- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
A Civicben úgy van, ha jól emlékszem, hogy van egy kiadó gomb, meg van egy load gomb. kép
Benyomod a load-ot, kattog kicsit, elkezd villogni a következő üres hely száma, ahol pedig van már lemez az világít, ahol nincs az meg nem. Ha nem a villogó következő üresre akarod betenni, megnyomsz egy számot, az kezd villogni, meg kattog kicsit, és akkor amit utána betolsz lemezt, arra a számú helyre teszi be.Kiadásnál ha csak megnyomod a gombot, akkor asszem a legutolsó aktívat adja ki automatikusan, tehát ha mondjuk eddig a 3-as ment, de te az 5-öst akarod kivenni/cserélni, akkor átváltsz az 5-ös lemezre, mintha azt kezdenéd játszani, és utána nyomsz rá a kidobóra. Akkor azt a számút dobja ki, és utána villog, hogy ugyanoda tudsz betenni másikat. 10 másodperc utána vagy visszahúzza ha nem nyúlsz hozzá, vagy ha kivetted de nem tettél be újat, csak elveszi a betöltés lehetőségét, kattog, és elindítja valamelyiket.
mod: neked A, B, C, vagy D típusú a hifi? [link]
Az A, B nem váltósak, a C, D igen. -
tboy93
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Hmm, én abban a hitben éltem, hogy benyeli mind a 6CD-t.
szerk: rákerestem neten, elvileg a premium sound systemmel járt olyan fej, ami egyben cd cáltó is
-
tboy93
nagyúr
Hogy a rákba vesz be a gyári fejegység az accordban több lemezt? Állítólag egyszerre 6 belemegy, de az első után nem kér többet...

-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
yodamester10
üzenetére
Sokat? Még nem is 2.4 es.
-
tboy93
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
válasz
nandow
üzenetére
Fent volt. El volt írva a címe és automatának volt hirdetve, de a képeken látszott hogy manuál, így felhívtam. A felszereltség is valami elegance-nak volt feltüntetve, ami ha jól tudom nem is létezett. Ezen kívül szimpi volt a hirdetés, nem voltak benne a standard fasságok (jéghideg klíma, koppanásmentes futómű stb.) csak a tények.
-
tboy93
nagyúr
Bejelentkezek ide is

2007 Accord 2.0 Comfort manuál, 128e km
majd írok bővebben, meg hétvégén rakok fel képeket, elöljáróban:
- kívül 1db 10cm-es mélyebb karc, meg egy hosszabb alig látható, 0 rozsda a kasztnin, kipufon van kicsi, végig garázsban lakott (munkahelyen is)
- új klíma kompr. új szervócső, új első tárcsa-betét, új hátsó betét, 16-ban kapott új téli-nyári michelin szettet, mondanom sem kell, hogy 6mm+ mind
- belül is patika, egyedül a könyöklő van picit megfakulva az elején, meg a tűsarkúval kibökte a gyári szőnyeget a nőci aki használta, bőrkormány is olyan mint ha szalonból hoztam volna kb...
- első 4 év márkaszerviz, utána független, de számlákkal igazolt
- gyertyák, szíj + szíjfeszítőtárcsa(?) volt cserélve nemrégOlajcsere kell, mert 1 éves az 1.500km-t futott 5w30 castrol, meg váltó olajat is ledobom, meg csíkoz az ablaktörlő lapát
Műszaki van még rajta 1.5 hónap, azt is el kell intéznem.Budáról hoztam egy 400nm-es garázsból, vele szemben 458 italia, mellette egy silvia meg egy dodge charger
Nőci 1 éve lerakta, lexus gs350h-t vett helyette.Húz mint a barom, nagyon tetszik.
-
lorcsi
veterán
becs nepper és a s2000-yt
nagyon durva egy gép..
jól értettem h 30.000 € volt az ára ? -
zolynet
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Simán elmegy még ugyanennyit.

Nemrég léptem át a 170ekm-t.
-
flegga92
senior tag
Elég hülyén van megcsinálva... Volt olyan kocsim, ahol benyomott gombbal csak a sofőr ablakát lehetett mozgatni, de a céges VW konszernes kocsikban lezárt állapotban a sofőr bármelyiket tudja kezelni, szerintem ez a normális.
Kp zár szívatott még meg hasonlóan. Nyomom a gombot, semmi... kulccsal zárja, minden átnézek. Nyitás gombot vette, zárást nem. Másik távirányító szintén. Majd kiderült, hogy nincs rendesen becsukva a csomiajtó, addig nem csukja be... -
Z0mbi
senior tag
-
ryger
aktív tag
Jo reggelit

Civic 7gen 3 ajtosban meghalt az ablakemelo az utas oldalon, egyik kapcsolo sem tudja mozgatni. Kezdtem a biztositekokkal, alig hozza ferheto helyen, kormany alatt
, nem is ertem miert oda kerult, na mindegy, ott mindegyik jo. Leszedtem a burkolatot az ajtorol, csatlakozok a helyukon, de nem tudtunk semmi aramot ki merni
Kozponti zar es tukor futes mukodik. Mit gondoltok, merre induljak a hiba keresesvel tovabb? 
-
flegga92
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Haver ex CR-V-jével is szépet művelt a nepper

A vevőnek az okmányirodában szóltak, hogy tudja, hogy ebben 500e km volt e. Nepper mosta kezeit, bírósági ügy is lett belőle. Szerencsére a hahu-s hirdetést tárolják és onnan ki lett kérve, hogy milyen óraállással lett hirdetve.
Szerencsére az enyém rendben van. Vicces látni, hogy valamelyik ex tulaj lefóliáztatta feketére motorháztetőt, hála az égnek hozzám már rendes színében jött.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Elkeserítő...

Ne is mond nincs ügyfélkapum héten csináltatok de nem merem lekérdezni vagy nem tudom akarom e se a motorom se az új Jazzt, mindkettő közel patika korukhoz mérve de na...

Ami elképeszt, hogy ezek az adatok bent vannak a rendszerben és senki semmit nem tesz, le se szarják műszakin nem tudom látják e ezt, de max a nepper tol egy 5-10 rugót és el is siklanak felette ezek szerint...

-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Itthon eladhatatlan akkor már rég...

Tudod autót 60-80 ezerrel, motort 30 ezerrel vesznek a magyarok....
-
szabonagyur
félisten
Na szomszéd Accord Type-S 2.4-ben max 2 hónap és megvan a fél millió km

-
aujjobba
addikt
Tíz éves fr-v inkább 1.8 benzinnel érdemes venni vagy a 2.2 dízel?
Hirdetnek dízeleket kb 200ezer km futással, meg van egy biztosan 150ezret futott 1.8 benzines a látókörben. -
tboy93
nagyúr
Hali! Szervo cső cserenel kifolyhat a szervo olaj?
vagy azt valahogy elotte leeresztik szepen? Állítólag lyukas volt a cső az accordon 2 honapja es annak a maradvanya latszik. Uj csovet kapott, az tuti, lattam. -
i-sti
senior tag
Igazad van. Bal oldalit kicseréltem, az izzótekercs már teljesen összevolt olvadva és a jobb oldali sincs sokkal jobb állapotban, de még húzom ameddig bírja.
Night Breaker Unlimited-et raktam bele, 110%.
Nem mertem bevállalni a lézert, a rövidebb élettartam miatt.
Szerintem ez is megteszi. -
i-sti
senior tag
Rövidfényem kiégett, rohamosan romlik el a Jazz.

Párban kell cserélni az izzókat? Vagy csak azt amelyik kiégett?
-
aujjobba
addikt
Nem akartam hirdetni, akkor máshogy kérdem.
Tudnátok segíteni mit érdemes nézni ha FR-V keresek?
A rozsdásodáson kívül.Elsősorban 1.8 benzines vagy a 2.2 dízel érdekel.
Ha tudtok jó állapotú eladó példányt a környéken (Dunakeszi, Budapest, Pest megye) privát üzenetben szívesen fogadom.
Köszönöm!
-
Qru
MODERÁTOR
Szakmai topikban még mindig tilos hirdetni (adás-vétel egyaránt).
-
ficere
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Inkább 1.8?
-
Hondacco
csendes tag
válasz
Shade45
üzenetére
Én Tőle vettem a 7.gen. 2.0 kombi Accordomat 1 éve. Rendben elmondott mindent,de persze keresni akar az autókon Ő is.A kocsi Olaszországból való,teljesen rozsdamentes és van hozzá szervizkönyv is.Mondjuk alapból cseréltettem a gumikat,mert gáz volt mind.Ami hiba a próbaúton kiderült azt rendben javíttatott, ahogyan megbeszéltük.Nem ezért az Accordért mentünk,de a másik kettő törve volt és nem akartam töröttet venni.Ezt előtte való nap hozták be és még elő sem volt készítve eladásra. Nem működött a jobb első ajtó közp.zárja és akadt a bal első ajtó elektromos ablaka.Az olasz műszakit írták át a magyar forgalmiba,de ezt így szokták.Mondjuk ezekkel a rossz gumikkal nem tudom,hogyan sikerült.Viszont működött az elektromos mozgatású csomi ajtó,de ahogy "lenni szokott" 2 hét múlva elromlott és cserélni kellett a mechanikát+elektronikát.Ezeket már én fizettem,mert ilyenért szerintem nem lehet visszavinni egy tizenéves használt kocsit.Én egy kicsit jobb kommunikációt vártam,de végül is nem társalkodó,hanem nepper.Vittem a kocsit átvizsgálásra márkaszervibe,meg nézték a központi számítógép rendszerben is,szerencsére benne van a kocsi,így a kilométeróra állását valósnak mondhatjuk. Leszedettem szinte az összes műanyagot,meglett mérve festékréteg mérővel, fényezve volt két eleme,de 200 mikront mértek rajtuk,szóval csak javítva volt.Elvittem motordiagnosztikára,futóműveshez és minden rendben volt.A Gödöllői kormányhivataltól kikértem az összes kocsira vonatkozó okmányt,mivel mindent ott intézetek.Nekem semmi dolgom nem volt, "csak" fizetni kellett. Egy forintot nem engedett.Szóval szerintem jó vásárt csináltam,mert törve nem volt,a motor,váltó, futómű,kormánymű jó,rozsda nincs,a NAVI-tól kezdve minden kütyü működik, a légkondi is.A bőr nincs kirepedezve, az ülés nincs kiülve. Míg a kocsira vártam(papírmunka,kozmetika,szerviz) meghalt az akksi,de vett bele egy újat.Azért vittem ennyi helyre átvizsgáltatni,mert a tv. szerint, az eladástól számított 6 hónapon belüli hibát,a tv. úgy veszi,hogy az már az eladáskor is meg volt.Azóta csináltattam a nyár végén egy alváz-és üregvédelmet(51 db.kép).Szerintem az ismertsége miatt sem teheti meg,hogy átvág,meg szerintem nem is olyan.Azért Ő is egy kereskedő, mindent ellenőrizni kell!Teszek fel pár képet a kocsiról.

-
kacsaesokos
tag
válasz
Shade45
üzenetére
Amikor én vettem (tavaly nyáron) akkor nála is megnéztem egy Jazzt, magabiztos nagyon a csávó, de ő is egy kereskedő aki profitot akar maximalizálni, külföldről behozott a legtöbb - véleményem szerint összes -autója, ami tényleg kiemeli a többi közül, hogy korrekt módon megmutatta hol volt megtörve az autó, képekkel dokumentálva a javítást is (a törésről a hirdetésbe egy szó sem volt).
Én végül magánszemélytől vettem, valamint ragaszkodtam a magyar forgalomba helyezésű autóhoz is, nem volt könnyű dolgom
A többi kereskedőnél ahol megfordultam túlárazott, sokszor rozsdás, állapotukhoz képest eléggé túl árazott autókat találtam csak

-
Qru
MODERÁTOR
Nan Jazz levizsgázott. A váltószimeringnél bal oldalon van egy kis könnyezés, nem bukott meg miatta de mondták, hogy cseréltessem ki. És így is lesz.

mod:
Shade45: Nincs személyes tapasztalat de rosszat még nem hallottam/olvastam róla sehol.
-
Shade45
senior tag
2. generációs (2009-) Honda Jazz vásárlását tervezem. Tudnátok ajánlani megbízható kereskedőt, ahol érdemes autók után nézelődni?
-
BlacKSouL
addikt
Használ itt valaki ilyet?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
hülyegyerek
üzenetére
A TPMS-t? Még bírja az elem benne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
realist
őstag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Kösz, ez remek hír!

Télire 16"-os lemez felni felmegy rá? ha igen akkor milyen kerék mérettel és hol érdemes használt lemez felnire vadászni?

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
hülyegyerek
üzenetére
De jó nektek, nekem a Subaruban aktív van, 67 USD darabaja a gyárinak.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Igen a Civicben ugy tudom aktiv van. De vannak itt G10 tulajok, majd ok nyilatkoznak.
-
realist
őstag
10. generációs civic-ben TPMS szenzor van vagy ABS jeladó alapján kalkulálja a gumi nyomás változást?
-
Quqesz
nagyúr
Boldog Honda-s Új Évet!🍾🥂
-
i-sti
senior tag
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
Ez az év sem fejeződött be kisebb baleset nélkül:
Japán acélfelni vs high quality kátyú => 0:1Szerencsére felni és gumi is menthető volt, 3500 fájt ez a kis mutatvány.
Minden topik lakónak Happy New Year és sok ezer balesetmentes km jövőre is,

és#csaka0w20
-
Hondacco
csendes tag
Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Nektek!

-
MikaVejneGI
aktív tag
Minden kedves Honda tulajdonos fórum társamnak, kívánok balesetmentes boldog új évet.
-
slaughter
újonc
Sziasztok!
Egy megbízható szerelőre lenne szükségem Budapest környékén, mert a Hondám sajnos kicsit rakoncátlankodik. Itt a fórumon olvastam az ajánlott szerelők résznél Tóth Imre nevét. Valaki tudna elérhetőséget adni hozzá?Előre is Köszönöm. Üdv.
-
sugarforce
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
08as civicemen is a gyari van, nem volt meg cserelve rajta a lapat, csak a gumik, eddig nem volt baja.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Márkaszervizben lehet venni csak gumit, illetve Zsemito-ról is lehet rendelni.
Sajna City nincs a listájukban, így magamnak Valeo Compact Revolution-t vettem, de már bánom, hogy nem gyárit, hülyén is áll, meg hangosabb is. Ha nagyon esik, akkor mondjuk hibátlan. Illetve felkentem valami áruházas víztaszító vackot, na az nagyon bevált, 70km/h fölött már annyira pergett a víz, hogy tényleg nem kellett törölni. -
Peter.70
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezt tőlem kérdezed?
Még gyári van rajta, legalábbis én nem cseréltem még -
szabonagyur
félisten
válasz
sugarforce
üzenetére
Meglátjuk kolléga mit mond, meglepne a gyári törlő a 08-as Jazzen

-
sugarforce
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Homasitanal vettem a gumit ra.
Nem nagy szorakozas, 10 perc vt az egesz es legalabb a gyari lapaton van uj gumi, ami kicsit jobban illik a kocsihoz mint barmelyik random.
Raadasul a lapat jo allapotban van, nem repedezett nem tort el stb. egy random lapat eseteben en se biztos hogy szorakoznek vele, a gyari nekem megert ennyi energiat. -
szabonagyur
félisten
válasz
sugarforce
üzenetére
És gumit hol vettél rá? Mert ugye ez is kérdés volt hol lehet venni és gumit venni rá nem biztos, hogy egyszerűbb, mint megvenni a lapátot valahol.
Én tuti nem szórakoznék a lapát leszedéssel stb. főleg hogy ahogy kint van a lapát és éri az idő eléggé könnyen el is törik ha le akarod szerelni addig a lapátpo. -
sugarforce
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
A civicen nagyjabol 10 perc vt gumit cserelni a lapatokban.
-
Peter.70
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Gyakorlatilag bármilyen jó hozzá? Csak a méretre kell figyelnem?
A flexibilis lapátot bele tudom tenni a jelenlegi keretbe?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Jazz hez hol tudok venni első ablaktörlő lapátot? Vagy elég csak gumit venni, és lehet cserélni?
-
ati888
senior tag
Hello!
Úgy néz ki megadta magát az akkumulátorom 4 évesen.

2014. Cr-v, 1,6d. VARTA 70Ah/620A startstop van benne. Milyenre érdemes cserélni, van valami ajánlott márka vagy vegyek ugyan ilyet?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Halas koszonetem nektek, tovabbi szep napot!
Kozponti zar es tukor futes mukodik. Mit gondoltok, merre induljak a hiba keresesvel tovabb?