Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ther

aktív tag

Hi!

HP Compaq 6510b notimon szeretném beállítani, hogy mikor akkuról működik, fel lehessen húzni a fényerőt / energiafelhasználást, mert szobán kívül lehetetlen látni rajta valamit. A ráégetett vistában tudom, hogy volt ilyen opció az energiaellátásnál, itt viszont nincs, nemtom melyik hozzávaló HP softwarerel lehet ezt megoldani. Igazából, ha valami más progival lehetne csak simán gammát vagy fényerő állítgatni, az is jó lenne. A billentyűzeten is lenne fényerő állítási lehetőség, de az nem akar működni.

A gyári vidkari driverben van energiaellátási beállítás, viszont valamiért az egész panel inaktív, kivéve az ezt állító csúszkát, de annak sincs semmi hatása. Kíváncsiságból felraktam énis egy NHC-t, az órajel nekem is maxon pörög, hiába csak a böngésző megy. Amúgy érdemes valami ilyen controller progit használni? Eddig speed fan volt, azzal csekkoltam a hőmérsékletet.

Aki tud valami megoldást a problémáimra / választ a kérdéseimre annak megköszönném! :)

ther

Mod: Ja, és XP-t használok, mert a gyári Vista telerakva HP updaterrel rohadt lassú volt, és nem tettszett.

Új hozzászólás Aktív témák