- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
-
lofagi
addikt
válasz
flashpointer #70871 üzenetére
Egy 4090est bele tudsz ide tenni majd??
-
lofagi
addikt
Ettől a sráctól rendeltem, küldtem neki képet, hogy hogy néz ki a bill-em és arra csinált speckó színezést.
-
lofagi
addikt
Nem tudom,hogy ez volt-e már, illetve, hogy ebbe a topicba való-e? De ez a gép nagyon brutál!
-
lofagi
addikt
válasz
Harcos88 #67167 üzenetére
Értem.
Amúgy ha van egy kis plusz pénzed, akkor pl a szürke részeket esetleg lecserélnéd fehérre.Ez nem jó, mert az alaplapon is van szürke. Akkor marad az extender klábel ami mondjuk fehér, s máris két legyet ütsz egy csapásra. Az nem semmi,hogy így bírja a táp, meg is értem ha nem akarsz megválni tőle. :]Csak ott az a szép ház, szépen össze is van rakva és csak úgy szúrja a szemet az a sárga. :]
Persze tudom,hogy az ilyen dolgok azért extra pénzt igényelnek, viszont te is szívesebben fogsz ránézni. Ha másért nem, mi már beléd ültettük a kisördögöt, hogy igazunk van.
-
lofagi
addikt
válasz
juliensorel #66831 üzenetére
Miért? Lehet máshogy is? XD
-
lofagi
addikt
válasz
tothjozsi96 #66826 üzenetére
-
lofagi
addikt
-
lofagi
addikt
válasz
Sebibalu #66726 üzenetére
Figyelj, ha neked ez így tetszik, akkor a többiek le vannak ...!
Neked legyen jó a többi nem számít, egy-két billentyűhuszár mit mond itt, az másodlagos! :]
Amúgy nagyjából így képzelem el,hogy hogy működhet a dolog, ha egyáltalán így van, nem biztos:Sőt az bevitelnél még talán az első sárga lehetne halványkék és a felső narancs lenne világos. Érdekelne a dolog. Értem,hogy nincs bent meleg levegő, de viszont friss levegőt se viszel be. Aztán lehet,hogy pár fok különbségek vannak egyik vagy másik arányban.
-
lofagi
addikt
válasz
DonDennis #66723 üzenetére
Wow, az igen! Na, ez már az én igényeimnek készült! xD Szép munka! Persze a kettőt nem szabad összehasonlítani, csak mert a ház ua, de azért itt van harmónia a színekben. Sebibalu
elrendezésével nincs gondom, csak mondom a színek összevisszasága nem jön be nekem. Azért a te elrendezésed, szerintem amúgy is egy másik árkategória már. :]
Egy dolgot nem értek a tiédnél,hogy a lenti ventilátorok miért lefelé fújják a levegőt? Nem lenne jobb, ha szívón lenne mármint kintről a hideget és nem bentről a meleget? S nyilván a fenti, bár azt nem látom, fújón? -
lofagi
addikt
válasz
Sebibalu #66719 üzenetére
Ebből a házból szerintem sokkal többet ki lehetne hozni, valahogy nekem az összerakott dolgok nincsenek harmóniában. Nem egységes a szín, kábelek fekete meg sárga, kártya piros-zöld, vízhűtés narancssárga. Szerintem szebb lenne kevesebb színnel, de persze ez valószínűleg csak egyéni preferencia.
-
lofagi
addikt
válasz
hegegabi80 #62988 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterAir MA824 Stealth CPU Hűtő!
- Corsair Hydro X Series 4x90 Adapter 4xXF Hardline INGYEN FOXPOST
- NZXT RGB & Fan Controller - AC-CRFR0-B1-6 RGB INGYEN FOXPOST
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint - Beszámolok
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest