Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariathni
csendes tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Hali! Jelentem, a műtét sikerült és a beteg is túlélte
A hőmérsékletek stresszteszt alatt lemásztak a 90 tetejéről a 80 aljára a procin, és már nincs 10 fok különbség a magok között se. Szerintem ez ettől a hűtéstől már az elvárható szint. Azt azért hozzátenném hogy 2 YT videó és a service manual együtt is kevés volt hozzá, úgy tűnik vannak modellek közötti különbségek is pl. egy-két plusz csavar itt-ott, kipattintók és gombok máshol más mennyiségben stb.
Amit tudtam megcsináltam bár ráment több mint fél napom, de volt pár dolog amivel nem tudtam mit kezdeni, pl. hiányzó csavarok, letört kábel leszorítók - és itt jönnék az első kérdésemmel.
A letört ZIF leszorítókat az "ügyeskezű" ember akinél anyósom járt úgy oldotta meg, hogy a kábel merev kihúzó részét beerőszakolta a kábel mellé és így beszorultak leszorító nélkül. Na nekem ez nem ment. Lehet kapni ilyen kis fehér leszorítót valahol, vagy ez nagyon gyártó/típus specifikus? Ha nem, nagyon kókány megoldás lenne szigszalaggal odaragasztani? Nem létfontosságú dolgok pl. ujjlenyomatolvasó, touchpad billentyűi, de most nem működnek.
A másik kérdésem, hogy eddig jogtiszta Win7 Pro volt a gépen mivel a HP nem adott ki hozzá drivereket win10-re. Ezt az előző ember lecserélte valami win10 enterprise-ra. Az tiszta hogy ez nem maradhat, de ilyen esetben mi a kisebbik rossz, ha nincs driver support vagy ha nincs win support? Szerintem az eredeti kulcsával bármelyik verziót tudnám aktiválni.
Bocsánat a kisregényért és előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Napelem
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Linux kezdőknek
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- ASUS routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Acer Nitro AN16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A hőmérsékletek stresszteszt alatt lemásztak a 90 tetejéről a 80 aljára a procin, és már nincs 10 fok különbség a magok között se. Szerintem ez ettől a hűtéstől már az elvárható szint. Azt azért hozzátenném hogy 2 YT videó és a service manual együtt is kevés volt hozzá, úgy tűnik vannak modellek közötti különbségek is pl. egy-két plusz csavar itt-ott, kipattintók és gombok máshol más mennyiségben stb.
Amit tudtam megcsináltam bár ráment több mint fél napom, de volt pár dolog amivel nem tudtam mit kezdeni, pl. hiányzó csavarok, letört kábel leszorítók - és itt jönnék az első kérdésemmel.