Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem azt mondtam hogy buta vagy, hanem hogy amiket állítasz az butaság. Ez egy fórum, te is azt írsz amit alkarsz, én is. Legfeljebb nem válaszolsz ha sértőnek érzed, vagy felhívsz és találkozunk egy személyes megbeszélésre.
A TN panelt állítani kell, ha változik a függőleges betekintési szög, az ips-t nem kell. Ha változó pozícióban ülsz a gép előtt pl. egy autóban, akkor állíttani kell, hogy rendesen lásd. Ezt írtam, és ez így is van.
Sajnálom hogy megsértődtél, de nem tudtam ellenvetés nélkül hagyni azokat az állításaidat, amikben a valósággal ellentétes dolgokat állítottál. A gyakorlat engem igazol, mert sokkal többen használnak fényes kijelzős gépet, mint mattot. Ez tény, és az emberek többsége nem hülye, hogy a rosszabbat válassza.
Volt már ilyen vita párszor itt a fóumon, és biztos lesz is. Egyiknek sem lett lezárása, nem lettek a vélemények közelítve. Félremagyarázásokkal, a gyakorlattal ellentétes állításokkal lehet dobálózni persze, de nem kell azt mondani, hogy csak az jó, amit te szeretesz. Ez egyébként jellemző az elitebook és business vonal fanjaira, szerintetek minden más szar. Na ez az, ami fel tud bosszantani, mert a tények pont a fordítottját mutatják.
Most is a reggeli nap besüt az ablakon a kijelzőmre, és - mivel kép van rajta - semmi tükröződés nem látható, se fényerő csökkenés, se szem-erőltetés. Aki nem hiszi, járjon utána
Lewzke:
Nagy fényerejű helyen (pl. napsütésben) használva MINDEN monitor fényerejét növelni kell, hogy rendesen lásd. Ezért van a matt kijelzőkön is automata fényerőszabályzás (a normálisabb gépekben). Ott is meg kell növelni a háttérvilágítás fényerejét, nem csak a fényeseken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- HP notebook topic
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 (Ryzen 5 6600H / 16GB DDR5 / 512GB / 15,6" 144Hz / RTX 3050ti 4GB) ÁFA-s szla
- MSI Thin A15 gamer laptop, Ryzen 7 7735HS, RTX 4060, makulátlan állapotban, 2028-ig garanciával
- ASUS ROG Flow X13 2-in-1 gamer laptop, Ryzen 7 5800HS, GTX 1650 minden gyári tartozékával
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő