Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16042) cocka válasza RR-13 (#15997) üzenetére


cocka
veterán

Az első kép jól jött volna.

ha elérhetővé tennének 0 Ft-os számlacsomagot, akkor nagyon sokat beszélnénk róluk is.

Vagy olyat, ami a többihez képest relatíve olcsó és cserében nem kell még pl. utalási díjakkal gyökölni. Jó példa erre: CIB online számlacsomag LOL

Szerintem ma csak az lehet versenyképes, ami vagy kis havi díjért cserébe biztosít szinte mindent ingyen vagy 0 Ft-os havi díjért cserébe minimális díja van mindennek.

Olyan csomagot is láttam már más banknál, hogy elkérik az irdatlan mennyiségű havi jóváírást és még a tranzakciók díját is terhelik, bár kevesebbért. Nevetséges. Ha elvárnak havi 400 bejövőt, alapvető elvárás lehetne, hogy akkor ne kelljen a tranzakciókért egyesével fizetni.

Milyen átütő ereje kellene, hogy legyen, nem is értem...

Szerintem elég átütő ereje van, főleg hogy alig van alternatívája, mivel a facebook térnyerésével azelőtt több évig sikeresen működő fórumok döntöttek a törülköző beadása mellett. (pl. hwsw)
Most kb. három értelmes maradt (legalábbis amiről tudok): ez (rokon honlapokat ne vegyük ide vagyis azokkal együtt ez egynek számít), az index fórum, meg a hup.hu. Tud még valaki másikat? :D

István89:

Van 0 Ft-os (becsületkassza) számlacsomag, de viszont az utalás elég drága náluk.

Vettem észre. Kb. 20 000-ig éri meg az csak 0.169%, utána meg irreális. Meg másodlagos számlának sem jó, mert minimál egyenleget várnak el. Az hiába csak 1000 Ft, de ha legalább annyinak állandóan jelen kell lenni a számlán az olyan, mintha 1000 lenne a havi díj. Le éppen nem vonják, de ha nincs ugyanúgy óbégatnak, mint a havi díj esetén. A másik poén a havonta vont bankkártya díj. Tehát kapásból kb. 4000 Ft-ot kell éves szinten befizetni rá, amihez jobb ha nem nyúlsz hozzá, ha nem akarsz kényszerhitelkamatot.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.