- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
#15779328 #68393 üzenetére
Igaz... Az egyiket innen néztem, a másikat meg onnan...
Szóval így néz ki:
Igazából azt kellene tudni (gondolom én), hogy a befelé fújó ventik betolnak-e annyi levegőt, hogy a kifelé szívóknak legyen egyáltalán mit kiszippantani. Azért 3darab 20-as venti elég jelentős mennyiségű levegőt mozgat meg.Igazából lecserélném a házat, de nem találtam éppen olyat ami minden kitételnek megfelelne
-
Laraxior
titán
Kérdés:
A gép oldalán van egy 20-as venti. Melyik lenne az ideálisabb hogy fújjon befelé, aminek ugye a CPU és környéke nagyon tud örülni, vagy inkább szívja ki a levegőt.
Felállás:
Elöl alul: 12cm szív
Elöl fent: 14cm szív
Oldalt 2x12cm szív (pont a winyokra, SSDkre)
oldalt 20cm: szív ~VGA-ra
Hátul fent: 12cm szív
Fent: 2x20cm szív.Elvileg ha jól gondolom, akkor a levegőáramlása így lenne: Alul beszívja és a nyák alatt levő résen jön ki a meleg, meg a hátulján ahol vége a VGAnak, de még a borda folytatódik.
-
catalano
tag
válasz
hegegabi80 #68386 üzenetére
Kína... ali.
-
catalano
tag
válasz
PlayMax #68383 üzenetére
Mi már túl vagyunk ezen az időszakon... szerencsére!
Ennél jobban szellőző ház szerintem nincs és fűtésnek is jó! De kell egy kompresszor otthonra, mert folyamatosan takarítani kell!
Hát vga terén ez egy ilyen időszak, én nem vagyok hajlandó 250eFt-t adni egy 3060-ért. De majd csak lesz valahogy. Kivárok.
Kábelekben tudok segíteni, ha kell... de csak fekete, fehér és piros színben van harisnyám.
De szerintem csak a fehér és kicsi feketénél maradjál!
-
PlayMax
nagyúr
válasz
catalano #68380 üzenetére
Néztem ezeket a Thermaltake házakat ,de nem mertem bevállalni ,kis fiamat minden érdekli és ezek a nyitott megoldások veszélyesek ebben az időszakban ,jelenlegi gépház is legalább másfél méter magasságba van helyezve.
Egy gyönyörű szép fehér és nagy vga t tervezek bele ,mint a régi KFA2 es gyöngyszemek ,de nem tudom még hogy alakulnak a dolgok a bányászat ellen.
-
PlayMax
nagyúr
Szerettem volna egy nagyon halk és hatékony cpu hűtést ,vízhűtésekkel voltak bajaim így próbáltam kerülni ,valószínűleg sokan azt jobban szeretnék látni ,de sztem egy jó minőségű léghűtésnek is van azért megjelenése és ezek mellett szerintem halkabbak is.
Szeretem a ram modulokat is picit magasabb órajelen járatni az átlagnál ,és a ram oc nem feltétlen barátja a rgb moduloknak.
Ha csillogna-villogna minden biztosan hátast dobnának sokan ,de néha muszáj egy pici kompromisszumot kötni hogy minden hosszabbtávon legyen karbantartás mentes.Alaplapi táp kábelt nem szeretném teljesen behajlítani de vga kábelfésült majd szerzek ,csak rendeződjenek a vga árak és az is cserélve lesz vele együtt.
catalano
Így már más ,
Sajnos a hűtésből csak ez a szín volt raktáron ,háznál meg mindenképp fehér mellett szerettem volna maradni ,jobban megy a bútorokhoz a lakásban ,jobban mutatnak az alkatrészek bennük ,és kevésbé látszik meg a pór ,piszok ,nem hetente kell tisztítani.Köszönöm a tanácsokat ,
Te milyen színűre cserélnéd a kábeleket ,hogy még jobban feldobja a helyzetet?
Minőségi kábelek legyenek az fontos ,nem szeretném szétcseszni a ss p tápom ,hol érdemes nézelődnöm? -
catalano
tag
válasz
PlayMax #68371 üzenetére
Van egy szép ház. Tényleg szép! Nem rosszindulatból írtam!
A többi meg csak bele van "dobálva"! Semmi irányt nem látok benne! Brocken-nek van gyönyörű fehér hűtője! A kábelek csak be vannak kötve... a színekről nem is beszélve.
Nekem is egy régi vga van a gépben, de a többit próbáltam szépen összerakni!
-
Pkc83
őstag
-
PlayMax
nagyúr
Cshavez & juliensorel
Köszönöm szépen ,több mint 6 éve már fehér gépházban lakom és vlhogy nem is bírom megunni ,sokkal mutatósabbak az alkatrészek is bennük ,mint egy sima fekete házban ami számomra "semmilyen" sok esetben.
Cshavez fehér Evga gépháza is egy gyönyörűség ,nagyon vacilláltam hogy ő legyen vagy a H500P.catalano
Köszönöm szépen ,de azért egy indokot is mondhattál volna ,hogy miért is...?
Talán EZ ,vagy EZ jobb?
Inkább ne menjünk bele ,eldönti a többség és nem mi ,szép napot skacok! -
RockHaRD
addikt
válasz
sixpak #68364 üzenetére
Mert csak akkor látszik, ha olyan szögből van fotózva
De ha megnézed pl a nagyon pici hajlított csövet a képeken, vagy a videón, az egyértelműen nem jól áll, de sajnos nem lehett szűkebbre hajlítani a csövet. De az is ideiglenes. Amint kikerül a teleszkópos csatlakozó a vga-ról, megy át oda, és sima 90fokos csati lesz ott, amihez meg egy 5 centis egyenes darab kell majd csak.
-
RockHaRD
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #68356 üzenetére
Most még fostos Bykski ventik vannak, jövőhéten érkezik az eloop felülre kifelé, a wing boost 3 alulra a radiátor fölé, és a P12 alulra a radiátor alá. Ezek már jobbak lesznek
Pont most agyaltam, hogy fentre is elfér a dupla sor venti, hogyha slim-et rakok, szóval oda még kitalálok valamit
-
RockHaRD
addikt
Köszi mindenkinek.
Egyelőre még csak szép, de nem túl effektív a hűtés. Jövőhéten másik gpu blokk lesz, és új ventik (alulra dupla sor). Ha így sem elég jó, akkor még egy vertical gpu-val megpróbálkozom, de akkor bukom a hangkártyátHa még mindig nem lesz jó hőfok, akkor pedig lomtalanításnál megy ki a ház elé
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Azt javasolták, hogy rakjak be ide is képet a gépszörnyemről. Ilyen lett:
Ez pedig a pride verzió -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
freemanone #68335 üzenetére
Kb. csak ki kell pattintani, egyszeru, semmi ragasztas nincs. Eloben egyebkent meg jobban nez ki, csak mivel ez az egyetlen nem matt rgb a rendszerben igy kicsit kiall az osszkepbol
. A 4 dollart mindenkeppen megerte
.
-
olisadebe
tag
-
-
Skynet258
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #68331 üzenetére
Hát ez nagyon... sukár
Eskü a poén kedvéért veszek ilyet.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #68331 üzenetére
Most mit mondjak magának...működik a mágia.
-
KAMELOT
titán
-
sixpak
nagyúr
válasz
KAMELOT #68325 üzenetére
Később sem, én hajlok rá, hogy ez az egész szarság a hagyományos PC gaming végét jelenti.
2 év alatt a 60x növekedést mutat fel a kriptovaluta piac, ma épp 61ezer dollárnál járunk, egyre több befolyásos ember (Musk) és cég teszi a bizalmát és a pénzét ebbe a szarba, ha kipukkan, nagyot fog szólni, ez biztos.... de mikor? -
PlayMax
nagyúr
KAMELOT
Utóbbi időben csak a haverokkal Fifa és Mortal ment ,de az is ritkábban ebben a karanténos időszakban (nem annyira fogadunk senkit) ,erre a két játékra meg még elég a 7850 ,szépen viszi a youtube os 4k videókat is ,Intel integráltnál ideiglenesen jóval jobb.
-
Csillag01
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy eatx házat, de a benne lévő corsair cx650f rgb moduláris tápom 2x8 pines cpu táp kábele rövid ha hátulról vezetem el, előről meg csúnya. Vettem hozzá evga narancssárga kábel szettet, de azzal meg nem működik. A kérdésem az lenne hogy oldhatnám meg hogy hátulról vezessem el? A képen bekarikáztam a kábelt.Esetleg egy ilyennel megoldhatnam? Csak mert az evga nem működött?!
-
Laraxior
titán
válasz
Sebibalu #68315 üzenetére
Az olyan jó alaplap volt akkoriban, hogy egész sokáig nálam maradt...
Sőt tiszteletből, amiért annyit szolgált, és olyan jól, be is szereztem tavaly egyet belőle.
Ezért van itthon egy P35-DS4, egy P45-UD3P is.
Persze dobozban pihennek, csak néha napján kerülnek csak elő. -
PlayMax
nagyúr
Hali ,
Új házba költöztem lassan 6 év után (CM MasterCase H500P Mesh).
Vga m viszont eladtam a napokban (2070 super GS) ,majdnem 400k ajánlatra nehezen tudtam nemet mondani...
Előkerült tartalék 7850 2gb ,amíg az árak regenerálódnak. -
Laraxior
titán
válasz
TESCO-Zsömle #68309 üzenetére
EVGA-t tudok adni én is. Z490-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest