Új hozzászólás Aktív témák

• SeniorTilla

veterán

válasz spyduck #12890 üzenetére

Nem sérti az üzleti érdekeimet, nem hiszem, hogy a beírásaid alapján számottevő Pavilion vásárló átállna üzleti modellre. Aki ezeket a kijelentéseidet komolyan elhiszi, amiket írsz (pl. "a Pavilionok szarok", "A Pavilion DV5 meg olyan hangos és tüzes, h említésre sem méltó", stb), az elve nem konzumer modellt akar venni, és max. önigazolást lát bennük a döntésének helyességéről. A vevőim visszajelzéseiben is látni lehet, hogy elégedettek a gépekkel, ami főleg azért van, mert jó gépek. A HP-nál nem a Te elképzeléseid szerint gyártják a gépeket, szerencsére.

Az zavar, hogy sokszor valótlan dolgokat állítasz a Pavilion gépekről, amivel pont Te próbálsz megvezetni másokat. Mondj egy dolgot, amit én a Pavilionokról állítottam (és szerinted megpróbáltam vele másokat megvezetni), és nem igaz. Indítsunk itt erről egy vitát, ha akarod, állok elébe.

Ne mondj rólam hazugságokat, először inkább gondolkodj el azon, hogy te miket beszélsz. Azzal, hogy folyamatosan leszarozod a HP Pavilion modelljeit, a felhasználók többségének - akiknek ilyen van és elégedettek vele - szemében csak egy hazudozó fanatikus vagy.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés