- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariathni
csendes tag
válasz
Pyttawrx #48880 üzenetére
Hali! Jelentem, a műtét sikerült és a beteg is túlélte
A hőmérsékletek stresszteszt alatt lemásztak a 90 tetejéről a 80 aljára a procin, és már nincs 10 fok különbség a magok között se. Szerintem ez ettől a hűtéstől már az elvárható szint. Azt azért hozzátenném hogy 2 YT videó és a service manual együtt is kevés volt hozzá, úgy tűnik vannak modellek közötti különbségek is pl. egy-két plusz csavar itt-ott, kipattintók és gombok máshol más mennyiségben stb.
Amit tudtam megcsináltam bár ráment több mint fél napom, de volt pár dolog amivel nem tudtam mit kezdeni, pl. hiányzó csavarok, letört kábel leszorítók - és itt jönnék az első kérdésemmel.
A letört ZIF leszorítókat az "ügyeskezű" ember akinél anyósom járt úgy oldotta meg, hogy a kábel merev kihúzó részét beerőszakolta a kábel mellé és így beszorultak leszorító nélkül. Na nekem ez nem ment. Lehet kapni ilyen kis fehér leszorítót valahol, vagy ez nagyon gyártó/típus specifikus? Ha nem, nagyon kókány megoldás lenne szigszalaggal odaragasztani? Nem létfontosságú dolgok pl. ujjlenyomatolvasó, touchpad billentyűi, de most nem működnek.
A másik kérdésem, hogy eddig jogtiszta Win7 Pro volt a gépen mivel a HP nem adott ki hozzá drivereket win10-re. Ezt az előző ember lecserélte valami win10 enterprise-ra. Az tiszta hogy ez nem maradhat, de ilyen esetben mi a kisebbik rossz, ha nincs driver support vagy ha nincs win support? Szerintem az eredeti kulcsával bármelyik verziót tudnám aktiválni.
Bocsánat a kisregényért és előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Last Epoch
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen alaplapot vegyek?
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bontatlan 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest