- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariathni
csendes tag
válasz
Pyttawrx #48880 üzenetére
Hali! Jelentem, a műtét sikerült és a beteg is túlélte
A hőmérsékletek stresszteszt alatt lemásztak a 90 tetejéről a 80 aljára a procin, és már nincs 10 fok különbség a magok között se. Szerintem ez ettől a hűtéstől már az elvárható szint. Azt azért hozzátenném hogy 2 YT videó és a service manual együtt is kevés volt hozzá, úgy tűnik vannak modellek közötti különbségek is pl. egy-két plusz csavar itt-ott, kipattintók és gombok máshol más mennyiségben stb.
Amit tudtam megcsináltam bár ráment több mint fél napom, de volt pár dolog amivel nem tudtam mit kezdeni, pl. hiányzó csavarok, letört kábel leszorítók - és itt jönnék az első kérdésemmel.
A letört ZIF leszorítókat az "ügyeskezű" ember akinél anyósom járt úgy oldotta meg, hogy a kábel merev kihúzó részét beerőszakolta a kábel mellé és így beszorultak leszorító nélkül. Na nekem ez nem ment. Lehet kapni ilyen kis fehér leszorítót valahol, vagy ez nagyon gyártó/típus specifikus? Ha nem, nagyon kókány megoldás lenne szigszalaggal odaragasztani? Nem létfontosságú dolgok pl. ujjlenyomatolvasó, touchpad billentyűi, de most nem működnek.
A másik kérdésem, hogy eddig jogtiszta Win7 Pro volt a gépen mivel a HP nem adott ki hozzá drivereket win10-re. Ezt az előző ember lecserélte valami win10 enterprise-ra. Az tiszta hogy ez nem maradhat, de ilyen esetben mi a kisebbik rossz, ha nincs driver support vagy ha nincs win support? Szerintem az eredeti kulcsával bármelyik verziót tudnám aktiválni.
Bocsánat a kisregényért és előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- BTO/CLEVO X170KM-G DTR i9-11900K/64GB/RTX3070 Gamer/Workstation
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest