De nem hiszem, hogy a kínaiak nekem külön egy rövidebb cardot küldtek volna, annyira nem szór a gyártás Ezek szerint akkor az összes efféle design ócska erre a helyre.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz MornKapitány #29795 üzenetére
WD Green vinyómnál az asztali gépben 1 hónap használat után kb 1500-as volt az érték / Load/Unload Cycle Count /
És állítólag elég sok megdöglött már ebbe, én inkább kikapcsoltam, azóta folyamatosan forog, de mivel halk, és csak egytányéros, így nem zavar
-
Graphics
Jómunkásember
válasz MornKapitány #29793 üzenetére
Ugye mivel a W7 SSD-ről megy, így amikor nincs írás/olvasás a HDD, akkor az eddigiekkel ellentétben leáll a vinyó, úgymond parkoltatja a fejet / ami a WD Green vinyókat asztali vonalon kinyírja
-
Graphics
Jómunkásember
válasz MornKapitány #29791 üzenetére
No mindegy, jó ez így ,annyira nem izgat, a lényeges dolgok mennek, már csak a vinyót kéne kicsit kímélni.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz MornKapitány #29789 üzenetére
BIOS / már amennyire ez még BIOS / , nos ott NoteBook Hard Drive-ról bootol, tehát elsőnként az SSD-ről
-
Graphics
Jómunkásember
válasz MornKapitány #29785 üzenetére
SSD-re, viszont bekavarhat akkor neki, hogy a HDD Caddyben lévő vinyón is van egy rendszerpartició / vésztartalékként, ha bármi gond lenne, könnyen tudjak visszaállni /
Plusz még egy dolog ami nagyon zavar, a HDD Caddyben található Hitachi TravelStar hallhatóan Green módban megy, ami ugye parkoltat... ezt ki tudom kapcsolni valahogy? mert WD-nél tudom, de Hitachinál nem :/
[ Szerkesztve ]
-
ocsi19
senior tag
válasz MornKapitány #29775 üzenetére
HP 4545s-ről.
Most egy A4-4300M van benne, de úgy néz ki, hogy occsón hozzájutok egy A8-4500M-hez.
Én úgy gondoltam ha valami gebasz lesz a géppel, akkor visszateszem az A4-eset. Úgy sem jó?
Vagy nem lehet úgy megoldani, hogy ne legyen észrevehető a procicsere? -
Graphics
Jómunkásember
válasz MornKapitány #29746 üzenetére
Siker, most már csak azt mondd meg, hogy élményindexnél miért a HDD értékeit adja?
-
Buster17
addikt
válasz MornKapitány #29779 üzenetére
Remélem. Köszi!
-
Buster17
addikt
válasz MornKapitány #29777 üzenetére
Most kevesebbet fog fogyasztani?
-
Buster17
addikt
válasz MornKapitány #29758 üzenetére
azt már néztem. 100%-os a proci és 900ramot megeszik
szerk: na most jó volt 70% körül volt amíg átléptem ide és írni kezdtem...
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz MornKapitány #29753 üzenetére
hol van az a fájlkezelő?
-
Buster17
addikt
válasz MornKapitány #29746 üzenetére
Egy hónapja kb. Pörögni pörög, de már régebb óta pörög és a videó is szaggat.
-
Sanyabá
senior tag
válasz MornKapitány #29726 üzenetére
Akkor valószínűleg 8530p-ben is annyi?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
ocsi19
senior tag
válasz MornKapitány #29685 üzenetére
Azért tettem fel a kérdést, hogy érdemes e váltani, mert fogalmam sincs.
-
SzaboZE
addikt
válasz MornKapitány #29649 üzenetére
Lehet mindent megpróbálni, nincs tétje.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest