Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
-
flegga92
senior tag
válasz dugynok #56102 üzenetére
Lehet hozzá kapni gyári javító szettet, pár ezeredes, de sajnos ideiglenes megoldás, fél-1 évet bír.
Ha nem szoktad az ülés magasságot állítani itt egy jó leírás képekkel. FB csoportban olvastam, hogy valaki megcsinálta, de a magasság állítás nem megy ezek után, viszont több éve nem lötyög az ülés. Nekem is tervben van ezt megcsinálni, még a legalacsonyabb is magas nekem
Ha nekifogsz el ne felejtsd levenni az akku sarut, mielőtt széthúzod az ülés alatt a légzsák csatiját, sőt 5 percet érdemes várni utána. Fáj ha az arcodba pukkan és drága is lesz a javításSzerk:
Videó gyári javító szettel, cikkszámot is látsz hozzá ha e mellett döntesz.
[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
válasz dugynok #56267 üzenetére
Nálam is nehézkes kicsit a dolog...
Kb. harmadjára hívtam, legutoljára két hete, hogy egyeztessünk időpontot egy nagyobb szervizre. Legelőször azt hiszem júliusban kerestem, hogy majd valamikor ősszel ejtsük meg a dolgot. De nem jutottunk előre időpont tekintetében...
Mostanában viszont szabin lesz, vagy már lehet azon is van.
Egyébként én is kivárom, mert a munkája megbízható, és ez a mai világban sokat ér... -
BigBlackDog
veterán
válasz dugynok #57716 üzenetére
Érdekességképpen rákerestem, találtam az oldalukon egy képet egy korábbi alvázvédelmezett autóról. Mennyire természetes, hogy ennyire kapott a rugó és a lengéscsillapító is az anyagból? A lengéscsillapító becsúszószárának gondolom nem tesz jó, ha rákerül egy réteg alvázvédő (megemelt állapotban nem mindig szokta teljes mértékben takarni a porvédő, legalábbis nálam).
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz dugynok #60900 üzenetére
Azért a 7gen szerintem még más tészta. Nekem 8gen volt 1.8-as motorral, ami nehezebb is emlékeim szerint és szvsz a motor is jobban fojtva van. De ezzel a motorral azért normálisan használható volt pályán is. Az 1.4 is elmegy, de úgy gondolom, hogy annál már azért "türelmesebbnek" kell lenni.
-
buherka
addikt
válasz dugynok #61520 üzenetére
Igen levettem. De ismét írom, hogy nem lehet csak ha forgatod a karmantyúkkal.
(#61521)szabonagyur
Kösz az építő jellegű hozzászólást. Szereltem már féket. Azért kérdeztem itt rá hogy mással is vissza lehet nyomni a dugattyút. Lehet hogy nem vagyok autószerelő, de már kész van és tökéletesen működik...csak a Te kedvedért még fényképet is csinálok róla.
Megnézném azt az autó szerelőt aki fullra kitakarítja az egész féknyerget, átzsírozza, kipucolja stb. Szarnak bele...[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
veterán
válasz dugynok #62603 üzenetére
Szerencsére alvázszám alapján az én Hondám nem érintett, ebben nem Takata légzsák van.
Amúgy az ilyesmit én mindig telefonon intézem. Vagy személyesen. Telefonon akkor, ha messze van az adott hely, ahová menni akarok. Élőben kérdezek, a másik fél válaszol és azonnal megkapom, amit akarok. Ez az online dolog szép és jó, csak haszontalan. Számtalan esetben derült ki az életemben korábban, hogy az élő az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Call of Duty: Black Ops 6
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Suzuki topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét