Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
Hi!
HP Compaq 6510b notimon szeretném beállítani, hogy mikor akkuról működik, fel lehessen húzni a fényerőt / energiafelhasználást, mert szobán kívül lehetetlen látni rajta valamit. A ráégetett vistában tudom, hogy volt ilyen opció az energiaellátásnál, itt viszont nincs, nemtom melyik hozzávaló HP softwarerel lehet ezt megoldani. Igazából, ha valami más progival lehetne csak simán gammát vagy fényerő állítgatni, az is jó lenne. A billentyűzeten is lenne fényerő állítási lehetőség, de az nem akar működni.
A gyári vidkari driverben van energiaellátási beállítás, viszont valamiért az egész panel inaktív, kivéve az ezt állító csúszkát, de annak sincs semmi hatása. Kíváncsiságból felraktam énis egy NHC-t, az órajel nekem is maxon pörög, hiába csak a böngésző megy. Amúgy érdemes valami ilyen controller progit használni? Eddig speed fan volt, azzal csekkoltam a hőmérsékletet.
Aki tud valami megoldást a problémáimra / választ a kérdéseimre annak megköszönném!
ther
Mod: Ja, és XP-t használok, mert a gyári Vista telerakva HP updaterrel rohadt lassú volt, és nem tettszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest