Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
syckaloz
aktív tag
Egyébként ITT van az előd , dúúrva
-
syckaloz
aktív tag
Beújítottam
Nem túl csicsás?
-
Hawk1979
őstag
Hangoskodott kicsit már a Freezer 7 ventije,így rácuppantottam egy intel gyárit...
[link] -
Laraxior
titán
ilyen Nékem is van, a hardver dobozok a másik oldalt vannak, két támolygás közben ne verjem le
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
<cafat>
senior tag
köszi
de van csak nem a lakásban, de azért néha beengedem ha nagyon szakad kint meg télen mikor fázik, meg tök aranyos, megtanulta h ha felmászik az ablakomhoz mikor esik v hideg van, és rádől, meg kaparja, meg eleget nyávog akkor beengedem
de mikor bentvan nem nagyon akar felmászni a szekrény tetejére, még jó is
(#6389) trassher: -
Mappa
addikt
szép rend a szekrény tetején, gondolom macskád nincs
nem kötelező megadni
-
<cafat>
senior tag
válasz trassher #6386 üzenetére
majdnem [Google képek] [LG Hungary]
-
<cafat>
senior tag
válasz pentium4 #6382 üzenetére
hehehe
neem, dehogy is, viccnek veszem
am 10x
énse, csak szeretem a pörgést (ezért is bicózom, meg hát ja, 1 kevés energia italt ittam már, nagyon sok doboz még nem fért ki de dolgozom az ügyön a bacardi meg fincsa, imádom ) kéne még1 szekrénysor bár lehet akkor nem maradna szobám -
Laraxior
titán
Akkor az ígért kért képek (azért ilyen piciben,mert nagyban rossz minőségű,teloval készülnek )
[ Szerkesztve ]
-
djtooomi
tag
Szép gép, és a ventit jól megoldottad felül.
Nem hangos az a GT neked?PH!-s egérpadot honnan szereztél?
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Énis csináltam pár képet a gépemről. [link] -
Ripley
tag
-
Laraxior
titán
köszönöm szépen skacok igyekeztem,kis alvázvilágítás,kis UV,és a sok kékség..imádom a kéket
Kicsit rendbevágom még jobban a gépet,ha megjön Nyugdíjastól rendelt cuccom,még csinibb lesz.Az oldalsó 8as ventik helyett 12es lesz,egy átalakítóval, a 8asok mennek a ramokhoz blueblueblue*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Nyiscsák
aktív tag
Rendezgettem egy kicsit a kábeleken! Íme: [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #6331 üzenetére
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Laraxior
titán
Enim cuccos
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Én is csináltam egy pár képet az adatlapomon szereplő gépről. Bocs a minőségért, csak telefonom van, fényképező jelenleg mínusz...
A monitor. (A háttérkép külön linkelve a Kinek milyen a desktop-ja? topikban.)"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Hawk1979
őstag
válasz MR. Anderson #6353 üzenetére
Bele akarunk nézni....
A belbecs is fontos. -
nike_
addikt
válasz MR. Anderson #6351 üzenetére
A kép nem található...
-
Shono
aktív tag
Üdv!
Akarnék én is 2 jukat az oldallapra. Egy ellipszis meg egy kör. Érdemes valahol vágatni? Vagy úgyis olyan árban csinálják, hogy azt mondom inkább kivágom magam.
Ha saját munka mivel, hogy? (tapasztalatok)
Mert a "szerencsétlen" házam acélból van...Előre is THX!
-
Genji
őstag
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Macka
veterán
Új képek: [link]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Motion_Blur: Nice!
smiti: Shine like HELL!
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Skizz
addikt
szép-szép..., de azon a billentyűn te hogy tudsz írni? nővéremnek is ilyen bill.-je van, és szerintem borzasztó
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
-
Macka
veterán
Sallangmentes pöpec kis konfig. MOMO-val mit tolsz?
-
sniper elite
senior tag
He he he, amúgy nem semmi, de az elég durva hogy már favágó is kell ha valaki pc házat akar!
-
ut3
csendes tag
-
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
jhos910
senior tag
válasz sniper elite #6313 üzenetére
Nem mondtam h rossz de pár lényegretörőbb kép sztem jobb lett volna
-
sNiP3rFun
tag
Nem is rád gondoltam
-
sNiP3rFun
tag
Nekem nagyon bejön a géped széprendezett erős konfig táp-al sincs szerintem nagy baj bár annyira nem értek hozzá...Jó idejig nem kell vásárolni tápot az biztos gratulálok a géphez.
Gornecké23-é és a tied nagyon tetszik.Nem tudom egyesektől mért jó ez a rosz indulat én annak vélem.Lehet, hogy csak irigység?
-
jhos910
senior tag
válasz sniper elite #6284 üzenetére
Egy pár képet azért szelektálhattál volna
Végig sem néztem minden képet -
Rover623
félisten
válasz Hurkaleves #6304 üzenetére
Tedd azt...
Én meg megvettem a Seasonic S12 béllel szerelt Thermaltake tápot annak idején a gyereknek...mert nekem nem a matrica számít...primus inter pares
-
sNiP3rFun
tag
Jó a kocsid teeeeeeeeeee...
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Hurkaleves #6304 üzenetére
Ha codegen kihozna 1000W-os tápot k*rva márkás béllel szted mondaná bárki, hogy vedd azt?? 10/9 ember rámondaná hogy xar, csak mert Codegen...
Nézdd meg Suzukit. Aki nem próbálta hirhedt Swift utáni modelleket az most is esküszik, hogy xar... -Ennyi- Nekem 750-es TT-m van és semmi bajom nem volt vele.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Macka
veterán
-
Gorneck
legenda
Hátha vkit érdekel...még a Chieftec, mint házgyártó...[link]
Gorneck#1239
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest