- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemon09
őstag
válasz
Motion_Blur #8199 üzenetére
Nem is kicsit gonosz.
-
syC
addikt
válasz
sniper elite #8197 üzenetére
X58-as lapba nem dukálna egy 3-way gtx280?
-
syC
addikt
válasz
sniper elite #8195 üzenetére
ha leírom 750-szer hogy "k" , nekem adod ?
-
sniper elite
senior tag
válasz
Nyugdíjas #8192 üzenetére
Majd meglesz még csinálva a kábel köteg, adtak a házhoz speciális kis összefogókat, gyári hűtő meg azért van rajta mert nem tudtam rendelni eddig rendes hozzávalót, amúgy nagyon jó kis hűtő, nem tudom mi a baja vele sok embernek, miért kéne fél méteres agyon hőcsövezett rondaságokat rá rakni, amitől az oldalsó venti se férne rá!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
sniper elite #8188 üzenetére
Az összerakásnál elfogyott az energy látom
De jó is konfig.Mondjuk én gyári hűtővel meg sem mertem volna mutatni
-
jones965
Modder
válasz
Minden elismerésem a konfigodat illetően.
Viszont ha már ilyen házba ilyen cuccost pakoltál, megérdemelne egy szépen elrendezett kábeleket.
Ja: valamivel kisebb képeket linkelj legközelebb, mert nincs mindenkinek 27" monitorja és így nem igazán áttekinthető a kép. -
syC
addikt
válasz
Ejj. Szép lenne ha el lenne rendezve az a sok fránya kábel ottan
Szóval most nemkéne
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
HarryPotter #8184 üzenetére
nemszótam
-
syC
addikt
válasz
HarryPotter #8184 üzenetére
-
Zájec
veterán
syC :: ékezet egyenlöre nem lesz... (mert az takarásba lenne pont... a felirat egy5"25 hely nagyságu és az ékezetet pont takarná az elválasztás...) de lehet hogy késöbb még kimunkálom, meglátjuk hogy fog kinézni...
Pecc igen , az elölap mögött lesz , remélem világitani és látszodni fog a név... most jön a 2db ventihely kimunkálása alá és fölé,, oda 12cm-es 4dbkékledes venti kerül.. meglátjuk mennyire fogják megvilágitani... ha esetleg kevésbé , akkor kitalálok mögé valami megvilágitást...
V.L. :: hát igen , lézer-el komoly lehet...
(csak ahhoz el kell vinni és fizetni kell érte,, én megpróbáltam sajátkezüleg..)
amennyi idö alatt elvinném ,annyi idö alatt kivágtam ..1.5-2 óra alatt kész volt...
türelem az kellett hozzá rendesen,,, nem volt egyszerü ilyen keskeny helyen dologzni , kezdetben mindig elkapta a marófejet , nem birtam megfogni.. a szerszám pont olyan széles volt mint a felirat... elkapta és berázta a két oldalfal között.... és olyankor belekap az anyagba... látszik is egy picit a "C"betü alsó száránál...Daemon09 ::
-
Laraxior
titán
watercooling
meg ez is
K800i-vel készültek.... még vár a rendszerre egy rendrakás és akkor készítek képet fényképezővel is -
Zájec
veterán
válasz
HarryPotter #8167 üzenetére
géppel vágtam ki... vagyis kifurkáltam 2.5mm furóval és utána egybehúztam a kismaróval....
-
Zájec
veterán
elkezdtem csinálni a ventitartó keretet ( a gépház elejébe ) egy feliratal.. :[link
]
-
Zájec
veterán
az klassz...
akkor én is olyat veszek... nálam is aktuális az eljárás...
ajánlatos a fújás elött picit átcsiszolni, érdesiteni a felületet , igy a festék jobban rátapad ,igy idövel nehezebben is jön le , mert jobban tapad... és persze fújás elött áttörölni nitrohigitos rongyal..egyébként simán fog menni ,, 2-3-szor megködölöd minkettöt és kész ...
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én továbbra is azt tartom, hogy érdemes rábizni valakire a festést, aki ezzel foglalkozik. Márcsak a saját drága időnk kimélése szempontjából is. Persze aki ráér...
Megaztán azért egy jó kis porfestés egy cseppet ellenállób, mint amit te fújsz, akárhny rétegben. Meg a lakk rá, meg a nemtommégmi, hogy közelitse az ellenállóságát, és rámegy az ember élet, mire egy ilyen bonyolult formát lefújkál.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
gorgo11 #8158 üzenetére
Ez igazából Quad procikra van, E8400-at nagyon lazán vinni fogja, még 4,5g körül is
Láttam az egyik oldalon egy tesztet, asszem E6700-at rántottak meg 1,62V-os fesszel!!! Idle 40 fok környékén tartotta, terhelés alatt se ment 70 fok fölé. De nézegess róla review-kat, én úgy vettem meg, hogy csak egy xbitlabs-os tesztet futottam át, aztán beleugrottam, de eddig nem bántam meg
-
gorgo11
csendes tag
válasz
Motion_Blur #8131 üzenetére
Üdv! Igazából egy Ausu Silent Square-ben gondolkodom de ez valami eszméletlen. Most ott vagyok, hogy az árbeli pluszt már leszarom ha van olyan csendes mint az asus és hűt is olyan jól. Szóval kb milyen zajszintel megy egy ilyen. Egy E8400-re amit valszeg húzni is fogok.
-
sNORh
addikt
Ideis beteszem.. [link]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Murdermod-ék nem szerényen odatették magukat már megint
Azthiszem új kedvencem született
-
Nyugdíjas
nagyúr
A szegecselt házakat hogy máshogy szednéd szét, mint fúrva? És egyáltalán nem olyan hatalmas meló. Igaz nekem volt segitségem,de nem egy vész. Egy-egy délután alatt biztosan megvan.
Az a festés pedig valószinüleg matt, vagy valami "extra" selyemfényű dolog, tényleg nehéz eldönteni,de biztosan nem fényes.
-
Zájec
veterán
én a "kicsi problémádra" azt tudnám javasolni , hogy esetleg a matt feketére fújjál rá lakkot ( több rétegben) , és akkor nem lesz annyira karcolodó talán....
igaz nem lesz matt a felület, de szerintem klassz a lakk a matt feketén..probáld ki valami " teszt " felületen , aztán meglátod beválik e...
-
kavicssli
addikt
válasz
Motion_Blur #8134 üzenetére
Nice! Szép igényes!
Fényképező pontos típusa!?
-
Pecc
őstag
válasz
Gyönyörködöm képeidben, a hűtő meg eszméletlen szép.
Grat
Kár, hogy állókép a harmadik, amugy loptam volna háttérképnek -
kavicssli
addikt
válasz
Milyen hűtő ez? nagyon tetszik!
hogyan teljesít hűtés közben!?
-
V.L.
aktív tag
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
kavicssli #8119 üzenetére
Azzal vigyzz, ha elektrosztatikus-porfestéssel csinálja az ismerősöd, akkor abból a matt hajlamos ilyen kicsit durva felületű lenni, ami nem is látszik igazán, sőt, tényleg szebb a matt,de ha egyszer poros lesz (márpedig előbb-utóbb biztos), akkor az életben ki nem takaritod rendesen a felület egyenetlensége miatt. Én pl. ezért választottam a fényeset, habár nekem is jobban tetszett a matt,de azt takaritani nehezebb.
Persze nem kizrt, hogy nem az összes féle festék lesz ilyen, ezt nem tudom... -
Zájec
veterán
válasz
szacsee #8113 üzenetére
szeretnél te is hangszigetelö szivacsot venni ?
(#8120) Pecc :: nekem is ez a véleményem, szerintem is avval könnyü dolgozni...
könnyebb mint egy metált megfújni lakkal.... bár az sem nehéz,, én múltévbe fújtam le a 4db lemezfelnit egy szép alu-ezüst metál-al és rádobtam még a lakkrétegeket is... -
kavicssli
addikt
Esetleg tudtok még olyan ventiszabályzót ajánlani ami teljesen letudja kapcsolni a ventiket? Vagy ez venti függő?
Elég sokat megy a gépem este! Mondjuk a gép nem hangos de akkor is van egy kis "susogása"
-
kavicssli
addikt
válasz
szacsee #8111 üzenetére
Természetes nem én fogom lefesteni mert nem szeretném elcseszni! Egy festő ismerősömet kértem meg de úgy néz ki csak jövőév elején lesz belőle valami mert sok munkája van!
Matt fekete vagy ahogy most a cégnél az 1ik kollegám mondta legyen hófehér a beljese!
De nekem a fekete jobban tetszik!
+ most szereztem hangelnyelő szivacsokat is majd jó lenne belerakni a cuccot de kicsit lusta vagyok hozzá!
-
kavicssli
addikt
válasz
HarryPotter #8109 üzenetére
Semmi gond nincs vele de szívesen kipróbálnék egy scythe cpu hűtőt!
-
kavicssli
addikt
Köszike! most akcióban 12.500ft http://www.jysk.hu/ tegnap a Coraban láttam kirakva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest