- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
-
Harcos88
csendes tag
válasz
lofagi #67170 üzenetére
Köszönöm az észrevételeket, megfogadom,
próbálok akkor alkotni majd valamit.
Computer/ Modding / Intel®™/ AMD Ryzen™ / International group, várunkt mindenkit
-
Harcos88
csendes tag
válasz
lofagi #67155 üzenetére
Sajnos a Thermaltake Berlin Táp ilyen. nem moduláris,mint a mostaniak, nincs zsugorcsövezve,kábelharisnyázva,de még a mai napig Premium táp. 7éve ő szolgál ki. Videokártyánál,és az egyéb specifikációnál mind ASUS van benne, és mivel Asus 1060-OC 6GB VGA- ilyen alapból így ezzel a színkonbinácóval raktam össze anno.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
lofagi #66824 üzenetére
Gép mögött mivel szoktátok?
Ez a kígyós megoldás jó?
-
DonDennis
senior tag
válasz
lofagi #66727 üzenetére
Az első kép alapján vannak rajta a ventik. Így a házban nincs meleg levegő minden meleg kifelé megy. Nem tudom, hogy tudnék e nyerni a második beállítással pár fokot, de még így se gondolkodtam ezen - pubg 2-3 óra után: CPU: 61 GPU:50 fokos - ideal be 23 fokos szoba mellett a sarokban az asztal alatt nem éppen sok levegővel 2óra netezés után: CPU: 31 GPU: 29 fokos. Nekem ez így jó.
-
-
DonDennis
senior tag
válasz
lofagi #66721 üzenetére
Sajnos én is így gondolom, az O11 egy nagyon jó ház és igazán szép dolgokat ki lehet belőle hozni, illetve elég nagy ház ez belülről furán néz ki ha ilyen üres, gondolok itt csak a 240-es AIO-ra. Én ezt csináltam belőle télen.
-
F e Z o
veterán
válasz
lofagi #66713 üzenetére
Battlefield V alatt az 5820k magok@4,4GHz-en 60-65 fok 80-90%-os terhelésen, az 1080Ti-t 0,9V-on 1900MHz-en 98-99%-os terhelésen 36-37 fok megállítja max 32 fokos víz mellett 25-26 fokos szobában...
(#66711) abridabri : Ami neked a Lanboy, az nekem egy Cosmos II. Már 8 éve nálam van egyébként, több konfig megfordult benne, jó pár átalakítással. 6 éve például ilyen volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest