Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Klemens
őstag
válasz Kasza08 #7016 üzenetére
Akvárium azt hiszem van a pincében. Sajna legközelebb csak hétfőn tudom pontosan lemérni, mert csak akkor leszek otthon leghamarabb.
Van egy másik akvárium, abb tuti elférne (300l környékén van), de abban halak úszkálnak."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
-
Kelvin
őstag
válasz Kasza08 #6601 üzenetére
Felesleges tuningolni az 5005-öst mivel nincsen szélzaj és a többi hiba ami az 5000-esben volt itt javítva lett.(mélyláda, hangerőszabályozó, trfó búgás, ...stb.) + picit erősebb lett minden.
Egy 18nm-es szobába szerintem a legjobb választás, egy jó hangkarival gyönyörűen szól.
Én 20e-ért vettem, belegondolva nevetséges. Mit kapsz ma annyiért?[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
djtooomi
tag
válasz Kasza08 #6011 üzenetére
Tudom, de én megtartanám a helyedbe.... Nekem meg lesz nemsokára egy eladó CM690(sajátom...)
[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
toth_janika
őstag
válasz Kasza08 #5627 üzenetére
Ja! Jól van! Kicsit benéztem!
A Cooler Master házzal én is szemeztem, de most egy másik van, úgyhogy abban próbálok valami okosat hekkelni!
A ház plexi ablaka annyira rezeg mikor cd-t olvas hogy meg lehet pusztulni tőle! Hogy lehet lecsillapítani ezt a rezgést?Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
djtoomi
addikt
válasz Kasza08 #5615 üzenetére
Úgy döntöttem hogy lcd tv, szoba update, új bringa+cosmos.
Holnap megyek tv-ért, ma vettem logi z5500-at, szóval lesz költés....Jövőhétre festők levannak beszélve.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
-
pentium4
senior tag
válasz Kasza08 #5536 üzenetére
én legközelebb akkor váltok procit amikor jön az asztali Nehalem 1366-os tokozással, akkorra a ddr3 is beéri magát és érdemes lesz váltani!!
mondjuk nemtom mit akaron egy duplarétegü dvd t 1perc 47mp alatt tömörit ki a gép, HD anyagokat is rohadt gyorsan szedi szét és teszi össze, nembeszélve a 3d benchmarkról maya vagy 3dmax studióba, mint a villámP4
-
Daemon09
őstag
válasz Kasza08 #5363 üzenetére
Eddig a házban volt, most a gépházban van.
Még nem tudom. Eddig a Coolermaster Centurion 534 ami jónak tűnik, vagy Thermaltake va8000bws. Majd meglátjuk. A tt kicsit drága sztem.
Üdv![ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
válasz Kasza08 #3893 üzenetére
Rám is jo hatással volt,bár én kint voltam vele,odatévedtem cm-hez,1 darab cső ide kábel,1 db scythe kama wing ram borda,efgy scythe ninja rev. b +,plussz 1 kék neon,stb...
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest