Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Corsair 800D házam plexi oldallapjába szeretnék vágni egy 20-24cm-es ventinek helyet.
Valaki csinált már ilyet?Mivel mégse vizezem a VGA-t így kellene hogy oldalról kapja az ívet a kártya + az alaplap.
Van aki esetleg vállal ilyesmit? Mert nincs hozzá semmilyen eszközöm.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz KAMELOT #47378 üzenetére
Ref. 780 Ti-nek 83 fok a target tempje, a boost-ot és a venti fordulatot is ennek fényében szabályozza. Mivel a hő távozik hátul, így engem nem zavar. 75 fok egy ilyen kártyánál, ref. hűtéssel már hűvösnek számít és komoly hanggal jár. Főleg ha mellette tartja a max boostot.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz hszilard666 #46623 üzenetére
Gyönyörű!!
H100i + 780 Ti is stimmel
Milyen a ház? Ha légnél maradok akkor komolyan elgondolkozok egy kisebb, szellősebb házon. 800D-be meg beköltözik a kutyám
-
Motion_Blur
félisten
válasz Howkeddlee #45397 üzenetére
Ez mekkora kép!
-
Motion_Blur
félisten
válasz hszilard666 #45068 üzenetére
Dehogyis.. én Noctuaról váltottam H100i-re
-
Motion_Blur
félisten
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #35977 üzenetére
Corsair 500R -> 800D:
(a képek jobb klikk, megjelenítéssel nagyíthatóak)
-
Motion_Blur
félisten
Nekem eddig egy Noctua NH-U12P hűtésem volt, amihez képest kb. 8-10 fokkal jobb a H100i úgy, hogy fix 900rpm-en forognak a ventik, míg a léghűtésen majdnem fullon forogtak a ventik mivel 60 fokot állítottam be target-nek BIOS-ban, de nem tudta tartani. Ehhez képest a H100i: [link]
15K-ért nem gondolom hogy lehet kapni olyan hűtést ami ennek a teljesítménynek a közelébe érne
-
Motion_Blur
félisten
Ígérem hogy le fogom szedni amint időm lesz rá!
-
Motion_Blur
félisten
válasz Moddingboy #35266 üzenetére
Köszi, Tőled triplán jól esik a dícséret
N_A_S mester hogy tüntette el ennyire nyomtalanul?
Gari így nem veszik el ugye?Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
És ha visszaraknám a gyári Noctua-kat + hátra a gyári fekete Corsair-t? Annyi ventim van már hogy nem akarnék többet venni
egyébként marha szépek és gondolom jók is az általad linkelt légkavarók is
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz radi8tor #35253 üzenetére
Jaja, igazából feleslegesek is mert csak 50%-on járatom őket. Valamire le kéne cserélni őket, amik színben és minőségben is mennek a házhoz.
mod: azok fehérek, csak a mobilos kamera ennyit tud!
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz sestertius #32411 üzenetére
Kinézetre és teljesítményre is odab*sz
-
Motion_Blur
félisten
válasz peetmaster #30396 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz szab.tam #29666 üzenetére
Látom nem egy húron pendülünk
Mondjuk a LED-ek nekem se kellenének, aúgy mindegyik LED-es venti lefele 'néz', ezért a zárt házból alig szűrődik ki fény. A hang meg nem zavar, minden venti full-on megy és teszik a dolgukat.
Proci 4.2-n 31-35 fokos, videokártya VRM 27 fokos, GPU 29
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz Tothgera30 #29535 üzenetére
"a TX850 üt egy Codegányban"
hát nem kicsit respect a festésért
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Guru3D Rig of the Month - April 2011
Na ez aztán home-made rendesen
-
Motion_Blur
félisten
válasz tupacamaru #28321 üzenetére
De durva
-
Motion_Blur
félisten
tupacamaru: kinek ártott az a táp?
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz sestertius #28197 üzenetére
Ott az alaplapom!
Én azt hittem hogy sokkal jobban rá fog lógni a memóriákra. 2. slotba simán lehet rakni magas ramot is ahogy elnézem.
-
Motion_Blur
félisten
válasz urbanjozsi #27961 üzenetére
Nem semmi meló! A végeredmény is gyönyörű lett
-
Motion_Blur
félisten
válasz Recon666 #27559 üzenetére
Szép munka!
Én úgy döntöttem hogy nem állok neki magam, elviszem egy szakihoz (itt PH!-n belül természetesen). Nagyon jók a referenciái és nem véletlenül kb. 1 hét kell a melóhoz. Úgyhogy 1-2 héten belül nekem is kifeketedik a CM 690 belseje + valszeg lesz egyedi plexi oldallap is
-
Motion_Blur
félisten
válasz albert8 #27509 üzenetére
Jólvanna
Átmeneti megoldásként felülre száműztem 2db 12-es kék ledes ventit, mindenhol feketék lesznek amint el tudom dönteni hogy mit vegyek. Egyébként elöl alapból bent van egy szintén kék ledes 12-es, annak is mennie kell...sestercius: annyi bizony
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz sestertius #27501 üzenetére
Köszi!
Ahogy nézem a topikjában, ő fekete 'selyem' festéket használt.
Megnézem holnap a szakinál, tud-e adni.(#27506): kell, főleg 4.4-en
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz B4l!nt #27499 üzenetére
Most nincs fényképezőm, de telefonnal próbálok majd nyomni 1-2 képet holnap. Az a baj, hogy a házam nem fekete belül. Ezen akarok most segíteni, a megfelelő festéket keresem. Ha valakinek van ötlete szívesen veszem. A lényeg hogy magam akarom megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest