- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Floyd80 #74705 üzenetére
Az élek le vannak kerekítve, ez márkás ház. De tény hogy voltak olyanok amelyek élesek voltak. Meg persze ez van vagy 20-30 kiló így. 1mm acél amely vissza van hajtva több helyen is.
A Corsair H100-ast felújítottam, takaríta és útántölve. Valóban eléggé régi, még az AMD X6-osomon volt de ammedig működik én nem selejtezem ki. Pontosabban a venti szabályzása már nem jó de azt a lap is tudja kezelni.duronx
AMD Ryzen 7 9800X3D + Corsair H100 // Asrock B650 PG // 2x16GB Puskill DDR5 6400 // Sapphire 7900XT 20GB Nitro+ // Superflower Platinum 750w // Samsung PM9A1 1TB + 2x Samsung PM981 500GB + Samsung Evo 860 500gb + Kingston HyperX 480Gb // Logitech G400 // IBM M122 // HP ZR30W
Lesz még hozzá még egy ugyan ilyen ramkit.
Windowst vennem kell rá, akár mit csinálok nem aktiválja be de most valamiért a másik gépemet sem pedig win7 kulcsom van 10-esre upgradelve ami elvileg 11-esnek is jónak kellene lennie. -
-
sinya85
senior tag
válasz
Floyd80 #73334 üzenetére
de miért nem azt mutatod, hogy a te gépedben, hogy állt
bocsánat félre értettem, a kártyát vetted tőle.
amugy a tartó is jó abból a szempontból hogy nem kell farigycsálni a házon a monitorkábel miatt mert mágneses és oda rakod ahová akarod, dönthető ha jol emlékszem 60tól 90 fokig. -
jokeph
nagyúr
válasz
Floyd80 #72124 üzenetére
Sokaknak volt az akkoriban ('80-as vége/90-es eleje +/-), nekem a TVC-hez volt kötődésem, '84-ben már iskolatársamén csapattuk.
PC csak 2000-ben lett, meg azóta is foylamatosan.Jelen projectek (jobbra a garázsgép, balra a retro benchpad, aktuálisban X79-es cucc, jelen pillanatban s775 VIA 880PT combó Asrock lap, DDR/DDR2, AGP/pci-e), itt ép egy Zotac GeForce 6200 PCI VGA van benne.
Garázsgépről több:10+ éves Antec házikó, ez nem a végleges kecó, csak kellett hirtelen valami.
Cserélni fogom, még nem álmodtam meg hogy mifélére. Egy dolog biztos, hogy full ATX lapnak el kell benne férnie normálisan, nem kicentizve.
-
Speedy007
őstag
válasz
Floyd80 #71866 üzenetére
jó lesz az átlászó is. Küldöm a VGA-t garanciáztatni mert nyafog a tekercs valamint nem jó az A-RGB vezérlője a Trixx programba integrálttal működik de ha kiválasztom az hogy külső program vezérelje nem hajlandó működni kábel hibát kizárt mert a CPU hűtőhöz mellékelt A-RGB vezérlőre sem reagál illetve amit a házhoz lehetet venni arra sem
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Floyd80 #71825 üzenetére
Ha simán rakod be azt a karit ,sztem sokkal jobban illik bele.
Ha világít (fehéren) vagy ha kikapcsolod rajta az rgb-t akkor is egy fehér csík lesz rajta.Én is beletudnám rakni a házamba ebben a pozícióba a kártyát csak vlsznleg pont ugyanígy járnék ,annyira nem illene a képbe.
Am b@szo kucko ,gratula neked is -
szabeska
addikt
válasz
Floyd80 #71004 üzenetére
Évek óta nem lehet kapni az általam régebben használt Krylon matt fehér álcafestéket, ami tökéletes volt, fél óra száradás és iszonyú strapabíró, így maradt a sima akrilfesték 1800-ért háztartási boltból. Ha normális, pl öntisztító fej van rajta, akkor nem kéne fröcsögnie. Por, szél, hosszú száradási idő, megfelelő "fellógatás" damillal, vékony rétegek, eléggé macera így szépre megcsinálni sajnos. Ja, elvileg 120 fokig ez is hőálló.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Floyd80 #70887 üzenetére
Köszi.
Direkt nem kijelzőset vettem, nálam a földön van a gép és AB is csak a háttérben fut, nem szeretem már nézegetni Rivatunerrel sem az értékeket. Egyszer beállítok mindent és kész.
Jól néz ki, de ilyenek nem mozgatják a fantáziámat, csak nektek mutogatom, nem kiállításra lesz. -
válasz
Floyd80 #70793 üzenetére
Adattárolóból sohasem elég
Habár, mióta netflix-ezem,(ncore)és lusta vagyok bicajos dascam videókat gyártani, azóta lassaban fogy a tárhelyEzek most WD42PURZ Hdd-k, előtte WD40PURZ (korábbi verzió, kevesebb cache) winchestereim voltak és azokat halkabbnak hallottam, írás/olvasás alatt mindeképpen.
Nekem egyszer az az álmom, hogy lesz egy olyan "márkahű" gépem, mint a tied
Nem, ilyen szedett,vedett mindenféléből összerakott -
válasz
Floyd80 #70640 üzenetére
Napok óta azon agyalok, hogy milyen irányba menjek.
Nagyon szeretem az NZXT aio-t, szeretem az NZXT CAM-ot és a szívem egyik része húz a h7 elite irányába.A másik vonal a Corsair eleganciája.. De a végén, lehet az ár-érték győztes P600S lesz a befutó..
Végülis úgy döntöttem, adok magamnak időt, átgondolni rendesen.
A push pull-t meg megcsinálom addig, rendeltem 3db arctic slim 12-est, azzal menni fog -
jokeph
nagyúr
válasz
Floyd80 #70635 üzenetére
Bízzunk benne, hogy nem fogy el alóla.
Nálam GTX 1070 a "zuzó" VGA, egyelőre, szépen korosodik, nekem elég amit tud.
Lehet a kövi csak újabb lesz, de nem feltétlen erősebb, a jelenlegi cím nem igényel bivaly VGA-t, és csak a DX9 képesség számít, 4K-ban is elég. Ha lesz RTX 4050 szerű valami, valami ilyesfélét tudok elképzelni utódnak, jelenleg egy RTX 3060 Ti is bőven kiszolgálna, sőt egy GTX 1660 Super/Ti is, még az ezeken lévő 6 GB VRAM is elég lenne 4K-n is. (FHD-n a GTX 8GB VRAM-jából 3-4 GB között húz be huzamosabb játékidő közben).40 venti ?
Az oszt igen !Gépem hátulja:
Nem olyan katonás mint a tiéd.
Rendhagyó PSU, Seasonic Prime Connect SSR-750FA, elől csak a megszokott "téglatest" van, minden más itt van hátul.
Tápot ritkán veszek, de ha mégis, akkor valami zúzósat. -
Floyd80
addikt
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Floyd80 #70600 üzenetére
Nagyon méregetni még nem volt időm és kedvem. Annyira azért nincs közel a kártyához.
Van menet a ventilátor lefogatásnak, igaz nem jár hozzá csavar, ezt írják is a gyári oldalon.
Csak a külső furatokban fogattam meg, elég szűkös a hely, ha már bent az alaplap. Összeszereléskor még nem volt nálam minden alkatrész. -
Floyd80
addikt
válasz
Floyd80 #70275 üzenetére
Költözés. Szellőzés meg szerelhetőség miatt váltottam (H700 - H7 Flow). A teljesen mesh előlap és tető valóban sokat számít, jó pár fokkal hűvösebb lett, főleg a VGA.
Szerettem a H700-at, de szerelni, tisztítani rémálom volt, ez egy óriási plusz pont, hogy minden oldalát pikk-pakk le lehet kapni és nem kell letépni és hanyatt esni, az üveg is két pillanat és nem négy csavar. A többit majd a másik topikba.
A fehérnél kérdés mi lesz a sötét elemekkel, a fekete radiátor kicsit sok oda, de még egy fehér AIO-t nem fogok venni dupla áron, majd lefújom matt fehérre ha jobb idő lesz + fehér AIO sleeve, a pumpa meg úgy se látszik.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Floyd80 #69433 üzenetére
Szeretek veszélyesen élni.
Ugyanakkor nem sutázok, amúgy KV kis tejjel, a csavarhuzó meg VGA támasz a Sapphire HD3870-hez.nForce déli híd: nForce 2-n többnyire nincs is, nForce3-on határesetes, nForce4-en (mint a lap is) kötelező hogy legyen és működjön is, azok szerettek megsülni.
-
válasz
Floyd80 #68511 üzenetére
Igen adapteres lesz a megoldás, csak annyira átgondolatlan a csatlakozófejek elrendezése a z490i msi-n hogy még nem vettem rá magam, hogy újra hozzányúljak.
Egyébként ez nem i-szériás ház, hanem sima h210, led-elosznó nélkül. Annyira nem tetszett a gyári nzxt ledszalag "bedobálása" a h210i-be, hogy úgy voltam vele, ha ledezni akarok majd az alaplapról megfuttatok később egy címezhető szalagot.
A zsugorfóliázás sem rossz, de nehéz úgy rámelegíteni, hogy a téglalap alapú csatiból ne lógjon ki a színes kábel a tövénél.
A VGA marad egyelőre undervoltolva, így 68fok a csúcs. Arra valószínűleg egy kis noctua venti lesz a megoldás az itx táp felé.. pcpartpickeren néhányan 4-5 fokot nyertek vele.
-
válasz
Floyd80 #68507 üzenetére
Kikészít az az egyetlen színes kábel, de összeszerelésnél pont nem volt alternatíva..
Novemberben raktam össze, minimális port szedett fel azóta a hátsó exhaust venti, + a videókártya backplate-ről töröltem le valamennyit még, úgyhogy nem vészes.
Nehéz jól belőni, mert elég komoly hézagproblémák vannak az NZXT házon, az oldalüveg pl simán eláll 2-3mm-t elölről nézve.Néhán nap tesztelgetés után viszont hőfokban rengeteget segített a +2 venti. A 10600k 5Ghz-en még prime 95-alatt is megáll 86 fokon. (korábban ez 95 körül volt)
Nem hagyta a fantáziámat, hogy milyen lehet egy 280mm-es x63 aio ugyanebben a setupban, de annyira aránytalannak tűnik, hogy inkább ezt az utat választottam.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Kobe
veterán
-
Vasshammer
tag
válasz
Floyd80 #66927 üzenetére
Akkor lehet, hogy csak a radiátor fogra fel az eddig akadálytalanul áramló levegőt, de a hőfok emelkedett. Mindenesetre nekem nem tetszett a dolog.
Backplate: le kéne méretezni a hátlapját és egy jó cnc-s ismerős megcsinálja neked aluból
Ha kell, akkor nekem most úgyis kinn van, leméretezhetem, kinyomtatom és meglátom passzol-e, aztán átküldöm az stl fájlt. -
Floyd80
addikt
válasz
Floyd80 #66927 üzenetére
https://www.coldzero.eu/backplates-gallery
Ezt ismeri valaki, megbízható?
-
Vasshammer
tag
válasz
Floyd80 #66925 üzenetére
a gainward marad családon belül, feleségem gépét is fejlesztjük; abba megy majd. Egy RX 580-ast fog leváltani, ami megy majd eladásra. Eddig 900p-be osztotta a fejeseket rainbow sixben, de most kapott egy Acer Nitro-t, amihez bizony jobb VGA is dukál; és hát, így magam is könnyebben ajándékoztam meg egy superrel
. Így a különbözet a fehérnek az ára
A házváltás oka, hogy a M-ben az x62 csak előre fért el, amihez szét kellett bombáznom a hdd kereteket is. És a "meleg" levegőt a házon belülre fújta, ami nem tetszett. A korábban 60 fokot nem átlépő Phoenix pedig néha már bekacsintott 62-63-ra is. -
-
mihione
őstag
-
Floyd80
addikt
válasz
Floyd80 #66194 üzenetére
Úgy néz ki, mégis be lehet tolni ebbe egy fehér G12-őt ide, csak barkácsolni kell.
A GW 2060 nyák rénézésre ugyanaz mint a Zotac 2070.
Egy olcsóbb víz kellene még, ami kompatibils, Antec H20 pl. 17-ért is van.. VGA-ra elég a 120-as víz? Eredményt is szeretnék, ilyen 60 fok alá menni.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Floyd80 #65859 üzenetére
Köszi !
A hasznos infókat, szerintem rajtam kívül és Palfitomon , mindenki szereti az Nzxt minőséget
Jó hallani a ventikről ,hogy nem egyből kell őket cserélni a hangjuk miatt . Ahogy nézem a BQ. Pure rock hütőm simán elfog férni benne
Szétszedés viszonylag könnyen ment, bár az elejét erősen ellen kell tartani
Erről csak ez jut eszembe
... Akár hányszor megnézem, mindannyiszor, majd be csinálok a röhögéstől
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Tőzsde és gazdaság
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Autós topik
- Formula-1
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest