Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
az klassz...
akkor én is olyat veszek... nálam is aktuális az eljárás...
ajánlatos a fújás elött picit átcsiszolni, érdesiteni a felületet , igy a festék jobban rátapad ,igy idövel nehezebben is jön le , mert jobban tapad... és persze fújás elött áttörölni nitrohigitos rongyal..egyébként simán fog menni ,, 2-3-szor megködölöd minkettöt és kész ...

-
Nyugdíjas
nagyúr
Én továbbra is azt tartom, hogy érdemes rábizni valakire a festést, aki ezzel foglalkozik. Márcsak a saját drága időnk kimélése szempontjából is. Persze aki ráér...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megaztán azért egy jó kis porfestés egy cseppet ellenállób, mint amit te fújsz, akárhny rétegben. Meg a lakk rá, meg a nemtommégmi, hogy közelitse az ellenállóságát, és rámegy az ember élet, mire egy ilyen bonyolult formát lefújkál.
-
Nyugdíjas
nagyúr
A szegecselt házakat hogy máshogy szednéd szét, mint fúrva? És egyáltalán nem olyan hatalmas meló. Igaz nekem volt segitségem,de nem egy vész. Egy-egy délután alatt biztosan megvan.
Az a festés pedig valószinüleg matt, vagy valami "extra" selyemfényű dolog, tényleg nehéz eldönteni,de biztosan nem fényes.
-
Zájec
veterán
én a "kicsi problémádra" azt tudnám javasolni , hogy esetleg a matt feketére fújjál rá lakkot ( több rétegben) , és akkor nem lesz annyira karcolodó talán....
igaz nem lesz matt a felület, de szerintem klassz a lakk a matt feketén..probáld ki valami " teszt " felületen , aztán meglátod beválik e...
-
Laraxior
titán
van amelyik nem olyan drága...csak a kép szép....de megnézném azt a konfigot 2-3 hónaposan milyen poros a belseje. Képen csillog villog ez tény. De ha használva is van akkor nem így néz ki...max Photoshoppal

azé chekkold a legutolsót...aszittem hirtelen hogy valami Autobot
Skulltrail...nah az szépen néz ki... és tényleg million dollar 
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen alaplapot vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, jo ,PROFI 
, nem kevés munka lehetett vele...