Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Na még két dolog:
photoshop/képkivágás ügyben esetleg engem is lehet keresni (képkivágós referencia nincs (nem is értem...), csak három címlap: 1, 2, 3)
Wyll - helyettes PS-felelős
Jelzem, a '86-os születésemmel (ez jelenleg 23 éve volt) én a vének tanácsát erősítem.
Amúgy nagyon érdekes fejezete az internetológiának, mikor kiderül, hogy kik vannak az egyes nick-ek mögött...
-
törölt tag
Minek 1024x768? Szerintem nem kell akkora. Szerintem az is elront egy képet, hogy akkora mint egy monitor... Nem nagyzolás, de szerintem kb. akkora képek kellenének, mint az én gépemnél. 600x600 körüliek, és kb. ugyanakkora legyen az összes. Felesleges részletek nem kellenek, PS-el ki kell vágni nagyjából, keretet neki, méretezés, azt csumi.

aero: Ügyesen megcsináltad a képet, jó lesz az oldal.
Így, hogy a másik oldalon ott van az ALBUM felirat, már nem is olyan csúnyácska az a PH-s rész, így tényleg jó.
beteg: Köszi, riszpekt!

-
Zájec
veterán
"fémre milyen festék a megfelelő, nem tudjátok?
Olajos zománc, vagy vízbázisú? Vagy valami más?"amiket felsoroltál , nem igazán javasoltak...
inkább valami nitros akryl alapu festék kell.. és hozzá természetesen akryl lakk is...
egy két jótanács ha festésröl van szó :: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

inkább valami nitros akryl alapu festék kell.. és hozzá természetesen akryl lakk is...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)