Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Buldozer99 #8797 üzenetére
Megöregedtem, nah
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Tibiajax #8792 üzenetére
Igen, ennek én is nagyon megörültem, mikor megláttam, hogy azt nem kell festetnem.
Én is hamarosan készen vagyok végleg a géppel, akkor tervezek összedobni egy kis AS-es micro-site-ot (domain ötleteket esetleg szivesen veszek addig bárkitől) amolyan MDPC-s stilusban, és igyekszem a ph!-ról az igazán! igényes konfigokat bemutatni majd rajta csak képekben. Ha beleegyezel, számitanék a te gépedre is, mert valóban ritka igényes, és tényleg szépen összerakott konfig (nagyon hasonló szellemben épült, mint az enyém, talán ezért is rokonszenvezek ennyire ).
Lenne pár kérdésem amugy igy a képek alapján:
A Noctua-n kivül milyen ventik, és hol vannak a gépben?
VGA passziv, vagy csak én vagyok vak? Nem félted? (Nekem is vinné az Auras Fridge a GT-t,de nem merem ugy hagyni, pedig az lenne az igazi...)[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Rég voltam itt, végiglestem a linkeket képeket, hsz-eket! Volt pár gyöngyszem meg pár sztem csúnyaság is! Ahány gép annyi összeállítás! Nincs 2 egyforma!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Tibiajax
nagyúr
namost, leírom, amit csuklóbol akartam írni:
"..áá. évek óta nem rakok már be backpanelt, mi a ráknak?.. "
ez amugy igaz is.
--
De most csak basztatta a csőrömet, h mondtad, megnéztem most a dobozban.
És hát nem fekete?..
Berakom Kösz a tippet
jenei92. Engusz pajtásnál, igen
Shodan. igen, le lettek fújva, egyenként.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Köszönöm skacok
jones965. Igyekszem majd -
Shodan
addikt
Én is beújítottam egy kicsit.[link]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Buldozer99 #8774 üzenetére
nekem is adhattad volna akár...
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Laraxior #8752 üzenetére
Kicsit butaságot beszélsz, ugye tudod? Mert nagyon magabiztosan állitod, de attól még az
Nem fejtem ki bővebben, mert ha egy kicsit belegondolsz, te is rájössz, bizok benne. Azért egy kis rávezetés:
Az én gépemben sincsen semmi kereszt kábel, és por, mégis 8-10 órát dolgozom vele minden nap, és utána pedig szabadidős céljaimra is hsaználom bőven.
Attól, hogy neked nem ez számit, hanem hogy a legújabb VGA legyen a gépben, még ugyanugy el kellene fogadnod, mint ahogy én elfogadom a te "poros, kereszt kábeles",de csúcs-VGA-s gépedet, mert egyiknek sem von le semmit az értékéből az hogy más-más szellemben készültek.
Ezekhez a képekhez pedig némi szin korrekción, és egyebeken kivül semmi köze a digitális-utómunkának, ezt csak laikusok gondolhatják komolyan,a mi persze nem gond, csak ne állitsunk butaságot túl magabiztosan...
-
Stirbi
addikt
válasz Buldozer99 #8774 üzenetére
tul halk volt a vizhütés ?, hiányzot a széljzaj ?
-
Buldozer99
senior tag
válasz YODA mester #8771 üzenetére
Köszi neked is.
z0d1AK:Én most váltam meg tőle...
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
YODA mester
senior tag
válasz Buldozer99 #8762 üzenetére
Hmm. Nagyon gusztusos kis konfig. Grat.
-
Stirbi
addikt
válasz Buldozer99 #8762 üzenetére
üdv nagyon tecik az elrendezésed
-
törölt tag
Szép gép, Buldozer! A környezete kevésbé
Nekem adod a videókártyád? -
syC
addikt
-
Hurkaleves
őstag
válasz MmDorian #8751 üzenetére
nem tudom, lehet, hogy nem sikerült jól értelmezned, amit írtam: én az említett két pc-re mondtam, hogy minimal - mert azt ne mond, hogy ez nem az - nem az összesre (nekem speciel van olyan gép is az mdpc-n, amire ránézni is alig tudok).
másik meg: nyilván van bennük pénz, sok pénz, de ezt minek feszegetni, elég egyertelmű, hogy így van, de pl amit ebben a hsz-ben linkeltem gépet, ha megnézitek annyira nem kellett hozzá hypergazdagnak lenni és mégis krva jól néz ki! (az egyik legjobb számomra)mod.: amúgy meg nem telefonnal kell fotózni és kész bridge gép lehet, hogy nincs minden háztartásban, de 1-2 fotó erejéig egy kompakt gépet csak tud szerezni az ember..
[ Szerkesztve ]
-
syC
addikt
válasz Hurkaleves #8747 üzenetére
Azért azokhoz a gépekhez a kreativitáson, baromi jó ötleteken kívül némi pénz sem árt azért
Természetesen ezzel nem az szépségüket akarom becmérelni•
-
Laraxior
titán
válasz MmDorian #8751 üzenetére
hát..valamelyik gép nem sokkal különbözik egy középkategóriás géptől... (azok képek és nem gépek!!) a Photoshop miatt néznek ki így...se por..de egy keresztbekábel...se semmi nincsen a képeken...Azokhoz semmiképpen se hasonlítsd a Te mindennap használatban levő gépedet.. a képeket meg főleg nem. Van különbség ugyanis egy Nokia xy és egy Nikon vagy Olympus között...márhogy képminőségileg. Telefonos képpel hiába méz photoshopozni...
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
MmDorian
őstag
válasz Hurkaleves #8747 üzenetére
Azért MDPC-re nem a minimal design jellemző, tényleg nincs túlcsicsázva, de azért igényesség és pénz van bennünk rendesen, nem véletlen a név.
De egyetértek, nem jók a túl világítós kuckók. -
Nyugdíjas
nagyúr
Természetesen nem. De ezen kár is vitázni, akinek nincsen igénye a rendre ugyanugy nem érti meg, mint a másik azt, hogy miért nem tart rendet. Nem vagyunk egyformák, és ez nem is várható el. Ami nekem természetes, az másnak egy kinszenvedés, amiért erőlködni kell, és viszont.
Ebben semmi baj nincsen.
Csak azt ne mondjuk, hogy ez "laza", vagy hogy ez a "menő"...[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
válasz Nyugdíjas #8746 üzenetére
nagyon kemény ez a thermalright-os házikó! de miután végig néztem az összes pc-t ott az mdpc-n talán a murderbox meg a black-copper (ninja-s) gép jött be a legjobban!
különben iszonyat mennyire ki vannak ám hegyezve azok a gépek! meg ahogy figyeltem legtöbben lian li-vel operálnak!
mod.: igazából a fent említett két pc-ből az fogott meg inkább, hogy elég minimal design jellemzi őket, a világítós ventik + ledek + neonok azok nem az én világom...
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hogy valaki igénytelen a környezetére, az nem lazaság. De ebbe tényleg ne menjünk bele.
Ez évi (szerintem egyik legdurvább) Million-Dollar PC a kutyát nem érdekli mi?
-
Dusee
őstag
válasz TazLeacher #8732 üzenetére
Erről is tudok
Amúgy nem direkt van ilyen kupleráj, hogy majd jól feltöltsem ide, hanem lusta is vok rendet rakni, mert úgyis rendetlen lesz 5perc mulva, meg a gépet is szerelgettem
Majd egyszer felrakok olyan képet amin csilli-villi az egész szoba -
Dusee
őstag
Üdv!
Gondoltam megosztom veletek hogy is néz ki a gépem!
Nem nagy cucc, de az enyém
Hát igen, a gépasztal szép rend, és tisztaság!
Nem tudom milett az elején lévő ledekkel!
(Régebben ilyesmi volt, de már itt is haldokoltak a ledek (Kolorshit powa )
Oldalán a 4 színű 12es venti
És a mellé moddolt 8as
Belülről valahogy így akarna kinézni
És este egy kis hangulat világítással
Kábel-rengeteg, nem tudom hova eldúgni a fölös kábeleket
A hátuljaÉs levezetés képett művészi fotók következnek
nocomment
nocomment
nocommentUi: Bocsánat a borzalom képek miatt, telóval voltak
Lesz majd a közeljövőben egy komolyabb ház-modding, festékkel, UV-val, fénycsövekkel, ledekkel
Bye[ Szerkesztve ]
-
V.L.
aktív tag
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
egyelőre, amíg nincs venti szabályzó, addig van némi hangja, bár nem vészes, meg azért mert nem akartam kiadni 1-2K-t egy gagyi dana, meg teknika hangszóróra, a jóféle dobozok meg jóval drágábbak, arra meg nincs pénz.
így vettem ezt a zalman fülest, és ez mindig tökéletes, és még filmezni is jó, hiszen 5.1-es.
ha meg már zsibbbad az agyam, akkor max átdugom a monitorra a hangot, és az szól, oankor a célnak az is megfelel| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
dangerzone
addikt
válasz South Velen #8720 üzenetére
A szine megy a procihűtő ledszínéhez ,a táp színéhez, sőt még a füzetalátétekéhez is.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz dangerzone #8713 üzenetére
Jól muatat az IDE kábel.
-
Stirbi
addikt
üdv jol szellözik
-
Stirbi
addikt
válasz TazLeacher #8717 üzenetére
én is este fülessel tolom, de nappal megküldöm a logikát
-
syC
addikt
-
z0d1AK
nagyúr
akkor kellemes idő lehet a szobában
egyébként meg sem kérdem, h a házat mire használod, mert ahogy látom, nem a gép tárolására| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
RexpecT
addikt
válasz TazLeacher #8697 üzenetére
Nagyon baba!
-
sNORh
addikt
válasz TazLeacher #8704 üzenetére
nemrossz
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
ADAM1337
nagyúr
válasz TazLeacher #8704 üzenetére
Nekem akkor is bejövős.
Kötegelő esetleg kábelvezető segíthet még, ha neked nem tetszik. -
Daniel
tag
Sziasztok!
Hazat csereltem egy par napja, gondoltam en is megosztom az uj kinezetet
Remelem tetszik
-
Stirbi
addikt
üdv kolléga
Z-2300- JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEamugy nagyon szép minden én is igy akarnám hogy az asztalon legyen a pc-m, és minden ugyanebben azelrendezésben
te halod a jo szomszédi ISZONY ápolva van remélem ?
-
TazLeacher
nagyúr
(#8698) BR4D: köszönöm szépen
(#8699) kételkedem: köszönöm. A gép kint van a nappaliban, így muszáj. Nem tartom magam nagy rendmániásnak, de a gép az más. A körül általában minden rendezett. 1-2 hetente kipórszívózom, hetente egyszer leporolom. Sajnos az egérpad már megfáradt, megérett egy cserére.
(#8700) syC: ismét egy köszönet.
(#8702) Nyugdíjas: korrektosak a ventik nemde? Mint fentebb is írtam, valahogy nem érzem jól magam, ha kupi van az asztalon, játszani is csak így jó. Néha egy-egy hamutartó vagy pohár azért felkerül az asztalra.
(#8703) ADAM1337: köszi szépen, de sajnos az utolsó mondatoddal nem tudok egyetérteni. Nagyon nem vagyok emgelégedve az eredménnyel. Sajnos a ház adottságai, illetve a fordítva összeszerelés miatt nem tudtam úgy megcsinálni, ahogy szerettem volna, pedig sokat próbálkoztam. Itt egy előző összeállítás, ez egy Gigabyte 3DAurorában készült. Erre már büszke vagyok:
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Az egész korrekt cucc
A gépházban láttam a rendezettségre törekedtél.
Hát sikerült is. -
Nyugdíjas
nagyúr
Nem mintha akkora "award" lenne az én dicséretem,de meg kell, hogy simogassam a virtuális buksid
Az első gép/szoba/asztal, aminek a közelébe mernék menni, mert szép rend, tisztaság van.Mindenki direkt olyan rohadt trehány képeket szokott postolni, hogy nem is értem az miért vagány
Persze aki olyan, az "olyan"..."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ezek a fordított házak azért jók, mert olyan helyeken tud megülni a por, ahonnan esélyed sincs kitakarítani.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- További aktív témák...