- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
napocska2
senior tag
válasz
Velocity #13734 üzenetére
Szia!
Szerintem a 6960-as jobban néz ki!Nekem dv6810-esem van, úgyhogy elfogult vagyok! :-) Valahogy ezek a széles és keskenyebb kijelzők nekem nem annyira tetszenek és ráadásul még szimmetria párti is vagyok.
Ha túlesel a takarításon, akkor érdekelne, hogy hogyan sikerült. Én is kacérkodom a gondolattal, de még gyűjtöm hozzá a bátorságot.
A hétvégén telepítettem újra a Win7-et, hidd gyorsan túlesel rajta! Nem kell írogatni, elég néhány Print Screent elmenteni biztos helyre (pl. pendrive) a fontosabb dolgokról, így gyorsabb. A driverek meg úgyis ott vannak a HP oldalán és visítozik ami hiányzik.
Ja, majd ha a felkiáltó jeles eszközöknél társprocesszort találsz, akkor a GPU driver hiányzik. /Én először napokig törpöltem, hogy vajon mi a bibi, mire ráleltem a megoldásra./ -
rekid
addikt
válasz
Velocity #13734 üzenetére
Googleban rekeresel hogy service manual és letudod tölteni hogyan szedd darabokra. Egyébként pucoláshoz nem kell sok mindent kiszedned. (Egy suritett levegos flakon jol jön
)
Win telepítés: Figyi tedd ujra a rendszert és csinálj egy bizt. másolatot. Vagy ghostal vagy hp programjával. Legközelebb csak előszeded és kész. Nem kell telepitgetned és kész. -
-
válasz
Velocity #13716 üzenetére
Szedd szét, és zsírozd újra a CPU és GPU, stb. hűtőtönköket, előtte pucold ki rendesen, ahogy az előttem szóló is írta. Sokkal jobb lesz utána. Ez a típus elég régi már, meg kell nézni, rendesen működik-e a ventillátora. Ha nagyon hangos vagy zörög, akkor érdemes a ventit kicserélni újra, mert egy rossz nem képes rendesen lehűteni a gépet.
Webcam kábele vagy csatlakozója érintkezési hibás ---> szerviz
távirányítóra megoldás: ENE CIR driver installálása
installáld fel rendesen a HP oldalán található MINDEN driverrel a gépet, a hibák amiket írtál, chipset és VGA driver hibák lehetnek.
Bluetooth drivert szerezd be ahhoz az eszközhöz, amit csatalkoztatni próbáltál BT-n.
Legjobb megoldás egy win7, de néhány driverre akkor is szükséged lesz.
-
Márky
tag
-
!wannabe
tag
válasz
Velocity #5451 üzenetére
Szerintem ez egyáltalán nem vacak emiatt nem kell aggódnod. Most én is ezen a notin pörgetem az agyam. Videokártya nem csúcskategória de ugye nem is kell annak lennie. Q3A amennyiben ez a Quake3-at jelenti az biztos elfut rajta
.
Milyen grafikai programokat használsz? Például Photoshop simán elmegy egy integrált VGA-s laptopon is ahogy tudom mivel az elsősorban nem a videokáryát eszi. Ha mondjuk Maya-ni szeretnél még arra is alkalmas szerintem.
Váram azért, hogy a többiek mit mondanak én is azért látogattam el elsősorban ebbe a topicba, hogy tájékozódjak erről a típusról szóval várom a hsz-eket
-
!wannabe
tag
válasz
Velocity #5449 üzenetére
Üdv!
Hihetetlen, pontosan ezt a modellt akartam le infózni veletek.
Egyébként ha Ubuntu-t tennék rá lenne gondom a driverekkel szerintetek?
Válaszokat, véleményeket előre is köszi!
P.s.: nincs 200eHUF a masina, szerintem elég jó konfig, a videokarit meg itt le csekkolhatod.
-
Velocity
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Asus Vivobook Pro 15 M6500q
- Eladó/HP ZBook 15 G3 /I7-6820HQ/16GB DDR4/VGA M1000M 2GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest