Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
az klassz...
akkor én is olyat veszek... nálam is aktuális az eljárás...
ajánlatos a fújás elött picit átcsiszolni, érdesiteni a felületet , igy a festék jobban rátapad ,igy idövel nehezebben is jön le , mert jobban tapad... és persze fújás elött áttörölni nitrohigitos rongyal..egyébként simán fog menni ,, 2-3-szor megködölöd minkettöt és kész ...

-
Nyugdíjas
nagyúr
Én továbbra is azt tartom, hogy érdemes rábizni valakire a festést, aki ezzel foglalkozik. Márcsak a saját drága időnk kimélése szempontjából is. Persze aki ráér...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megaztán azért egy jó kis porfestés egy cseppet ellenállób, mint amit te fújsz, akárhny rétegben. Meg a lakk rá, meg a nemtommégmi, hogy közelitse az ellenállóságát, és rámegy az ember élet, mire egy ilyen bonyolult formát lefújkál.
-
Nyugdíjas
nagyúr
A szegecselt házakat hogy máshogy szednéd szét, mint fúrva? És egyáltalán nem olyan hatalmas meló. Igaz nekem volt segitségem,de nem egy vész. Egy-egy délután alatt biztosan megvan.
Az a festés pedig valószinüleg matt, vagy valami "extra" selyemfényű dolog, tényleg nehéz eldönteni,de biztosan nem fényes.
-
Zájec
veterán
én a "kicsi problémádra" azt tudnám javasolni , hogy esetleg a matt feketére fújjál rá lakkot ( több rétegben) , és akkor nem lesz annyira karcolodó talán....
igaz nem lesz matt a felület, de szerintem klassz a lakk a matt feketén..probáld ki valami " teszt " felületen , aztán meglátod beválik e...
-
Laraxior
titán
van amelyik nem olyan drága...csak a kép szép....de megnézném azt a konfigot 2-3 hónaposan milyen poros a belseje. Képen csillog villog ez tény. De ha használva is van akkor nem így néz ki...max Photoshoppal

azé chekkold a legutolsót...aszittem hirtelen hogy valami Autobot
Skulltrail...nah az szépen néz ki... és tényleg million dollar 
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, jo ,PROFI 
, nem kevés munka lehetett vele...