Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MornKapitány
tag
Sziasztok!
Írtam Elitebook topicba, de itt is bepróbálkozom, hátha ez jobban pörög
Szóval ha valakinek van ötlete, tapasztalata, szívesen várom a hozzászólását!
Köszi szépen! Morn
"I'm a doctor, not an engineer." Dr. Leonard McCoy
-
MornKapitány
tag
válasz ocsi19 #29686 üzenetére
Szerintem ha a SATAII-est akarnád lecserélni SATAIII-asra lehet kevésbé érné meg, mert olyan jelentős változást nem okozna a programok indításában és a win7 bootjában, viszont a másolás stb biztos sokkal gyorsabb lenne. A kérdés, hogy mennyi adatot mozgatsz meg az SSD-en. Szerintem.
-
MornKapitány
tag
válasz Graphics #29740 üzenetére
Szia!
Nálam is elég nehéz volt eltávolítani. Igazából finoman végig kell próbálgatni minden irányban, de van rajta 2-3 műanyag pöcök amit ki kell játszani a helyéről. Érdemes elindulni az egyik irányból, és amíg megy, majd másik irány. Nem kizárt, hogy több erő kell hozzá a végén, nálam elég sokáig lehetett feszíteni a dolgot, de azért óvatosan
Hajrá!
-
-
-
MornKapitány
tag
-
MornKapitány
tag
válasz germinator66 #29863 üzenetére
Én alapból nem tulajdonítanék sok jelentőséget neki, de egy újraellenőrzést megér. A windows élmény indexnél azért vannak hitelesebb referenciák , főleg hogy manuálisan bele lehet nyúlni nem túl bonyolultan.
De javítsatok ki, ha tévedek, és ez az apokalipszis lovasainak az eljövetelét jelzi.
-
MornKapitány
tag
válasz proradeon #29866 üzenetére
Szia!
Hát, erről csak úgy tudsz megbizonyosodni, hogy megrendeled. Áfát fizetni rá nem kell szerintem, csak a szállítási költségnek az árát bukod, ha visszaküldöd. A paypal meg visszafizeti. Esetleg elkérheted az akksi serial számát, a HP oldalán meg le lehet ellenőrizni a termékeiket. Persze annak ott a veszélye, hogy küldenek egy számot, ami alapján validnak tűnik. aztán mire megérkezik, lekopik róla... De elég valószínű hogy gagyi, főleg ha kínából érkezik. Mint a 6000 Ft-os RayBan napszemüvegek...
-
MornKapitány
tag
-
MornKapitány
tag
A HP NBD Onsite garanciájáról mit érdemes tudni - gyors átfutási idővel rendelkeznek? Melyik szervízek ajánlottak Pesten?
-
MornKapitány
tag
válasz proradeon #29871 üzenetére
No, ilyenről még nem is hallottam. Bár általában szerencsém volt a notebookok akkumulátoraival. Lakótársamnak a DV5-jénél 1 év alatt, a garancia után néhány héttel rapidan progrediáló akksielégtenség alakult ki, és azóta is csak tápról megy neki. Esetleg, ha megjátszottad, kíváncsian várnám a tapasztalatodat.
-
MornKapitány
tag
Szia! Pontosan mi lenne a hiba tárgya? A legegyszerűbb az lenne, ha valahogyan meg tudnád nézni a serial numbert és csekkolod a garanciát a hp oldalán. Aztán szerviz.
-
MornKapitány
tag
válasz Baland07 #29879 üzenetére
Alaplap esetleg táp, érintkezési hiba... Meg kéne próbálni egy másik tápot használni hozzá szerintem. Nekem volt egy olyan gépem ami tényleg csak akkor töltött, amikor kedve volt. Végül alaplapcsere volt. Esetleg más probléma, melegedés ilyesmi? Milyen sűrűn történik meg, és hogyan lehet újra töltésre bírni?
-
MornKapitány
tag
válasz szabonagyur #29885 üzenetére
Igen, neked írtam. Nekem is volt ilyennel kapcsolatban tapasztalatom (nem gond), mivel az eladó beregisztrálta a gépet a HP-nál eladás után, és rendesen az átvétel dátuma szerint írta ki. Bár nálam volt garibővítés is.
Esetleg egy HDD-s topicban érdemes lenne a HD sentinel értékeket beszúrni, hátha valami okossággal tudnak szolgálni. Viszont a lekapcsolás és zúgást érdemes időben csekkolni.
-
MornKapitány
tag
válasz #32577792 #29890 üzenetére
Háttérben nem fut sok program? Érdemes lenne egy AIDA64-nel a CPU kihasználtságát, CPU és GPU hőmérsékletet nézni.
Viszont alapvetően hangos a kicsike.
Das BIOS des ProBook 4530s hält die Option "Lüfter immer an bei Netzbetrieb" bereit. Eine Deaktivierung dieser Funktion hat sich kaum positiv ausgewirkt. Der Lüfter läuft immer noch sehr oft. Lediglich im Akkubetrieb steht er auch mal längere Zeit still.Szóval a notebookcheck tesztje szerint is elég hangos, 36 decibelt mér. És a fan off is alig segít valamit. Nem tudom, hogy ennél is hangosabb-e.
Idle 34.5 / 36.6 dB
Ha nem pörög 100-on folyamatosan, akkor lehet, hogy a gép alapaktivitása is már ilyen hangot hozhat.
-
MornKapitány
tag
válasz szabonagyur #29889 üzenetére
Ha még garanciálisan cserélik tartsd meg a HDD-t, és a kerettől függően egy SSD-t így nagyon jól meg lehet oldani: HDD CADDY upgrade]
remélem nem gond, hogy videó, csak így látszik, hogy kezeli a te géped is
-
MornKapitány
tag
válasz szabonagyur #29894 üzenetére
Ahogy neked kényelmesebb. Igazából az optikai meghajtó a legtöbb esetben már nem olyan fontos opció, inkább a bővítés lehetőségét hordozza már.
Remélem hamar sikerül a szervizelésen túljutnod ."I'm a doctor, not an engineer." Dr. Leonard McCoy
-
MornKapitány
tag
válasz Baland07 #29897 üzenetére
Ha a táppal van a gond, az az alaplapot nem fogja érinteni. Ha nem javítható (azért érdemes máshol utánakérdezni, akkor kell egy új kábelt venni (akárolcsóbban utángyártottat). Bosszantó, de még mindig jobb, mint egy alaplaphiba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AGM Pad T2 - fapad alumíniumból
- Sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest