Új hozzászólás Aktív témák

• Velocity

aktív tag

válasz rekid #13741 üzenetére

a service manual már 2 napos kora óta megvan :DDD csak eddig nem igazán vettem hasznát... na majd ha lesz egy kis időm nekiesek.

az ilyen telepítés után írjuk ki dvd-re dolgokkal nem vagyok ám kibékülve. Wint felrakni nem nagy ügy, nekem utána szokott jönni a tortúra: számtalan program, driver, beállítás, újraindítgatás, backupok visszapakolása, (pl Thunderbird-höz, meg ezer máshoz is) és így tovább.

Aztán nekem úgy van, hogy igencsak up to date a rendszerem, mindig mindenből a lehető legfrisebb van fent. Böngészők egész sorából, levelezőprogiból, zenelejátszóból, driverekből, virusírtókból, wamp serverből (mellesleg ehhez is csomó mindent vissza kell pakolni), CCleanerből és így tovább...

Ezért ez úgy fest, hogy van egy fontossági sorrend: először az Opera és az Avira mennek fel, aztán sorra szedem le mindenből a legfrissebbet, és telepítgetem... szóval mire odáig jutok, hogy újra kell pakolni a rendszert, már rég semmi köze nincs a kezdeti állapothoz. Mondjuk 1,5-2 évig bírja nálam a cucc, még anno az xp-t is addig foltozgattam nagy rendszerösszeomlások után, míg újra nem ment, csak hogy ne kelljen újrapakolni a rendszert :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés