- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
Berlini magyar barátok rám bíztak egy nagyon furcsán összeválogatott és összerakott office gépet, hogy szedjem kicsit rendbe. Ez sikerült:
7 év után kinyitni egy gépet hasonló lehet ahhoz, ahogy Howard Carter belépett Tutanhamon sírjába. Csípte is a szemem a por.
Pér óra szöszölés után ez lett belőle:
A konfig egyébként elég overkill lehetett 2017-ben office jellegű tevékenységrede szó se róla, a ház típusa, mérete és a hűtés sem a megfelelő kategória, de legalább minőség.
Asus H270 Pro
i5 7500
2 x 4 GB Corsair DDR4 2400Mhz
256gb Sasung 960 Evo (HD Sentinel 93%)
1 TB HDD Seagate Barracuda (krepeg mint nagyapám biciklije, de a HD Sentinel 100%-ot ír rá.) -
pandras83
őstag
válasz
Rottweiler89 #73857 üzenetére
Sokkal szebb az egész, nagyon baba lett! A jobb felső venti szándékosan van fordítva, hogy levegőt toljon befelé?
-
pandras83
őstag
"rate my setup" -
pandras83
őstag
Láttam egy build videót hasonló elrendezéssel (air cooling only), ahol az illető füsttel mutatta meg a légáramlást, ebből indultam ki, ott csak 1db 140-es volt a cpu felett pontosan. Gyanítom hogy az elől lévő fenti 140-es feleslegesen dolgozna, mert ami friss luftot beszívna, azt rögtön tolná ki felfelé egy esetleges harmadik 120-as top. Szóval egyelőre marad ez az elrendezés, így is messze felülmúlja az elvárásaim.
Úgy tervezem, hogy amíg létezik ATX szabvány, addig marad ez a ház.
Az átszerelés előtt izzadt a kezem, túl akartam lenni rajta, aztán a végére érve legszívesebben kezdtem volna elölről, annyira jól szerelhető. -
pandras83
őstag
Hi All
Zalman Z3-ból költöztettem át nemrég a pakkot ebbe a Lian Li O11 Air Mini-be és hát "az ég és föld" halovány közhely ide.
gpu: 64 C max ( -3 C javulás)
cpu: 60 max (-5 C javulás)
Lesz még kábelfésülgetés a 24 pin-es csatin mindenképp meg talán sárga fényű ventik a fenti két 120-as helyett. Élmény volt átszerelni, elsőre indult is. Nincs túl sok gyakorlatom, emiatt különösen jó mert eléggé lámabiztos a ház. Nagyon ajánlott vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W